Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| HOA, ce pret are Alina, tu parca crosetai, de ce nu ti-o faci singura?? WOW eu n-as plati 500$ pe asa ceva nici sa fiu regina Angliei |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| clalina wrote:Scriu si aici am gasit un model de fusta care imi place foarte mult cine reuseste sa o faca sa- mi trimita mesaj pe pm unde sa-mi spuneti si pretul.
Asta e stil irish,din bumbacel foarte subtire.Stiu acele modele dar nu as avea rabdare si e si lunga iar cea de pe Etsy e la pret de lux |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu e chiar pret de lux dupa ce o termini ...daca o termini ,iti dai seama ca de fapt face mai mult .Eu nu as face asa ceva fara 800$ platiti jumate inainte si jumate dupa .Cine vrea lucru de mana inseamna ca are si resurse . Nici eu n-as plati atatia bani daca ar fi sa cumpar ,nu tin neaparat sa fie de mana pot lua de la mama China cu 30$ |
|
| Mama China, verii Pakistan si Bangladesh, vecina India etc ofera copycat, fusta e draguta dar tot nu va fi unicat, munca si timp investit da, dar parca tot nu se justifica pretul. Ori sunt eu "cheap", vorba soacra-mii, ori nu evaluez bine pt ca nu vand. Daca as face-o eu mi s-ar parea ok sa primesc banii astia da' ca sa-i dau din buzunar parca nu mai e asa ok Adica dau $200 pe Timberland purtati zilnic, dau $150 pe haine Klein ca sunt de "firma" da' nu ma duc la extreme, pe o fusta purtata numai vara pe care fii-mea mi-o va murdari cu mainile de ciocolata si nasucul de sos de rosii....M-as ambitiona sigur si mi-as lucra-o singura intr-o iarna Sunt curioasa acum daca se ofera si altcineva cu preturi mai reduse.
Uite aici preturi orientative la diferite modele http://www.missethnic.com/viewcategory.php?groupid=17 |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Oooooo scump maica scump , cred ca ma ambitionez si mi- o fac singura usor modificata . Multumesc oricum!!! |
|
| Clalina, gata , ai facut infarct? Hai pune ambitia la incercare si in doi ani ai fusta facuta de tine .Sau si intr-o vara daca stai bine cu nervii |
|
| Trebuie sa o termin cat mai repede nu se stue daca peste doi ani voi nai avea masurile de acum . Lasand gluma la oparte am sa incerc sa mi- o fac am un kg de bumbac alb doar ca nu e prea subtire se lucreaza cu nr. 3 sa vedem cum iese.... |
|
| Am zis ca e lux stiind cat costa bumbacul de vanzare nu as face dar nici nu as da atatia bani.Hai clalina la crosetat |
|
| T- Mihaela acum m- am uitat pe easty dar nu e nici modelul pe care il vreau eu( vezi partea de jos care pare ca o perdea , aia imi place de mor)... Ingerash multumesc! |
|
| Nu are facuta exact cum vrei tu tre sa-i arati ce vrei si poate o face,zic si eu , nu o cunosc personal. Ingeras, lasa bumbacul, cate spe milioane de ochi de lant faci la fusta asta o apuci cucu pe coclauri ...deci in pret intra:pret bumbac, sedinte la psihiatru , spor de invalid ca de stat in sezut ramai ankilozat de sold, spor de ochi ca or sa-ti joace ochii in cap ca bilele, plata babysitter ca deh, copiii avem si eventual bucatareasa sa ne hraneasca cat dam noi din croseta...deci sa calculam Daca o faci pentru tine, nu te omori, ai timp dar pe comanda ai termen si vrei nu vrei bagi picioruse ...de-ti bagi picioarele in picioruse |
|
| Mihaela |
|
| t-mihaela wrote:Nu are facuta exact cum vrei tu tre sa-i arati ce vrei si poate o face,zic si eu , nu o cunosc personal. Ingeras, lasa bumbacul, cate spe milioane de ochi de lant faci la fusta asta o apuci cucu pe coclauri ...deci in pret intra:pret bumbac, sedinte la psihiatru , spor de invalid ca de stat in sezut ramai ankilozat de sold, spor de ochi ca or sa-ti joace ochii in cap ca bilele, plata babysitter ca deh, copiii avem si eventual bucatareasa sa ne hraneasca cat dam noi din croseta...deci sa calculam Daca o faci pentru tine, nu te omori, ai timp dar pe comanda ai termen si vrei nu vrei bagi picioruse ...de-ti bagi picioarele in picioruse . Esti super tare! Rad de una singura de se mira plodu' de mine |
|
| La banii astia scosi intr- o saptamana (in Ro) iti pui doua randuri de ochelari, uiti si de sot, stai toata noaptea si crosetezi, deh, orice meserie cu riscurile ei...daca esti maestra in crosetat si dai repede din maini cum da Georgyana, o termini in mai putin de 40 de ore (pp ca se plateste 8-10$/h salariu des intalnit in SUA, iar restul e investit in bumbac), in timp ce mancarea iti sta pe foc, plodul doarme sau isi face temele, mai stai si in sezlong la soare sau asculti muzica sau mai stiu eu ce, fara sa ai seful in fund, picioarele umflate si nervii intinsi la maxim de mai stiu eu ce Daca o faci pt tine si mai bine, cand te plictisesti de ea o vinzi la juma de pret, ia uite colo 250$ Eu sincer ma gandeam undeva pe la 5oo RON maxim dar chiar nu pot aprecia ca nu-s in domeniu.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2013 Mesaje: 1
| Daca mai este valabil anuntul si mai cumparati am si eu vreo 40 de mileuri de vanzare de diferite marimi va las adresa de messenger pt poze Dragotabogdan88@yahoo.com. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/27/2013 Mesaje: 1
| [quote=stanica][b]shirel wrote: Cine are de vandut lanseta ,mileuri mari sau fetze de masa crosetate astept sa ma anuntze pe pm.Vreau sa cumpar ptr mine fiindca nu am timp sa le lucrez singura si vreau neaparat.Mi-am schimbat stilul in casa si sunt in cautare de lucruri frumoase .am eu ceva dar mai imi trebuie de schimb! Apropo platesc si transportul!
Buna ziua, in speranta ca anuntul dumneavoastra mai este valabil, as dori sa va informez despre colectia de mileuri si laseta pe care o detin. Sunt in jur de 100 bucati de la biscuiti pentru mobila, piese mai mici si mai mari si pana la fete de masa. Eventual, daca sunteti interesata lasati-mi un mesaj si va pot trimite poze, Preturile sunt avantajoase si la un numar mai mare cumparat ofer reducere. Multumesc si astept raspunsul dumneavoastra. O zi placuta
Adresa e-mail/ id mess: floryalu@yahoo.com
|
|
|