Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Fetelor, am vazut la o prietena niste minunatii de unghii facute la un salon in Brasov!!! I-au facut acolo o manichiura normala, peste care au aplicat un strat de gel care se usuca la ultraviolete, se numeste "protectie cu gel" si se pare ca previne exfolierea si ruperea lor.
Mi-am facut si eu programare pt sambata asta. O sa dureze ceva, am inteles ca mai bine de 2 ore insa sper sa merite. Si nici nu e scump: totul costa pana in 60 ron. Singura parte mai "nasoala" este ca ar trebui intretinute lunar, mers la salon si refacut gelul ala. Insa, va spun, arata de milioane si este f. bun ca tratament pt unghii.
A mai facut cineva asa ceva?
O sa va arat ce iese! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| am citit si eu pe undeva despre acest tratament, in cautarea mea disperata despre nail painting. arata foarte bine, dar ... exista un dar ... am sa caut si pun un link. |
|
| mariuta wrote:am citit si eu pe undeva despre acest tratament, in cautarea mea disperata despre nail painting. arata foarte bine, dar ... exista un dar ... am sa caut si pun un link.
sa-mi zici si mie plz care e "dar-ul" asta... ca sa nu ma trezesc apoi ca o sa imi para rau! plz! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| am cautat dar nu am mai gasit. insa era vorba ca la tratamente repetate unghiile devin ca hartia, se exfoliaza si se rup. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| MM, daca nu ma insel eu , Taty a purtat unghiutze aplicate si dupa o periaoada mai lungutza , cand si le-a scos , a avut neplacuta surpriza sa descopere cat de " deteriorate " ii erau cele naturale. Stiu ca facea si un tratament de regenerare a lor ! Cand am timp caut link-ul sa vedeti ! |
|
| Maria & mami wrote:MM, daca nu ma insel eu , Taty a purtat unghiutze aplicate si dupa o periaoada mai lungutza , cand si le-a scos , a avut neplacuta surpriza sa descopere cat de " deteriorate " ii erau cele naturale. Stiu ca facea si un tratament de regenerare a lor ! Cand am timp caut link-ul sa vedeti !
stiu si eu de ce zici cu Taty insa eu nu vreau sa imi aplic unghii false peste ale mele. doar sa imi pun peste cele naturale un strat de gel de protectie. sper ca asta sa nu le deterioreze. oricum incerc si vad eu cum va fi. daca nu e ok, evident, renunt. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| A, ok, sorry. Am inteles eu aiurea. Pot sa iti spun ca si sora mea acasa isi face ( uneori ) si e super incantata si de rezultate si de rezistenta ..... face bine si la unghii. Go for it ! Si sa ne pui foto ! |
|
| Maria & mami wrote:A, ok, sorry. Am inteles eu aiurea. Pot sa iti spun ca si sora mea acasa isi face ( uneori ) si e super incantata si de rezultate si de rezistenta ..... face bine si la unghii. Go for it ! Si sa ne pui foto !
sigur ca o sa va pun! abia astept si eu! ma bucur ca zici ca ii face bine, asta este si principalul motiv pt care vreau si eu: unghii mai rezistente. ale mele acum sunt praf si nu stiu cum le-as putea remedia decat asa. |
|
|