Chestionar intrebare: Unde va ganditi sa petreceti vacanta de iarna?
Alegere Voturi Statistici
In tara 20 74%
In strainatate 6 22%
Alte optiuni 1 3%

Unde va ganditi sa petreceti vacanta de iarna?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Monday, September 7, 2009 12:49 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi inca ne gandim ce sa facem, unde sa mergem... Oferte avem, ramane sa ne decidem! thumleft
Rody
Scris: Monday, September 7, 2009 1:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Eu ce sa mai zic ca locuiesc la munteras sic Asa ca de sarbatori vorba lu Kali,nicaieri nu-i ca in familie acasa la focul de la semineu,nu te sacaie nimeni la cap,supercoeur coeur coeur
danamaria
Scris: Monday, September 14, 2009 1:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
eu sunt happy.yes yes yes yes in vacanta de iarna merg la.......unde credeti?.....la....VOINEASA!!!!! si......se pare ca voi fi fericita castigatoare e unei companii de exceptie!!!!! yessss!!!! uraaaa!!!!
haideti ca am luat-o rau din loc, dar zau abia astept. va puuuup pupici pupici pupici pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Monday, September 14, 2009 2:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Dana , super ! Ma bucur sa vad cat de entuziasmata esti !
Adriana , nici un raspuns pentru noi ? ras topai
Si noi suntem in cautare , doar ca fara recomandari tare greu e ! bounce
ingerash
Scris: Wednesday, October 14, 2009 5:32 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
De craciun mergem la un restaurantyes yes yes in rest acasa langa bradut,facem foc in semineu,papam si savuram clipele in famieangel coeur topai
bereea
Scris: Wednesday, October 14, 2009 5:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
noi mergem in tara pentru o saptamana, desi planuiam sa mergem in austria.Sunt mai mult decat multumita pentru ca imi voi revedea parintii si speram sa avem parte de zapada.
t-mihaela
Scris: Wednesday, October 14, 2009 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Daca mi se aeaza astrele cum trebuie...in hexagon si cu dunga pe mijloc ,poate ajung si eu de sarbatori acasa .alcool
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 14, 2009 7:01 PM
Nivel

Miha , iti doresc sa .... ti se aseze astrele cum trebuie ! alcool hohot computerlove

La noi vin bunicii 3 saptamani ! yes yes yes Planuri, usor usor ! majoreta
sweety
Scris: Thursday, October 15, 2009 8:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2009
noi vom petrece vacanta de iarna acasa (in familie) pt k sotul meu lucreaza...si sa plecam la munte nu avem cum... malina are abia 10 luni....sa mai asteptam poate un an ras
delfinasa
Scris: Tuesday, October 20, 2009 4:21 PM
Nivel

Asa cum e traditia, sarbatorile de iarna, ca si Pastele, le petrecem acasa, in familie, cu invitati sau fara. Dupa Revelion mergem la ski, in stat sau "in strainatate"ras...sejururile "in strainatate" inseamna pentru noi de regula in alt stat...si nu e ceva deosebit, ca noi plecam la recreat aproape in fiecare luna "in strainatate"ras...suntem obisnuiti cu distantele mari, asa ca in fucntie de timpul ce-l avcem la dispozitie, plecam mai departe sau mai aproape, in stat sau "in strainatate" sicras...mai rar cu schimbatul continentelor, ca avem un statut nebulos de ceva timp si nu ne permitem zboruri intercontinentale desi am vrea.
abiand
Scris: Wednesday, October 21, 2009 11:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Cred ca o sa petrecem in familie, acasa (dar sssttt , nu spuneti la nimeni) ca eu nu mai vreau musafiri veniti sa petreaca o saptamana la noi. Ce sunt eu hotel-restaurant, menajera-camerista-bucatareasa?
marivic
Scris: Thursday, October 29, 2009 8:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Cu toate ca scrisesem la chestionar ca ne v-om petrece vacanta acsa,cred ca vom zbura,...la propriu.S-ar putea ca sotul sa nu mai poata veni acasa si astfel va trebui sa ne ducem noi la el,in Malta.topai topai yes yes
bulibuli
Scris: Thursday, October 29, 2009 10:28 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
marivic wrote:
Cu toate ca scrisesem la chestionar ca ne v-om petrece vacanta acsa,cred ca vom zbura,...la propriu.S-ar putea ca sotul sa nu mai poata veni acasa si astfel va trebui sa ne ducem noi la el,in Malta.topai topai yes yes

Ce frumos!!

Eu o sa fac sarbatorile la spital... cel putin o parte din ele (Revelionul presupun) dance
miriam
Scris: Friday, October 30, 2009 6:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
t-mihaela wrote:
Daca mi se aeaza astrele cum trebuie...in hexagon si cu dunga pe mijloc ,poate ajung si eu de sarbatori acasa .alcool

Miha iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta, drum bun !!!hearts
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, October 30, 2009 7:54 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Mihaela, iti doresc sa ai niste sarbatori minunate, cu bucurie de copii (si de domnisoara!) sub bradut, cu fulgi mari la fereastra si colinde romanesti la usa!!pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.