Chestionar intrebare: Unde va ganditi sa petreceti vacanta de iarna?
Alegere Voturi Statistici
In tara 20 74%
In strainatate 6 22%
Alte optiuni 1 3%

Unde va ganditi sa petreceti vacanta de iarna?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, December 7, 2009 7:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
ANA,...na,ca stau si eu tot acasa,..bilete nu a gasit inca din sfarsitul lui octombrie ,...erau 2000 euro,....de unde atatia bani,Doamne?banghead banghead banghead
Asa ca o sa stam acasa,cu leptopul pe masa si vom inchina un pahar cu vin si o felie de cozonac prin intermediul camerei,...plans plans Daca nu ai familia langa tine,nici nu simti ca-i sarbatoare,....sau ce zic eu familia ,macar 1/2 ta,...uff uff uff Nici nu zic ca vin sarbatorilecraciun ,...ma simt tare pustiita,...
TeosOf
Scris: Monday, December 7, 2009 8:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Marivic, 2000 de euro?what Pana in Malta? Pt 4-5 persoane? Sunt nebuni?
Eu am cumparat saptamana trecuta, in aceeasi zi am facut si rezervarea, am cumparat si biletele, caci nu puteam altfel si am platit 625 euro pt 3 persoane, pana la Londra si pt Isabelle nu a mai calculat tarif de tanar, caci nu a mai putut, a lasat-o tot ca adult. E putin mai incalcit, nu e direct, e cu escala, dar n-am vrut sa pierd ocazia, caci mi s-a parut destul de bun pretul, mai ales ca l-am luat doar cu 10 zile inainte. Vom pleca cu Swiss si ne vom intoarce cu Lufthansa, asa a fost biletul. Cred ca daca ai fi cautat bilete din RO, ai fi gasit la pret destul de bun. Imi pare rau daca nu veti fi impreuna de sarbatori, dar poate va veni sotul tau pana la urma.computerlove

Noua ni s-au schimbat planurile. Plecam duminica la Londra si ne intoarcem pe 21 dec, iar Craciunul il vom face acasa si Revelionul la fel. Abia i-am convins pe ai mei sa stam acasa. Cum am mai scris, de Rev, am de gand sa ma imbrac in lenjerie intimadance
marivic
Scris: Monday, December 7, 2009 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Da,TEO,nu te mint,...pt.un adult si 2 copii de 6 si respectiv11 ani,dus intors,cu o escala,2000euro,cu plecarein 22dec.si trebuia sa ma intorc in 3 ianuarie.Ne-a venit rau,....am inghitit in sec,am plans,ca nu putem sa fim impreuna,cand nu este foarte departe de fapt,nu se compara cu America spre exemplu,....si incercam sa ne consolam,...dar cel putin sotului meu ii este foarte,foarte greu.Si mie imi este,...dar nu vad nici o alternativa,din moment ce el este liber decat pe 25 decembrie,...banghead banghead banghead La Lufthansa am cautat si noi,...
Nu ,TEO, nu va putea veni,sigur,....va avea tocmai in ianuarie ceva zile ,...pt.niste acte aici in tara,....dar nu stiu cand va fi ca data,...Multumesccomputerlove computerlove computerlove Distractie placuta,....un pic si pt mine(sa te gandesti si la mine)si sa ma iei in gandul tau,...pupici pupici pupici
TeosOf
Scris: Monday, December 7, 2009 10:22 PM
Nivel

Mari, eu nici nu m-am gandit ca ma minti. Stiu ca depinde f mult si de unde cumperi.
Imi pare foarte rau ca veti fi atat de departe unul de altul, dar cel mai important este sa fiti sanatosi.computerlove
Multumesc si sigur am sa ma gandesc la tineangel iar de sarbatori vom fi aici, impreuna pe forum.pupici pupici
raly
Scris: Tuesday, December 8, 2009 7:01 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Si in anul acesta tot acasa sper alaturi de o familie tare draga!sic
KRYS85
Scris: Tuesday, December 8, 2009 7:37 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Si noi anul acesta acasa ,rasturnare de situatie din pacate cry dar alaturi de familie va fi frumos!!!!pupici pupici
bereea
Scris: Tuesday, December 8, 2009 8:18 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Maviric, imi pare rau de calatoria ratata.

Teo, tarif de tanar? eu de cand ma stiu ii platesc Alessandrei bilet intreg, adica de adult.
Mela
Scris: Tuesday, December 8, 2009 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Bereea,serios,platesti bilet intreg pentru Ale?
pai n-ai intrebat niciodata daca nu au reduceri pentru copii?
toti cei pe care ii stiu si calatoresc cu copii,platesc un tarif mai mic.
bereea
Scris: Tuesday, December 8, 2009 10:21 AM
Nivel

Pana la doi ani a calatorit gratis, dupa aceea mi-au spus ca arenevoie de bilet intreg....m-ati pus pe ganduri, chiar o sa ma interesez si vai de capul lor daca are dreptul la reducere
Ely
Scris: Tuesday, December 8, 2009 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
bereea wrote:
Pana la doi ani a calatorit gratis, dupa aceea mi-au spus ca arenevoie de bilet intreg....m-ati pus pe ganduri, chiar o sa ma interesez si vai de capul lor daca are dreptul la reducere
e

Berrea ai dreptate se plateste pret intreg ,doar pana la doi ani este gratis,apoi cand selectezi cati adulti si cati copii doar te intreaba cati copii si la ce varsta au in nici un caz nu se da reducere dupa 2 ani,cel putin Karina plateste pret intreg de la 2 ani.
TeosOf
Scris: Tuesday, December 8, 2009 2:23 PM
Nivel

Exista tarif special pt copii intre 2-12 ani, care de multe ori e cu aproape 130 euro mai putin si tarif de tanar, pana in 26 de ani, care nu stiu cu cat e mai ieftin, decat tariful de adult.
bereea
Scris: Tuesday, December 8, 2009 9:52 PM
Nivel

Probabil ca exista doar la anumite firme aeriene...
TeosOf
Scris: Tuesday, December 8, 2009 10:04 PM
Nivel

bereea wrote:
Probabil ca exista doar la anumite firme aeriene...

La toate, mai putin la cele low cost.
carla
Scris: Tuesday, December 8, 2009 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Oare biletele nu sunt mai ieftine din Ungaria,stiu ca unii au procedat asa?
Noi am fi vrut sa mergem la Bucuresti in vacanta,la verele mele,dar acum mi-e lene,mi se pare obositor cu copiii dupa noi.Cred ca stam acasa,desi mi-e dor,n-am fost de mult
delfinasa
Scris: Wednesday, December 9, 2009 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Noi vom petrece sarbatorile la Cabana Plapumica. Aici se da liber doar pe 25 dec si 1 ian, in rest se forjeaza ca in orice alte zile. Am invitat niste prieteni la noi de Revelion, nu-s inca decisi daca vor veni.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.