Unde si cum vindeti lucrurile crosetate sau tricotate de voi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raluca.AC
Scris: Wednesday, January 16, 2013 8:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/12/2013
Dragele mele eu m-am inspirat mult din povestea Oanei.Am invatat pe pielea mea ca trebuie sa-ti iubesti munca si sa nu te indoiesti de ea,sa crezi in tine ca poti lucra tot mai bine si sa crezi ca este posibil sa si vinzi.Cred ca e primul pas,sa crezi cu adevarat ca este posibil.Din momentul in care am reusit sa cred,si am spus Doamne ajuta-ma,sunt pregatita(psihic,ca asa nu credeam ca sunt destul de buna niciodata),atunci cineva a venit chiar la usa mea si a vazut din intamplare o vestuta si a vrut sa-i lucrez ceva fetitei ei.Coincidenta?...mmm n-as crede...Nu i-am luat bani ca e o prietena si mi-a tot adus si ea cate ceva la fete dar a fost primul pas sa cred in mine. Acum am primit practic prima comanda,printr-o prietena.Eram foarte dezorientata sa stabilesc un pret.Am pus un pret f modest si timid dar m-am rugat sa fiu luminata si indrumata spre pretul ideal pt mine si acea prietena ia dat clientei un pret dublu fata de al meu si a acceptat usor si a fost alt pas sa cred ca pot castiga cu adevarat ,sa nu-mi mai fie asa frica. cam asta e povestea mea.Sper ca de acum sa-mi iau avant putin...eu una....ma rog si rugile sunt ascultate.trebuie doar sa ai incredere.Mult succes va doresc dragelorpupici pupici iloveyou

PS:va datorez tare mult si voua de pe forum,m-ati ajutat enorm.
mikaela
Scris: Wednesday, January 16, 2013 10:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Raluca, ce frumos ai spus! Ai dreptate, trebuie sa ai incredere in tine insuti si sa te perfectionezi mereu. SI inca o chestie, faceti pagina voastra de FB, nu copiati de la altul, aratati ce va caracterizeaza, ce va place, asa va construiti clientii fideli, care vin pt ca va plac pe VOI in primul rand si apoi ce iese din mainile voastre.computerlove Daca nu e personalizat si facut cu drag, daca nu va caracterzeaza si nu va puneti amprenta e ca si cum ar fi luat de la magazin... Spor la cat mai multe comenzi!majoreta
ingerash
Scris: Wednesday, January 16, 2013 11:53 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
mikaela,te-as invita in vizita dar nu stiu id-ul tau de facebook computerlove

Raluca,asa mi sa intamplat si mie la inceputpupici iloveyou mult succes!!!
mikaela
Scris: Thursday, January 17, 2013 12:17 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
ingerash wrote:
mikaela,te-as invita in vizita dar nu stiu id-ul tau de facebook computerlove

Multumesc Ingerash, iti dau pm
ingerash
Scris: Thursday, January 17, 2013 12:51 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
mikaela wrote:

Multumesc Ingerash, iti dau pm

Receptionat,trimis inapoicomputerlove pupici
oanamaria
Scris: Thursday, January 17, 2013 8:32 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Raluca ce frumos ai povestit !Iti doresc succes ,mult curaj si incredere in munca ta si mereu s-o faci cu pasiune ,sa nu te descurajezi cand primesti vreo critica -din ele invatam ,si usor-usor vei ,,creste''.
Imi aduc aminte cat de greu mi-a fost uneori ,dar si cate satisfactii imi ofera si mi-a oferit pasiunea mea ,ca nu o consider o munca .
Cel mai mult ma bucur cand primesc mesaje private pe pagina mea de la diferite fete care-mi multumesc ca datorita mie si-au descoperit ca pasiune crosetatul si s-au apucat si ele de lucru asa incet ,dar ca le-am dat un imbold vazandu-mi lucrurile facute de mine .angel
delfin
Scris: Thursday, January 17, 2013 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2011
Fetelor sunteti nemaipomenite , imi doresc sa pot vorbi si eu candva despre mine asa, poate atunci cand voi vinde si eu ceva.Pana atunci va doesc la cat mai multe realizari si vanzari.
koko2008
Scris: Thursday, January 17, 2013 11:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Oana trebuie sa recunosc ca tu mi ai dat curaj Ma gandeam ca am bebe si nu o sa am timp de crosetat...dar tu mi ai dat incredere . computerlove Iti multumesc public, nu privat sic pentru ca esti o prietena adevarata. computerlove
oanamaria
Scris: Thursday, January 17, 2013 11:49 AM
Nivel

Kokolino iloveyou
raluca.AC
Scris: Thursday, January 17, 2013 3:53 PM
Nivel

Multumesc frumos pt cuintele frumoase.pupici fumoasa povestea dar totusi inca ma mai lovesc de unele probleme cum ar fi pretul.Sunt foarte dezorientata la cat sa cer pe lucru.Si a devenit ceva urgent ca am inceput sa fiu intrebata de preturi si....nu stiu cat sa cer ori de am o idee mi se pare pre mult...sorry1 Puteti sa ma ajutati?dM-a intrebat cineva exact de acel pulovaras alb cu twety ce l-am facut pt concurs.Cat as putea sa cer? Voi cat luati pt un pulovaras? V-a fost greu la inceput sa va faceti pretul?
raluca.AC
Scris: Thursday, January 17, 2013 4:45 PM
Nivel

hanoracul acela e cu hello kity nu twetyhohot
oanamaria
Scris: Thursday, January 17, 2013 5:28 PM
Nivel

Raluca cata ata intra ,cat timp si ce suma te multumeste -cam asa se calculeaza .Trebuie sa fii si tu multumita ca nu muncesti degeaba si clientul -un echilibru intre astea -nu -ti poate face nimeni pretul ,doar tu esti in masura .Uneori o sa ajuzi ca e scump =asa aud eu si acum -nu-i nimic insemna ca nu-si permit ele nu neaparat ca e scump ,depinde la ce se raporteaza ,ca daca compara cu produsele din Dragon und eo caciulita e 3lei normal ca 30 de lei e foarte mult pentru o caciula si tot asa .
raluca.AC
Scris: Thursday, January 17, 2013 5:48 PM
Nivel

Multumesc mult de raspuns.
kara
Scris: Thursday, January 17, 2013 6:57 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oana maria sa.ti de dumnezeu multa sanatate...........esti printre putinele fete care ne mai invata si pe noi cite ceva.{MULTUMIM},,,,,,,,,si noi muncim pina ne dor ochii sau spatele sau miinile ,,necazul e ca nu stim sa ne aratam munca.....................daca nu te superi as vrea pm cu facebook tau ..............multumesc
lmirele
Scris: Tuesday, February 5, 2013 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2013
shirel wrote:
Cine are de vandut lanseta ,mileuri mari sau fetze de masa crosetate astept sa ma anuntze pe pm.Vreau sa cumpar ptr mine fiindca nu am timp sa le lucrez singura si vreau neaparat.Mi-am schimbat stilul in casa si sunt in cautare de lucruri frumoase .am eu ceva dar mai imi trebuie de schimb!
Apropo platesc si transportul!

Buna ziua,
Mai doriti sa cumparati lasete si mileuri crosetate?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.