|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Maria sa le folosesti sanatoasa !Cred ca o sa incerc si eu.Mai ales ca mai au si un alt rol,pe langa celelalte |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| maria, sunt foarte frumoase, sa le stapanesti cu placere |
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Irinuta wrote:Si eu am spus ca nu mi-as pune in viata mea nimic fals, si totusi ... Asa arata unghiile mele cu gel. Imi pare rau ca nu se vede bine modelul de pe inelar. Data viitoare voi alege altceva, putin mai vizibil, dar tot discret.
gelul e pus pe unghiile tale? sau pe unghii false?
eu urmez saptamana asta ... cu unghii negre |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| SI MIE IMI PLAC UNGHIILE FALSE.EU AM AVUT DE GEL DAR CUM ERAM GRAVIDA MI LE-AM SCOS SI ACUM NU MI-AM MAI PUS.MIE MI SE RUP INTR-UNA NU LE POT AVEA LARGI DAR SI ASA SCURTE LE INGRIJESC |
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| Fetelor eu ma ocup cu asa ceva..asa ca orice nelamurire/intrebare aveti, va raspund cu mare drag :D va pot arata si modele daca sunteti curioase |
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| mariutza_mea wrote:Fetelor eu ma ocup cu asa ceva..asa ca orice nelamurire/intrebare aveti, va raspund cu mare drag :D va pot arata si modele daca sunteti curioase
da eu sunt curioasa sa vad modele...nu am unghi false dar imi place sa ma fac cu oja si sa imi fac diferite modele.....deci hai cu pozele... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mariutza_mea wrote:Fetelor eu ma ocup cu asa ceva..asa ca orice nelamurire/intrebare aveti, va raspund cu mare drag :D va pot arata si modele daca sunteti curioase
Ramona, bine ai revenit!!! Ce mai faci, ce fac fetele!!! Cred ca sunt adevarate domnisoare de-acum!!!! Poate ne mai incanti si pe noi cu niste poze!!! |
| Buna Elena uite ce sa faca,cresc :D cea mare e la ai mei, acum ma inteleg destul de bine cu ei..cea mica cu mine..ne-am mutat din Iasi in Suceava..deh..ne straduim si noi cum putem :D o sa pun si poze :D
unghiute gasiti aici
http://www.facebook.com/pages/Unghii-Cu-Gel-Suceava-si-Iasi/204037063005974 |
| ramona ti-am admirat lucrarile pe fb. foarte fain lucrezi. o intrebare am: cand se pun unghii cu gel cuticulele nu se inmoaie in apa? e corect asa? |
| multumesc de aprecieri..eu folosesc crema emolienta pt cuticule, apoi le ridic, fac lucrearea propriu zisa iar apoi rehidratez cu ulei de cuticule...iar daca pielitele sunt foarte mari iar clienta le vrea taiate, le tai dupa ce fac extensiile, pt ca nu se l;ucreaza cu gel pe unghie daca pielitele au fost proaspat taiate...
pupici |
| mariutza_mea wrote:multumesc de aprecieri..eu folosesc crema emolienta pt cuticule, apoi le ridic, fac lucrearea propriu zisa iar apoi rehidratez cu ulei de cuticule...iar daca pielitele sunt foarte mari iar clienta le vrea taiate, le tai dupa ce fac extensiile, pt ca nu se l;ucreaza cu gel pe unghie daca pielitele au fost proaspat taiate...
pupici
hmmmmm .... deci mie mi le taie inainte. |
| ad literam nu se taie..pt ca zona devine sensibila si sa poti pili aproape de pielita e riscant, exista riscuri de rani destul de "usturatoare"...sunt fete care taie pielita inainte..eu nu o tai si drept dovada se vede in poze ca nu provoc rani degetelelor desi lucrez f aproape de cuticula si finisez destul...eu asa procedez si fetele mele sunt foarte multumite de munca mea..ca urmare ca si plang dupa mine :D si imi zic ca nu se duc la alte fete sa si faca unghiile daca nu sunt eu in Iasi :D |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ramona,daca nu e cu suparare as vrea si eu niste pasi pe care trebuie sa-i urmezi pt aplicarea gelului dar pe unghiile tale nu pe false,eu doar vreau sa-mi tina si mie manichiura ma mult! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/22/2013 Mesaje: 420
| Ange blanc wrote:Si pe mine ma tenteaza. Intrebarea mea insa este: sunt comode la crosetat?
comoditatea tine strict de lungimea pe care o alegi; eu am unghii false, sunt o fana infocata, dar merg la intretinere la 2 saptamani, desi poate alte femei merg si la o luna, din 2 motive:
1) cresc prea lungi intr-o luna si nu ma mai inteleg cu ele 2) dupa aprox 2 saptamani nu mai arata ele asa de frumos
apoi grosimea lor si finetea lor depind foaarte mult de manichiurista; unele sunt talentate, altele nu; trebuie sa te lasi pe maini bune |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Astazi mi-am pus si eu unghii cu gel, ca nu mai reuseam sa le tin cat de cat acceptabil... se exfoliau, se rupeau..., asa ca am zis sa incerc...
Desi nu le-am facut prea mari... nu prea reusesc sa scriu la tastatura...
|
|
|