Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi inca ne gandim ce sa facem, unde sa mergem... Oferte avem, ramane sa ne decidem! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu ce sa mai zic ca locuiesc la munte Asa ca de sarbatori vorba lu Kali,nicaieri nu-i ca in familie acasa la focul de la semineu,nu te sacaie nimeni la cap,super |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| eu sunt happy. in vacanta de iarna merg la.......unde credeti?.....la....VOINEASA!!!!! si......se pare ca voi fi fericita castigatoare e unei companii de exceptie!!!!! yessss!!!! uraaaa!!!! haideti ca am luat-o rau din loc, dar zau abia astept. va puuuup |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Dana , super ! Ma bucur sa vad cat de entuziasmata esti ! Adriana , nici un raspuns pentru noi ? Si noi suntem in cautare , doar ca fara recomandari tare greu e ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| De craciun mergem la un restaurant in rest acasa langa bradut,facem foc in semineu,papam si savuram clipele in famie |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| noi mergem in tara pentru o saptamana, desi planuiam sa mergem in austria.Sunt mai mult decat multumita pentru ca imi voi revedea parintii si speram sa avem parte de zapada. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Daca mi se aeaza astrele cum trebuie...in hexagon si cu dunga pe mijloc ,poate ajung si eu de sarbatori acasa . |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha , iti doresc sa .... ti se aseze astrele cum trebuie !
La noi vin bunicii 3 saptamani ! Planuri, usor usor ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| noi vom petrece vacanta de iarna acasa (in familie) pt k sotul meu lucreaza...si sa plecam la munte nu avem cum... malina are abia 10 luni....sa mai asteptam poate un an |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Asa cum e traditia, sarbatorile de iarna, ca si Pastele, le petrecem acasa, in familie, cu invitati sau fara. Dupa Revelion mergem la ski, in stat sau "in strainatate"...sejururile "in strainatate" inseamna pentru noi de regula in alt stat...si nu e ceva deosebit, ca noi plecam la recreat aproape in fiecare luna "in strainatate"...suntem obisnuiti cu distantele mari, asa ca in fucntie de timpul ce-l avcem la dispozitie, plecam mai departe sau mai aproape, in stat sau "in strainatate" ...mai rar cu schimbatul continentelor, ca avem un statut nebulos de ceva timp si nu ne permitem zboruri intercontinentale desi am vrea. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Cred ca o sa petrecem in familie, acasa (dar sssttt , nu spuneti la nimeni) ca eu nu mai vreau musafiri veniti sa petreaca o saptamana la noi. Ce sunt eu hotel-restaurant, menajera-camerista-bucatareasa? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cu toate ca scrisesem la chestionar ca ne v-om petrece vacanta acsa,cred ca vom zbura,...la propriu.S-ar putea ca sotul sa nu mai poata veni acasa si astfel va trebui sa ne ducem noi la el,in Malta. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
Ce frumos!!
Eu o sa fac sarbatorile la spital... cel putin o parte din ele (Revelionul presupun) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| t-mihaela wrote:Daca mi se aeaza astrele cum trebuie...in hexagon si cu dunga pe mijloc ,poate ajung si eu de sarbatori acasa . Miha iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta, drum bun !!!
|
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mihaela, iti doresc sa ai niste sarbatori minunate, cu bucurie de copii (si de domnisoara!) sub bradut, cu fulgi mari la fereastra si colinde romanesti la usa!! |
|
|