Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Desi este inca vara, eu am inceput sa ma gandesc la vacanta de iarna .
Inca nu m-am hotarat daca stam acasa sau mergem pe undeva, depindem mult si de vacanta lui Alice. Cred ca cel mai probabil vom petrece vacanta de iarna undeva la inceputul lui februarie, cand mai au copiii vacanta, in Austria, la ski. Nu ca ar stii vreunul dintre noi sa schieze... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Noi ne-am hotarat ca de Craciun sa mergem la Viena sau Londra. La Viena am mai fost in 2007 si ne-a placut f mult si de asta am vrea sa repetam experienta. Mai avem timp sa ne gandim, pana prin octombrie. Pt Revelion vom pastra traditia, acelasi hotel, alt restaurant. Dar mai intai trebuie sa terminam cu vacanta aceasta, caci avem planuri marete. E bine ca puteti pleca si la inceputul lui februarie. Pe noi nu ne lasa afacerile atat de des, doar daca, oficial, le transformam in calatorii de afaceri. Oh, si mi-am amintit, anul care urmeaza, Isabelle va avea intrarea la liceu. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mie imi place sa merg in concediul de iarna la munte, in Romania. Pt vara insa cred ca nu voi mai opta pt litoralul romanesc... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| bulibuli wrote:Mie imi place sa merg in concediul de iarna la munte, in Romania.
Si eu. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu in fiecare an incep sa ma gandesc din August la vacanta de iarna. De cativa ani ma tot cacai si caut vacante in Franta, in regiunea Les Arc. Duc dorul zapezii si nu am avut parte anul trecut in Romania, de Craciun, nici aici decat ceva fulguieli. Incet, incet ma las convinsa insa sa nu merg, fie din cauza altitudinii prea mari, Les Arc este la 1800m, a faptului ca nu stiu sa schiez si nici nu sunt dornica sa invat, ca nu prea as avea ce face decat sa ma dau cu sania, sa fac oameni de zapada sa mananc si sa beu. Hai ca noi ca noi dar Antonia s-ar cam plictisi numai cu asa ceva. Pentru mine conteaza sa aiba fiica-mea ce face ca noi ne aranjam pe langa ea. Pentru ultimii 2 ani am renuntat mereu dupa zeci de cautari de oferte ca nu are rost sa mergem din motivele mai sus enumerate. Si da, acum caut din nou si parca vad iarasi ca prin septembrie ma desumflu ca si gogoasa infuriata.
Un factor care contribuie esential la desumflarea mea este si faptul ca aici au in general numai oferte pentru ski. Cu ski pasuri si tot calabalacul. Astea sunt incluse in pret si de multe ori o excursie este mai ieftina daca alegi tot pachetul.
Dar ce sa fac eu cu picioroange daca nu stiu sa le folosesc iar barbatul meu a zis ca el nu se suie pe skiuri sau patine nici batut.
Asa ca, aleg strainatatea in fiecare an dar ajung in Romania sau deloc. |
|
| bulibuli wrote:Mie imi place sa merg in concediul de iarna la munte, in Romania. Pt vara insa cred ca nu voi mai opta pt litoralul romanesc...
E f frumos la munte in RO, dar nu de sarbatori. In primul rand, e f aglomerat, manelele sunt la tot pasul, la fel si fumul de la gratare. Muntele il prefer in extra-sezon. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daca e vorba de sarbatorile de iarna, le prefer acasa in familie extinsa cu atat mai mult cu cat ii sarbatorim pe amandoi copiii. Atmosfera magica nu poate fi reprodusa in niciun alt loc dupa parerea mea. Cum alta vacanta nu am, cam asta e. Ski-ul nu ma pasioneaza si nici starea de vegetare nu ma incanta. Visez sa merg cu copiii in Laponia dupa ce vor mai creste si cam atat. |
|
| kali wrote:Visez sa merg cu copiii in Laponia dupa ce vor mai creste si cam atat.
Am fost in Laponia in 2006. Merita sa-i duceti pe copii cat inca mai cred in Mos Craciun si elfi. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| In tara, la munte, dar in extrasezon, ca sarbatorile de iarna in familie sunt de neinlocuit. Am fost intr-un an de Craciun cu prietenii la Vatra Dornei si parca eram ai nimanui - ne-am plimbat seara prin statiune si am rugat singurii doi copilasi pe care i-am intalnit sa ne colinde. Cand am ajuns acasa am hotarat ca nu mai plecam de sarbatori nicaieri. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| In familie , sigur. Ca va fi la munte in Romania sau la munte , la zapada , in strainanate , sincer pentru noi conteaza mai putin ! Plus ca trebuie sa ne adaptam pe vacanta Mariei .... deci ..... mai vedem ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| undeva la munte, la zapada...inca nu ne-am hotarat |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| noi chiar suntem in cautarea unei locatii pentru sarbatori, la munte evident, dar tare mi-as dori.....la Voineasa. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Oh,DANA,e super la Voineasa,...acolo ne-am petrecut noi luna de miere,doar daca iti place linistea totala,...acolo ai sa o gasesti Mie mi-a placut la nebunie acolo,...am stat la hotel LOTRU. Si eu as vrea acasa,...nicaieri nu-i ca acasa,in special de Craciun .Poate si atmosfera,...brad,...cadouri,...roboteala de dinainte,...colindatorii,...creeaza aceasta stare,dar mie imi place foarte mult sa stau acasa la mine,...inconjurata de toata familia mea plus tatal meu. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Noi de Craciun vom serba in familie, revelionul 99% cu nasii, iar vacanta de iarna o vom petrece probabil in vacanta copiilor, la inceputul lui februarie, speram in Austria.
Intr-o saptamana o sa incep sa ma agit sa vad ce locuri gasesc, am o pensiune la care a mers o colega si a fost foarte incantata si pe aceea vreau sa o incercam. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| AdrianaC wrote:Noi de Craciun vom serba in familie, revelionul 99% cu nasii, iar vacanta de iarna o vom petrece probabil in vacanta copiilor, la inceputul lui februarie, speram in Austria.
Intr-o saptamana o sa incep sa ma agit sa vad ce locuri gasesc, am o pensiune la care a mers o colega si a fost foarte incantata si pe aceea vreau sa o incercam.
Adriana nu vinzi pontul cu pensiunea? Ca si noi cautam, doar ca am vrea ceva testat inainte, ca e mai greu cu doi pitici mici sa pleci asa , la ghizi ! Daca se poate, desigur. Altcineva , locuri la Munte ? testate si ok pentru pitici ? |
|
|