Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ANA,...na,ca stau si eu tot acasa,..bilete nu a gasit inca din sfarsitul lui octombrie ,...erau 2000 euro,....de unde atatia bani,Doamne? Asa ca o sa stam acasa,cu leptopul pe masa si vom inchina un pahar cu vin si o felie de cozonac prin intermediul camerei,... Daca nu ai familia langa tine,nici nu simti ca-i sarbatoare,....sau ce zic eu familia ,macar 1/2 ta,... Nici nu zic ca vin sarbatorile ,...ma simt tare pustiita,... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Marivic, 2000 de euro? Pana in Malta? Pt 4-5 persoane? Sunt nebuni? Eu am cumparat saptamana trecuta, in aceeasi zi am facut si rezervarea, am cumparat si biletele, caci nu puteam altfel si am platit 625 euro pt 3 persoane, pana la Londra si pt Isabelle nu a mai calculat tarif de tanar, caci nu a mai putut, a lasat-o tot ca adult. E putin mai incalcit, nu e direct, e cu escala, dar n-am vrut sa pierd ocazia, caci mi s-a parut destul de bun pretul, mai ales ca l-am luat doar cu 10 zile inainte. Vom pleca cu Swiss si ne vom intoarce cu Lufthansa, asa a fost biletul. Cred ca daca ai fi cautat bilete din RO, ai fi gasit la pret destul de bun. Imi pare rau daca nu veti fi impreuna de sarbatori, dar poate va veni sotul tau pana la urma.
Noua ni s-au schimbat planurile. Plecam duminica la Londra si ne intoarcem pe 21 dec, iar Craciunul il vom face acasa si Revelionul la fel. Abia i-am convins pe ai mei sa stam acasa. Cum am mai scris, de Rev, am de gand sa ma imbrac in lenjerie intima |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Da,TEO,nu te mint,...pt.un adult si 2 copii de 6 si respectiv11 ani,dus intors,cu o escala,2000euro,cu plecarein 22dec.si trebuia sa ma intorc in 3 ianuarie.Ne-a venit rau,....am inghitit in sec,am plans,ca nu putem sa fim impreuna,cand nu este foarte departe de fapt,nu se compara cu America spre exemplu,....si incercam sa ne consolam,...dar cel putin sotului meu ii este foarte,foarte greu.Si mie imi este,...dar nu vad nici o alternativa,din moment ce el este liber decat pe 25 decembrie,... La Lufthansa am cautat si noi,... Nu ,TEO, nu va putea veni,sigur,....va avea tocmai in ianuarie ceva zile ,...pt.niste acte aici in tara,....dar nu stiu cand va fi ca data,...Multumesc Distractie placuta,....un pic si pt mine(sa te gandesti si la mine)si sa ma iei in gandul tau,... |
|
| Mari, eu nici nu m-am gandit ca ma minti. Stiu ca depinde f mult si de unde cumperi. Imi pare foarte rau ca veti fi atat de departe unul de altul, dar cel mai important este sa fiti sanatosi. Multumesc si sigur am sa ma gandesc la tine iar de sarbatori vom fi aici, impreuna pe forum. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si in anul acesta tot acasa sper alaturi de o familie tare draga! |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si noi anul acesta acasa ,rasturnare de situatie din pacate dar alaturi de familie va fi frumos!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Maviric, imi pare rau de calatoria ratata.
Teo, tarif de tanar? eu de cand ma stiu ii platesc Alessandrei bilet intreg, adica de adult. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bereea,serios,platesti bilet intreg pentru Ale? pai n-ai intrebat niciodata daca nu au reduceri pentru copii? toti cei pe care ii stiu si calatoresc cu copii,platesc un tarif mai mic. |
|
| Pana la doi ani a calatorit gratis, dupa aceea mi-au spus ca arenevoie de bilet intreg....m-ati pus pe ganduri, chiar o sa ma interesez si vai de capul lor daca are dreptul la reducere |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| bereea wrote:Pana la doi ani a calatorit gratis, dupa aceea mi-au spus ca arenevoie de bilet intreg....m-ati pus pe ganduri, chiar o sa ma interesez si vai de capul lor daca are dreptul la reducere e
Berrea ai dreptate se plateste pret intreg ,doar pana la doi ani este gratis,apoi cand selectezi cati adulti si cati copii doar te intreaba cati copii si la ce varsta au in nici un caz nu se da reducere dupa 2 ani,cel putin Karina plateste pret intreg de la 2 ani. |
|
| Exista tarif special pt copii intre 2-12 ani, care de multe ori e cu aproape 130 euro mai putin si tarif de tanar, pana in 26 de ani, care nu stiu cu cat e mai ieftin, decat tariful de adult. |
|
| Probabil ca exista doar la anumite firme aeriene... |
|
| bereea wrote:Probabil ca exista doar la anumite firme aeriene...
La toate, mai putin la cele low cost. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Oare biletele nu sunt mai ieftine din Ungaria,stiu ca unii au procedat asa? Noi am fi vrut sa mergem la Bucuresti in vacanta,la verele mele,dar acum mi-e lene,mi se pare obositor cu copiii dupa noi.Cred ca stam acasa,desi mi-e dor,n-am fost de mult |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Noi vom petrece sarbatorile la Cabana Plapumica. Aici se da liber doar pe 25 dec si 1 ian, in rest se forjeaza ca in orice alte zile. Am invitat niste prieteni la noi de Revelion, nu-s inca decisi daca vor veni. |
|
|