Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Irinuta wrote: Daca vrei sa ti se intareasca unghiile, n-ar fi rau sa poti face o cura cu vitamine, in special din gama B. Sunt dureroase la administrare i.m. dar cel putin din punctul asta de vedere merita.
deci injectabile zici? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| bereea wrote:
deci injectabile zici?
Da, injectabile zic, numai ca iti cresc putin si pofta de mancare. Dar iti intaresc si parul si unghiile. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Eu nu mi-am pus niciodata si nu mi-as pune in viata mea nimic fals, sunt pentru naturalete chiar si in cazul unghiilor. Nu critic pe nimeni, am multe prietene cu unghii false, chiar una din ele a suferit mult de revelion ca i s-a rupt una si o durea ingrozitor... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| fetelor eu am de mai bine de un an unghii cu gel. sunt puse pe unghia naturala ca o protectie. sunt polizate foarte subtire asa ca nici nu se observa ca sunt cu gel asadar unghiia de pe dedesubt e la aceeasi lungime cu se se vede pe dinafara eci nu e nimic fals. eu daca miasda gelel jos as ramane cu ughiile mele la fel de lungi cumerau pana sami dau gelul jos. eu le [prefer mai scurtute nu f lungi ca mi se par vulgare si de aceea cand merg la umplut o data la 3 saptamani mi le si scurtez. fac sitreaba in casa, ma descurc si cu copilul sunt finute nu sunt vulgare sunt ultumita e ele |
|
| Si eu am spus ca nu mi-as pune in viata mea nimic fals, si totusi ... Asa arata unghiile mele cu gel. Imi pare rau ca nu se vede bine modelul de pe inelar. Data viitoare voi alege altceva, putin mai vizibil, dar tot discret.
 |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Maria sunt foarte frumoase, nu seamana a nimic fals, daca nu ai fi zis tu, as fi crezut ca sunt unghiile tale. Desi nici mie nu mi-ar fi trecut prin cap, acum vazandu-le pe ale tale, parca si eu as vrea.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 353
| ce frumoase sunt,vorba lilianei nu ai zice ca sunt false |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Supere unghiile tale, Maria...cam asa ceva vreau si eu |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| De unghiile astea vorbeam si eu... pe gel se pot face adevarate opere de arta, deci depinde de fiecare ce-si doreste.
|
|
| Sunt cat se poate de naturale. Prea putine persoane isi sau seama. Iar lungimea mi se pare si potrivita si extrem de comoda. Am o viteza mare la crosetat de cand le am. Nu am nici o senzatie de corp strain, ba mai mult imi dau o stare de bine. Brandusa multumesc ca ai deschis topicul asta. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Irinuta wrote: Am o viteza mare la crosetat de cand le am. . Pt asta si eu mi-as pune
Lasand gluma la o parte, arata foarte bine, n-as fi zis ca sant false |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Pai daca se lasa cu viteza la crosetat, imi pun si eu. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| LilianaD wrote:Pai daca se lasa cu viteza la crosetat, imi pun si eu.
Ce tare ! Imi plac mai ales ca dau un aspect ingrijit mainilor si nu sunt vulgare cum sunt gherale alea false lungi si odioase. Maria sa le stapanesti sanatoasa ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| Si eu mi-am facut anul trecut in octombrie manichiura frantuzeasca din gel si a fost mai interesant primele 2-3 zile pana m-am obisnuit cu ele, dar dupe aceea a fost Ok si chiar se poate face tot lucrul in casa cu ele(daca nu sunt exagerate bineinteles) si trebuie mers la umplut cam 1/luna |
|
| Ce dragi imi sunteti! Oana multumesc. |
|
|