Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| si noi facem Craciunul in familie : eu, tati si Sonic, iar a 2-a zi suntem invitati la nasul si apoi la niste prieteni... in rest - suntem disponibili pt. invitatii |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 318
| Craciunul il petrec mai mult pe la servici decat acasa,pe 24 dec.sunt tura a 2-a si pe 25 sunt tura a 3-a |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Noi il facem in trei, adica je, Alex si Iuli, in Poiana Brasov!!! De-abia astept...vreau muuuuuuulta liniste si atmosfera aia calda de familie fericita... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| noi acasa, de mult timp nu am mai reusit sa fim toti acasa de Craciun, de regula tati servea cate un serviciu la permanenta. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Noi suntem invitati de Ajun la o colega de servici, unde va veni Moshu'( abia astept sa vad reactia Sarei, la intalnirea cu el), apoi vom trece pe la nashi, iar prima si a doua zi de Craciun vor fi rezervate familiei! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| La noi e o regula:numai acasa, in familia noastra draga,impreuna.Nu tu musafiri,nu tu aglomeratie,cel mai bine dupa parerea mea.Exista o vorba:,,tot tiganul sta acasa in zi de sarbatoare.''Unde-i mai bine ca acasa? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noi mergem la socrii la Rupea si pe data de 26 la Bunesti (la parintii mei) mergem la Balul de Craciun |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| In trei sau patru...acasa, in Ajun si sigur dimineata urmatoare. Apoi mai vedem...mergem la colindat si noi, asteptam si colindatori...sper sa fie cat mai multi |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| sousourel wrote:In trei sau patru...acasa,
cand am citit asta, ma gandeam ca inca nu esti sigura daca sa pui sau nu un tiker cu "my baby is...2-3 weeks..." |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Ca sa impacam cele doua "jumatati" de familie... Craciunul in Bucuresti - pe 24 acasa, pe 25 in vizita la fini, iar de pe 26 la Galati! De-abia astept!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| noi inca nu stim exact.eu vreau acasa,iar sotul vrea sa mergem la socrii,cred ca ne vom hotara abea numai atunci |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si noi tot acasa, asa cum ne place, alaturi de cei dragi |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| codruta wrote:cand am citit asta, ma gandeam ca inca nu esti sigura daca sa pui sau nu un tiker cu "my baby is...2-3 weeks..." unde dai si unde crapa... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| leut wrote:Noi il facem in trei, adica je, Alex si Iuli, in Poiana Brasov!!! De-abia astept...vreau muuuuuuulta liniste si atmosfera aia calda de familie fericita... Adica vii atat de apropape de mine si sa nu te vad??? |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| ira_tgr wrote:si noi facem Craciunul in familie : eu, tati si Sonic, iar a 2-a zi suntem invitati la nasul si apoi la niste prieteni... in rest - suntem disponibili pt. invitatii
rectific
prima zi de Craciun stam acasa cu tati - dar, daca vine cineva in vizita, nu ne suparam deloc a 2-a zi de Craciun - la pranz mergem la niste prieteni, si mai spre seara mergem la nashul, sau vine nashul la noi (inca nu ne-am hotarat)
asa k - daca cineva vrea sa ne invite pe la ei, sau sa vina pe la noi - ii asteptam cu cea mai mare placere, doar sa ne dea un tel din timp
|
|
|