Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Foarte frumoase... |
|
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Extraordinare!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Eu nu vand dar lucrez din placere pentru mine si ai mei.Ce stiu eu este ca in zona mea se ia pe un pulovar tricotat de adulti 60 de lei cu materialul clientului. |
|
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Ingerash , oanamaria vreau si eu id-ul vostru de facebook , daca se poate. |
|
Inregistrat: 2/10/2013 Mesaje: 5
| [quote=lmirele]
Buna ziua! Mai este valabil anuntul? Am si eu o fata de masa de vanzare! Daca sunteti interesata..astept msj! |
|
Inregistrat: 2/10/2013 Mesaje: 5
| shirel wrote: Cine are de vandut lanseta ,mileuri mari sau fetze de masa crosetate astept sa ma anuntze pe pm.Vreau sa cumpar ptr mine fiindca nu am timp sa le lucrez singura si vreau neaparat.Mi-am schimbat stilul in casa si sunt in cautare de lucruri frumoase .am eu ceva dar mai imi trebuie de schimb! Apropo platesc si transportul!
Buna ziua! Mai este valabil anuntul? Am si eu o fata de masa...daca sunteti interesata...trimiteti msj! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| alina_nicoleta wrote: Ingerash , oanamaria vreau si eu id-ul vostru de facebook , daca se poate.
Trimit PM |
|
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Trimite-mi si mie te rog Ingerash id-ul tau. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| d@n@ wrote:Trimite-mi si mie te rog Ingerash id-ul tau.
Trimit PM |
|
Inregistrat: 2/1/2011 Mesaje: 5
| As si eu de vanzare modele de mileuri deosebite turcesti. Daca mai doriti imi lasa-ti un mail pe adresa: elenavioleta73@gmail.com |
|
Inregistrat: 3/16/2013 Mesaje: 3
| Incercati saa le postati pe site-uri de vanzari gen tocmai.ro, mercador.ro, okazii.ro. Faceti fotografii si le postati impreuna cu o descriere referitoare la durata de executie, pret, masuri si orice altceva mai considerati necesar. Succes |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Scriu si aici am gasit un model de fusta care imi place foarte mult cine reuseste sa o faca sa- mi trimita mesaj pe pm unde sa-mi spuneti si pretul. clalina attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Clalina, e superba! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| bereea wrote:Clalina, e superba! . Da , eu m- am indragostit dar nu stiu sa o fac si nu- mi raspunde nimeni :(. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ti-o face Romaya da-i un mesaj aici http://www.etsy.com/listing/109789081/handmade-lacecrochet-skirtecru?
|
|
|