Unde si cum vindeti lucrurile crosetate sau tricotate de voi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Wednesday, March 27, 2013 3:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
violeta chivu
Scris: Wednesday, April 3, 2013 4:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/1/2011
alina,ai inceput sa crosetezi la fustita?sa ne arati si noua.sa ai spor.
Ioneeela
Scris: Monday, June 10, 2013 11:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2013
Buna seara! Mai este valabil anuntul dumneavoastra? Daca da va rog sa ma contactati la adresa de mail yonela_cristina93@yahoo.com
ancuta_24
Scris: Tuesday, June 11, 2013 3:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/24/2010
Despre ce anunt e vorba?
arttemys
Scris: Thursday, July 25, 2013 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2009
Buna ziua! Sunt si eu pasionata in ale lucrului de mana si as dori mult de la oanamaria,ingerash si celelalte fete adresele de facebook. Din pacate nu pot trimite pm pentru ca nu am destule mesaje postate. Multumesc mult!!SimplyLove
Andreea1578
Scris: Monday, August 5, 2013 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2013
Ce pacat ca nu putem pune aici si aresele de facebook sau de net....
Andreea1578
Scris: Monday, August 5, 2013 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2013
Am vrut sa scriu adresele :) Scuze!
ozara
Scris: Friday, August 9, 2013 4:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/9/2013
shirel wrote:
Cine are de vandut lanseta ,mileuri mari sau fetze de masa crosetate astept sa ma anuntze pe pm.Vreau sa cumpar ptr mine fiindca nu am timp sa le lucrez singura si vreau neaparat.Mi-am schimbat stilul in casa si sunt in cautare de lucruri frumoase .am eu ceva dar mai imi trebuie de schimb!
Apropo platesc si transportul!

Te rog sa-mi spui daca mai e valabila oferta. Am o fata de masa uriasa, 2.36/2.68 lucrata deosebit (e adusa din Italia).
Multumesc.
iuna
Scris: Saturday, August 10, 2013 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2013
Buna

Si eu am niste mileuri si fete de masa din macrame de vanzare, nu sunt facute de mine, sunt facute de bunici (strabunici?)...Sincer nu stiu ce sa fac cu ele, in afara de varianta de a le pune in dulap pt nemurire nu am gastit. Sau varianta ceva mai practica de a le pune direct in cosul de gunoi :( .
Eu stiu cata munca si pasiune inseamna un petic de mileu...zau ca nu-mi vine sa le dau, unele din ele chiar mi se par deosebite. Si poate cineva s-ar bucura sa le aiba, sa le vada...

Daca intereseaza pe cineva, am 18 modele diferite (de la mileuri mici de cca 12-13 cm, pana la fete de masa mari). Aruncati o privire aici: http://www.facebook.com/artizanat.romanesc.7/photos, poate cine stie, vedeti ceva ce va place. Eu as prefera sa le dau pe toate deodata pt un pret mult mai mic ca in poze.
alina_nicoleta
Scris: Friday, October 10, 2014 11:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2008
Buna seara ,

Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste lamuriri , cum este cu Etsy ? Ce taxe trebuie sa achiti daca iti vinzi marfa pe etsy , cu ce trimiteti marfa in afara , cat costa transportul ? Multumesc
oanamaria
Scris: Saturday, October 11, 2014 12:46 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Da si mie mi-ar place sa stiu care e procedura pentru Etsy,dar clar este ca transp este foarte scump la colete cu Posta Romana ,mai scumpe decat produsul in sine asa ca ...
carla
Scris: Saturday, October 11, 2014 8:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
alina_nicoleta wrote:
Buna seara ,

Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste lamuriri , cum este cu Etsy ? Ce taxe trebuie sa achiti daca iti vinzi marfa pe etsy , cu ce trimiteti marfa in afara , cat costa transportul ? Multumesc
Daca vrei sa incepi sa vinzi pe etsy,da=mi adresa ta de facebook,iti trimit invitatie,si daca deschizi magazin ai 40 de listari gratis ca invitata a mea.Eu vand destul de bine pe etsy si la pret dublu decat in tara.
De obicei trimit in plic recomandat,ca sa pot urmari coletul.Cel mai scump am platit pentru o rochie in Australia,40 lei,cerusem doar 10$ pe transport dar a fost bine.Saptamana asta am trimis un colier in Suedia,am platit 11 lei,eu cerusem 4$ pe transport;ma orientez din mers,mai schimb taxele cand mi se pare prea mult sau prea putin,mai trag cu ochiul si la altii in magazin,...pentru orice informatii sunt aici,eu sunt multumita,la breslo am renuntat.
alina_nicoleta
Scris: Thursday, October 16, 2014 10:49 PM
Nivel

Cum trimiteti coletele , prin posta ? Am fost sa intreb la posta si pt un colet pana in Germania pana intr-un kg mi-a zis ca m-ar ajunge in jur de 130 de lei :( Daca trimiti in plic recomandat esti taxat alfel decat pt colet ?
carla
Scris: Friday, October 17, 2014 5:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
alina_nicoleta wrote:
Cum trimiteti coletele , prin posta ? Am fost sa intreb la posta si pt un colet pana in Germania pana intr-un kg mi-a zis ca m-ar ajunge in jur de 130 de lei :( Daca trimiti in plic recomandat esti taxat alfel decat pt colet ?
Coletele sunt mai scumpe,eu trimit in plicuri recomandate,am trimis iar in USA si m-a costat 11 lei
alina_nicoleta
Scris: Friday, October 17, 2014 7:43 PM
Nivel

Multumesc mult de tot :)Asta vroiam sa stiu , luni am sa merg din nou la posta sa intreb pt o recomandata cand imi ia pt diverse destinatii .Spor la vanzare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.