Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Deschid acest subiect pentru ca de cateva zile imi storc creierii sa gesesc solutii unde imi pot vinde lucrurile crosetate ?! Citesc pe aici ca aveti foarte multe comenzi sau mereu de lucru .Cum va gasiti clientele ?Cum le faceti sa-si doresca sa cumpere de la voi sau sa le faceti voi diverse hainute ? Eu am colaborat cu un magazin hand-made din Buc,care sin pacate a dat faliment in dec.si mi-au venit retur 4saci de hainute ,palariute etc .si fac depresie cand le vad in sifonier. Aici in Pitesti nici nu cunosc decat cateva persoane care sa ma poata ajuta sa le vand sau carora sa le arat. Am un magazinas pe B.,dar acolo nu am vanzare ,e doar asa de expozitie . Unde sa mai merg sa le arat sau ce sa fac ? Astept idei de la voi cele care aveti succes cu crosetatul ,aveti comenzi si clienti fideli.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Oana,mie nu mi-au primit in magazin fara factura si apoi nici n-am mai incercat.Dar fac cate o caciulita,ma duc cu ea la scoala,sigur o colega vrea si ea,abia termin o comanda si am alta,dar in special de la colege,consider ca e important si locul de munca,daca as sta acasa nu cred ca as avea atatea comenzi.ieri,una din piata de la care am cumparat cafea mi-a cerut sa-i fac si ei o caciulita,dar eu am grija sa ajung la asa discutii cu toata lumea.Duc tot timpul dupa mine o plasa cu cateva produse si le arat,cateodata nu vand nimic un timp indelungat,apoi le vand pe toate.Daca nu curge,pica,cum se spune. |
|
| Daa !Dar eu stau acasa si intru in contact cu un nr.restrans de persoane . Dar e o idee buna sa iau in geanta cateva produse si sa le mai arat si eu ici-colo pe unde mai merg ,dar amn o problema -mi-e rusine. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ma gandesc ca poti face paturici si rochite/bolerouri pentru printzi si apoi sa iesiti la parada modei prin parc/oras. Efectul e maxim la purtator. ... Iar, apoi, cred ca e important sa postezi si aici, cum au fetele subiectele personalizate. Astfel fiecare isi poate face o idee despre ce poti face, stilul de lucru, etc. Uite, de ex.mie imi place mult cum lucreaza Dina si, de altfel, mi-a facut niste jambiere absolut superbe pentru Alexia... si tot asa...
Apoi, ma gandeam la consignatii. Mai exista? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Prin magazinele de craft,cu chitanta;in clasa la copii,invatatoare,pe la prietene,prietenele prietenelor....chiar si pe drum sunt care ma opresc sa ma intrebe,am ajuns cunoscuta.Uneori mai merg si in clubul de crosetarese,mai particip la actiunile de caritate(paturele pentru maternitate).
Succes Oanamaria in curand iesi cu bebe la plimbare...cateva lucrusoare le vinzi usor printr-e mamicile din parc! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| oanamaria wrote:Daa !Dar eu stau acasa si intru in contact cu un nr.restrans de persoane . Dar e o idee buna sa iau in geanta cateva produse si sa le mai arat si eu ici-colo pe unde mai merg ,dar amn o problema - mi-e rusine.
Mami cu rusinea mori de foame stii cum se spune nu? ai trebui sa-ti faci un blog unde sa expui produsele tale si asa sa intri in direct si cu alti iubitori de lucruri crosetate plus inca ceva pe facebook pozeaza-ti lucrusoarele si fa-ti reclama nici nu stii cum prietenele prietenilor tai intru si vad si vor sa cumpere!Mult succes! |
|
| shirel wrote:Mami cu rusinea mori de foame stii cum se spune nu? ai trebui sa-ti faci un blog unde sa expui produsele tale si asa sa intri in direct si cu alti iubitori de lucruri crosetate plus inca ceva pe facebook pozeaza-ti lucrusoarele si fa-ti reclama nici nu stii cum prietenele prietenilor tai intru si vad si vor sa cumpere!Mult succes!
Da da uitasem de FB....hai Oanamaria,talent ai,viteza ai....o sa faci vanzare |
|
| La noi lumea e mai reticenta ca in strainatate si nu prea apreciaza lucru de mana . Mie mi-e rusine sa deschid gura uneori cand primeste Stefi complimente ce caiulita frumaosa are -zic ca-i facuta de mine si atat.Mi-e jena sa spun ca fac si de vanzare . Poate la vara in parc o sa am ceva succes sau cereri ca am vreo 30 de palariute care -si astepata randul s afie purtate . Mi-ar place sa le vand in magazin ,lumea le vede si asa stie ce cumpara .On-line e mai greu ca de obicei vrei sa probezi produsul ,sa-l pipai ,sa-l studiezi. La magazinul din Buc.am vandut bine la inceput pana au pus un adaos enorm . Trebuie sa-mi pun la punct o strategie si de asta am nevoie de idei de la voi . Nu am cont pe FB si sunt reticenta cand vine vorba de el nu stiu de ce . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eu am manechinul meu profesionist care la gradi sau in orice alt loc face parada Azi de ex a purtat o vestuta si a fost tare admirata... Am avut comenzi de la persoane care au vazut la ea lucruri facute de mine. E greu pentru tine...fiind noua in oras...Sorin nu poate face munca voluntara pentru tine?Cand vei avea bona poate te va ajuta ..
|
|
| Sorin a dat link-ul magazinului meu la toate colegele lui ,dar nu a cumparat nimeni nimic .Toata lumea vai ce frumoas e,felicitari si doar atat ,mai mult de atat nu are ce sa faca dragutul. |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Am mai auzit si eu din astea...vai vai. Adevarul e ca nu oricine apreciaza lucrul de mana. Sper sa reusesti sa vinzi ce ai pe stoc.
Ar mai fi ceva...in Pitesti se fac targuri handmade
http://www.baboom.ro/cp/170/1742/Expozitia-handmade-de-Week-end-@-Pitesti |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu am vandut multe de pe FB,imi dau prietenele mesaj:"Asta e al meu" sau "Imi faci si mie".Cum fac ceva nou cum like,distribuie,m-au contact persoane cu care abia vorbesc pe strada.Nici eu nu stau prea bine la capitolul rusine dar am exersat,cum mi-e laudat ceva spun:"Eu l-am facut!",cu mandrie,ca asa si e,sunt mandra de ce fac,mi-a spus ieri un baiat din cls a VIII-a ca arat ca un fotomodel,eram cu rochita facuta de mine,cu o palarie cu floare crosetata,...e..cine s-a umflat in pene.Oana,capul sus,treci la vanzare |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu nu prea lucrez mult adica fac doar lucrusoare speciale sau mai bine din materiale speciale si pentru mine si pentru copii ,totii ma intreaba toti ma roaga sa le fac deci comenzi am (Oana la mine este invers )dar nu am timp pentru alti deabia imi fac un maieu pentru mine! Offf si imi este o ciuda ca nu ma pot tine de proiectele mele pe care le am in cap! |
|
| oanamaria wrote:Nu am cont pe FB si sunt reticenta cand vine vorba de el nu stiu de ce .
Treci peste!Nu te mai lua dupa ce zic altii,eu nu am probleme! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Oana, deskide-ti un Ebay store sau unul pe Etsy.Stilul tau se vinde mai bine afara unde lumea cere unicate .Ca s avinzi in Ro tre saskimbi stilul sa treci pe paturele de copii sau seturi de bebelusi , kestii obisnuite .
|
|
|