Unde si cum vindeti lucrurile crosetate sau tricotate de voi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mamibogdan
Scris: Sunday, November 11, 2012 10:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2011
yes yes Multa putere sa poti face fata comenzilor si familiei pupici
oanamaria
Scris: Monday, November 12, 2012 7:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Va multumesc !Mi s-a parut corect la cat m-am plans ca nu am comenzi acum cand am sa va spun .
Mai am din stocul vechi ,dar nu foarte multe .Sunt fericita ca fac ceea ce-mi place si munca-mi este apreciata!
Si voua va doresc spor la lucru si comenzi cat puteti face !
stelave
Scris: Monday, November 12, 2012 8:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/15/2011
Felicitari! Iti doresc putere de munca si cat mai multe comenzipupici
Nicoleta C
Scris: Monday, November 12, 2012 1:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
[quote=oanamaria]Sa dea,Domnul!
gabyta
Scris: Monday, November 12, 2012 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Felicitari !!! ma bucur din suflet sa citesc ca totul merge ok,multa sanatate si la cat mai multe comenzi pupici computerlove
oanamaria
Scris: Friday, November 23, 2012 5:40 PM
Nivel

Multumesc Gabyta!Comenzile curg zilnic ,iar multumirea si fericirea mea sunt nemasurate .angel
serarg
Scris: Friday, November 23, 2012 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
super ,asa sa fie mereu Oana!hearts
eu azi am fost la un sediu si am si vandut ,dar am luat si multe comenzi ,ajutorul meu,rares a vandut toate decoratiunile pe care vroiam sa le duc la un magazin,am luat si prima comanda pe etsy,cand ziceam ca inchid,asa ca in momentul asta nu pot face tot ce mi se cere
deci,cu rabdare si perseverenta, zic eu ca se poate sa si obtinem profit din pasiunea noastra!
g_miha73
Scris: Friday, November 23, 2012 8:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/17/2011
Mult spor la lucru Oana si Serarg majoreta
mamibogdan
Scris: Friday, November 23, 2012 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2011
Fetelor, ce ma bucur pentru voi... yes yes yes yes
kara
Scris: Friday, November 23, 2012 9:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
spor la lucru fetelor si mai ales sa dea domnu sa mai si vindeti cite ceva....eu de 4 luni am inceput am bagat citeva sute bune de euro dar inca nu am curaj nici voua sa vi le arat dar sa le mai si vind....o singura data au venit niste romani in vizita si au vrut neaparat o fustita la care lucram.. ce sa va zic si acum pastrez cei 10 euro primiti... in rest... asta e crosetez tricotez dar nu am curaj sa le expun cry pale pale cry
serarg
Scris: Friday, November 23, 2012 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
kara!si eu la inceput am citit mult,am incercat diverse tehnici si modele,am cumparat ate de mi-era frica sa fac un calcul la cate aveam,dar am si invatat multe,nu ieseau cum vroiam din prima,dar nu ma lasam,incearca si expune,trebuie sa-ti placa tie in primul rand,eu fac si multe cadouri,conteaza mult
spre rusinea mea in vara am amanat niste comenzi din motive de sanatate ,plus ca nu aveam firul si acum imi pare rau ca nu am putut onora comanda,nu o faceam pentru bani,chiar daca pentru mine este o sursa suplimentara de venit si sper sa devina principala
kara
Scris: Friday, November 23, 2012 10:51 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oana ma bucur pentru tinenewclap newclap
oanamaria
Scris: Saturday, November 24, 2012 9:30 AM
Nivel

thankyou thankyou
Ange blanc
Scris: Saturday, November 24, 2012 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Oana, Carmen, mult spor sa aveti. majoreta majoreta majoreta
gagaritz
Scris: Sunday, November 25, 2012 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2009
trecind pe aici te felicit Oana ..sti ca te-ai lasat greu convinsa cu facebokul ..in alta ordine de idei vroiam sa va intreb voi aveti curajul sa dati altor fete din comenzile vostre ca sa va ajute cu lucrul si sa nu pierdeti clienti ?Va intreb deoarece eu am primit multe comenzi in ultima vreme ..mama croseteaza si ea ..dar prefer sa refuz o comanda decit sa o dau ei sa faca sau altcuiva ..nu zic ca eu sunt cea mai buna de pe lume dar mi-e teama ca se va vedea diferenta intre lucrurile facute de mine si ale memei ..eu am felul meu de a lucra, imi place sa fie totul cit mai perfect ,stric daca nu iese din prima, etc ..ma gindecs si la clientele vechi care ma stiu cum lucrez si care au fost multumite si care nu am chef sa le dezamagesc ..de asta va intreb v'ati compromite sa dati cuiva comenzile voastre ?alcool sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.