Unghii false
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Sunday, February 19, 2012 9:23 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Maria sa le folosesti sanatoasa !Cred ca o sa incerc si eu.Mai ales ca mai au si un alt rol,pe langa celelalteras
ioana0023
Scris: Sunday, February 19, 2012 10:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2010
maria, sunt foarte frumoase, sa le stapanesti cu placere pupici
alexandrabogdan
Scris: Sunday, February 19, 2012 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Irinuta wrote:
Si eu am spus ca nu mi-as pune in viata mea nimic fals, si totusi ...
Asa arata unghiile mele cu gel. Imi pare rau ca nu se vede bine modelul de pe inelar. Data viitoare voi alege altceva, putin mai vizibil, dar tot discret.

gelul e pus pe unghiile tale? sau pe unghii false?

eu urmez saptamana asta ... cu unghii negreras
laly
Scris: Sunday, April 15, 2012 10:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/18/2012
SI MIE IMI PLAC UNGHIILE FALSE.EU AM AVUT DE GEL DAR CUM ERAM GRAVIDA MI LE-AM SCOS SI ACUM NU MI-AM MAI PUS.MIE MI SE RUP INTR-UNA NU LE POT AVEA LARGI DAR SI ASA SCURTE LE INGRIJESCras
mariutza_mea
Scris: Tuesday, June 19, 2012 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/5/2008
Fetelor eu ma ocup cu asa ceva..asa ca orice nelamurire/intrebare aveti, va raspund cu mare drag :D va pot arata si modele daca sunteti curioase sic
andreeahana
Scris: Wednesday, June 20, 2012 6:24 AM
Nivel

Inregistrat: 1/18/2008
mariutza_mea wrote:
Fetelor eu ma ocup cu asa ceva..asa ca orice nelamurire/intrebare aveti, va raspund cu mare drag :D va pot arata si modele daca sunteti curioase sic

da eu sunt curioasa sa vad modele...nu am unghi false dar imi place sa ma fac cu oja si sa imi fac diferite modele.....deci hai cu pozele...
S.ELENA
Scris: Wednesday, July 11, 2012 7:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
mariutza_mea wrote:

Ramona, bine ai revenit!!!
Ce mai faci, ce fac fetele!!! Cred ca sunt adevarate domnisoare de-acum!!!! Poate ne mai incanti si pe noi cu niste poze!!!pupici
mariutza_mea
Scris: Friday, September 7, 2012 8:26 AM
Nivel

alexandrabogdan
Scris: Friday, September 7, 2012 10:33 AM
Nivel

ramona ti-am admirat lucrarile pe fb. foarte fain lucrezi. o intrebare am: cand se pun unghii cu gel cuticulele nu se inmoaie in apa? e corect asa?
mariutza_mea
Scris: Friday, September 7, 2012 10:39 AM
Nivel

multumesc de aprecieri..eu folosesc crema emolienta pt cuticule, apoi le ridic, fac lucrearea propriu zisa iar apoi rehidratez cu ulei de cuticule...iar daca pielitele sunt foarte mari iar clienta le vrea taiate, le tai dupa ce fac extensiile, pt ca nu se l;ucreaza cu gel pe unghie daca pielitele au fost proaspat taiate...

pupici
alexandrabogdan
Scris: Friday, September 7, 2012 10:59 AM
Nivel

mariutza_mea wrote:
multumesc de aprecieri..eu folosesc crema emolienta pt cuticule, apoi le ridic, fac lucrearea propriu zisa iar apoi rehidratez cu ulei de cuticule...iar daca pielitele sunt foarte mari iar clienta le vrea taiate, le tai dupa ce fac extensiile, pt ca nu se l;ucreaza cu gel pe unghie daca pielitele au fost proaspat taiate...

pupici

hmmmmm .... deci mie mi le taie inainte.uff
mariutza_mea
Scris: Friday, September 7, 2012 11:18 AM
Nivel

ad literam nu se taie..pt ca zona devine sensibila si sa poti pili aproape de pielita e riscant, exista riscuri de rani destul de "usturatoare"...sunt fete care taie pielita inainte..eu nu o tai si drept dovada se vede in poze ca nu provoc rani degetelelor desi lucrez f aproape de cuticula si finisez destul...eu asa procedez si fetele mele sunt foarte multumite de munca mea..ca urmare ca si plang dupa mine :D si imi zic ca nu se duc la alte fete sa si faca unghiile daca nu sunt eu in Iasi :D
raly
Scris: Friday, November 9, 2012 9:15 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ramona,daca nu e cu suparare as vrea si eu niste pasi pe care trebuie sa-i urmezi pt aplicarea gelului dar pe unghiile tale nu pe false,eu doar vreau sa-mi tina si mie manichiura ma mult!hearts
bebe
Scris: Monday, January 27, 2014 5:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/22/2013
Ange blanc wrote:
Si pe mine ma tenteaza. Intrebarea mea insa este: sunt comode la crosetat?

comoditatea tine strict de lungimea pe care o alegi; eu am unghii false, sunt o fana infocata, dar merg la intretinere la 2 saptamani, desi poate alte femei merg si la o luna, din 2 motive:

1) cresc prea lungi intr-o luna si nu ma mai inteleg cu ele
2) dupa aprox 2 saptamani nu mai arata ele asa de frumos

apoi grosimea lor si finetea lor depind foaarte mult de manichiurista; unele sunt talentate, altele nu; trebuie sa te lasi pe maini bune campfire
AdrianaC
Scris: Saturday, August 29, 2015 8:50 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Astazi mi-am pus si eu unghii cu gel, ca nu mai reuseam sa le tin cat de cat acceptabil... se exfoliau, se rupeau..., asa ca am zis sa incerc...

Desi nu le-am facut prea mari... nu prea reusesc sa scriu la tastatura... Big Laugh

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.