Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Buna intrebare Maria . Eu as prefera sa le spun clientelor ca dureaza mai mult pana le dau comanda,asa as fi sigura ca e facut de mana mea.Daca nu e mare diferenta intre lucrul tau si al mamei tale ,las-o si pe ea sa te ajute.Na, e mama nu e alta straina.Si ati putea lucra impreuna,asa o poti "supraveghea" . Acuma, vezi tu ce decizie iei . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| treaba e ca e departe de mine si nu o pot supraveghea ..in vara trecuta pina sa plec in It am stat la ea 2 luni si o corectam mereu ..o punem sa strice etc ..nu e atenta la detalii ,nu e fixista ...desi a lucrat ani intregi andrele si croseta dar probabil nu mai are rabdare ..sau sunt eu mai dificila:))apoi plus ca daca ar trebui sa trimita comanda la client si eu nu o vad nu am incredere |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| NU as colabora cu cineva sub nicio forma la ceea ce fac eu .Fiecare are un stil unic si eu am si marea placere sa le fac EU ,sa pun eu sufletul meu acolo,sa dau viata EU caciulitei .Momentan nu am atatea comenzi incat s anu le pot onora,dar banuiesc ca ava veni o vreme cand or s afie si mai multe .Atunci voi prelungi termenul de livrare ,dar nu sunt dispusa sa colaborez in sensul acesta . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| gagaritz wrote:..de asta va intreb v'ati compromite sa dati cuiva comenzile voastre ?
Daca treci pe colaborari tre sa spui asta pulic in profilul tau sa stie lumea ca ce cumpara s-ar putea sa nu fie facut de tine personal ci doar sub "licenta'ta.Multe persoane care au inceput timid si cu greu au ajuns sa nu mai faca fata si atunci s-au extins ,au acceptat colaborari dar tre sa spui clientilor si sa-i asiguri ca tu esti seful adica tu supraveghezi tot si ce pleaca la posta este mai intai verificat de tine.Daca nu accepti colaborari nu te extinzi , daca accepti colaborari ai mai multa responsabilitate.Parerea mea este sa-ti alegi colaboratori foarte aproape de tine sa poti verifica .Si nu stiu sub ce brand esti tu cunoscuta daca printezi etichete...ai grija ca fetele care te ajuta sa nu vanda individual fara stirea ta pe brandul tau .Deci tu distribui etichetele ca parte din "fabricutza" ta.e un pas important tre sa-l facii cu cap altfel risti sa te sape colaboratorii si nu poti explica clientului ce s-a intamplat ca pe el nu-l intereseaza detalii de culise ci pleaca urgent in alta parte.E bine s apui suflet in ce dai viata dar asta e valabil penru uzuri personale ,daca vrei sa faci un pic de profit si sa treci pe o mica afacere e bine sa lasi sufletul si s atreci la profesionalism .De exemplu eu ca client nu vreu o caciulita plina de sentimente ci una corect facuta , sa indeplineasca toate normele de calitate pe care tu le-ai promis si atat .Eu va doresc tuturor succes ca stiu ca lucrati frumos si bine dar puneti prea mult suflet fetelor,nimeni nu-ti vrea sufletul din tine ci o caciula |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/4/2010 Mesaje: 70
| Fetelor dati-mi si mie adresele voastre de facebook sa ma orientez si eu cum v-ati facut pagina ca, dupa ce am citit ce ati scris aici, mi-as face si eu pagina sa vad daca pot vinde ceva (asta in caz ca am si timp sa fac ceva) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu am pagina de face book goala..........as vrea si eu la fel ca si tine sa pot vinde ceva macar sa scot banii pe atee.............pe facebook nu am nimic doar o intrare si atit .............nu ma descurc delok cu cerintele |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/14/2013 Mesaje: 55
| nici eu,of |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Oanamaria,ma bucur!!!!
Gagatitz nu !Ce faci tu e bine facut,risti sa-ti pierzi clientele fidele
Eu mi-am facut de lucru(pe langa ce aveam)....nici nu am finalizat setul primola ca am 8 cereri noroc ca asteapta,lista de comenzi e lungaaaa pana in aprilie!O fotografa mi-a comandat cateva articole pentru paste,pentru studioul ei....nu mai continui.Va doresc spor la lucru si comenzi |
|
| ingeras daca ai asa multe comenzi ia si de la fete..............te ajutam noi care suntem aici si doar lucram...........macar sa nu ai de unde alege............. |
|

| kara,e complicat,am stilul meu,atele mele,posta costa |
|
| of stiu toate astea..............suntem multe fete pasionate pe forum .........care nu dorim decit sa punem bani familiei la loc ...{a se citi bani pe ate}eu una asa sunt si ferm convinsa ca mai sunt fete ca mine,as da orice lucru............ doar sa pot cumpara alte ate .......oricum Mult norok si ai grija de tine .....una la 1000 are norocul tau......te pupik dulce |
|

| kara wrote:of stiu toate astea..............suntem multe fete pasionate pe forum .........care nu dorim decit sa punem bani familiei la loc ...{a se citi bani pe ate}eu una asa sunt si ferm convinsa ca mai sunt fete ca mine,as da orice lucru............ doar sa pot cumpara alte ate
Bine zici,noroc ca sotul e dragut si mai face surprize cu ate |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Da, da si eu am vazut pagina Oanei, superba, felicitari |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multumesc Mikaela ! Acolo am strans toata munca si energia mea pozitiva si sper sa cresc din ce in ce mai mult .Pana atunci ma bucur de aprecieri si de comenzile numeroase. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ma bucur pentru cine are comenzi Va doresc cit mai multe ! |
|
|