Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ma tot miram eu cand vedeam pe la femei unghii lungi si foarte, foarte ingrijite, frumos colorate si cu diverse modele.Ma miram cum reusesc sa aiba asa niste unghii - toate egale ca si lungime, cum nu li se rup ca parca e imposibil sa nu faci chiar nimic in casa.Pana cand mi-am dat seama - cu greu, e adevarat, ca sunt unghii false. Mi-as dori si eu unghii cu manichiura frantuzeasca macar din cand in cand...dar parca n-am curaj sa le incerc. Ati folosit vreodata unghii false? Ce trebuie sa stiu despre ele? cum s eaplica? Cat rezista? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Raspunsuri mai gasesti si aici: http://forum.7p.ro/Unghiiledin-nou.aspx?g=posts&t=4329 sau aici: http://forum.7p.ro/206ngrijirea-unghiilor.aspx?g=posts&t=118&p=2
Mi-am pus si eu o data sau de 2 ori, insa nu le-am suportat. Ai senzatia de corp strain ( in ideea ca sunt mai groase decat unghia normala si, de ex., nu poti lua o moneda de pe masa ori sa aproximezi bine distantele ), se vad pe dedesupt ale tale, care cresc, plus ca necesita intretinere o data/2 sapt., ca se vede langa cuticula diferenta de "inaltime". Dupa ce le scoti, unghia de dedesupt e mult subtiata ( ca oricum ti-o pileste ) si e... sufocata. Bine, isi revine, insa pana creste sa poti taia tot ce a fost dedesupt, nici tratamentul ( lacul ) nu mai sta pe unghie, care e si foarte fragila. Arata bine, intr-adevar, insa mie nu mi se potrivesc. Cred ca merita sa-ti faci macar o data sa vezi cum e, ca stiu femei care numai din astea poarta si le suporta ok - plus ca unghiile arata impecabil. |
|
| Multumesc , Kali. Nu stiam ca e nevoie sa mergi la manichiura ca sa ti le puna.Magazinele sunt pline cu tot felul de modele, frumoase rau...poate voi incerca in vacanta |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Uite aici detalii despre cum se pun acestea
Stiu ca la noi e 60 de ron prima data cand le pui,apoi reintretinerea e 30 de ron,si sa stii ca sunt foarte rezistente,speli linistita si nu se dau jos.Uite si cateva modele
|
|
| Vai, ce frumoase sunt!In primul filmulet, mie mi se pare ca este o reintregire a unghiilor.La noi costa cam 50 de euro, dar se merita daca tin si nu se rup chiar daca trebuie sa mai fac unele treburi in casa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Si pe mine ma tenteaza. Intrebarea mea insa este: sunt comode la crosetat? |
|
| Nu cred ca te-ar deranja.Eu am vazut cu niste unghii de genul acesta framantand pasta de zahar si modeland fara sa le incurce. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am auzit ca poti spala bine vasele cu ele,poti racai murdaria fara sa se strice ca o unghie normala.Mi-a trecut prin minte sa-mi pun dar inca nu s-a ivit ocazia |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu am avut si vreau sa imi pun din nou. a fost ciudat o zi doua apoi parca erau ale mele. |
|
| deci nu ti-a distrus unghiile? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu am mers odata sa-mi pun am o prietena manichiurista dar vazandu-mi unghile mele care erau pe atunci lungi si pictate de mine nu a vrut sa-mi puna spunandu-mi ca-i pacat sa-mi stric unghile exact asa cum spunea Kali,totusi mi-am pus ceva mai scurte si drept sa-ti spun mie nu mi s-au potrivit ,plus ca nu-mi placea ca-mi intra de obicei daca faceam ceva aluat sub unghi nu stiu nu mi s-au potrivit si gata asa ca le am pe ale mele naturale lungi si la fel de frumoase ,plus ca daca cumva ti se rupe am inteles ca doare de mori .trebuie sa incerci pe propia piele sa vezi cum te obisnuiesti.Modele sunt cu miile lungi scurte de care vrei totusi te sfatui sa mergi la o manichiurista profesionista sa ti le puna au ele metodele lor ,si sa nu incerci singura. |
|
| Unghiile mele tare se rup, se zdrentuiesc in ultima vreme desi nu stau cu mana in apa.Asa ca n-am nici o sansa sa le las lungi. Si nu le vreau foarte lungi, dar sa arate altfel, nu taiate scurt si fara nici o forma. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Sunt mai multe tipuri de unghii false, cele cu gel, cele cu aplicare de tipsuri sau cele prelungite cu acril sau alte substante. E foarte important, daca alegeti o astfel de manechiura sa fie facuta de profesionisti, altfel va puteti alege de experiente neplacute. De retinut este si faptul ca avand o astfel de manechiura, trebuie intretinuta cam in fiecare luna.
|
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| bereea wrote:deci nu ti-a distrus unghiile?
sunt un pic mai "firave" dupe ce dai unghiile false jos dar se refac repede |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| bereea wrote:Unghiile mele tare se rup, se zdrentuiesc in ultima vreme desi nu stau cu mana in apa.Asa ca n-am nici o sansa sa le las lungi. Si nu le vreau foarte lungi, dar sa arate altfel, nu taiate scurt si fara nici o forma. Daca vrei sa ti se intareasca unghiile, n-ar fi rau sa poti face o cura cu vitamine, in special din gama B. Sunt dureroase la administrare i.m. dar cel putin din punctul asta de vedere merita. |
|
|