Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Noi de 6 ani mergem in Halkidiki prin diferite statiuni sau orasele - Neos Marmaras, Ouranopolis, Nea Kalikratea(cu un an de pauza in care am fost in alta parte), iar anul asta vom pentru al treilea an consecutiv in aceeasi statiune - Sarti (de fapt, un fost sat pescaresc care s-a dezvoltat prin tursim), pentru ca ne-a placut enorm, a fost totul exact pe gustul nostru, fara fitze si pretentii de lux, fara cluburi zbuciumate cu clientela aferenta. Nu suntem genul care sa mearga de mai multe ori in acelasi loc pentru ca ne place sa vedem si sa vizitam cat mai multe, dar de Sarti ne-am indragostit efectiv si dupa atatia ani de Grecia pentru prima data am simtit ca "traim" Grecia, fara all inclusive, o libertate maxima, fara stres, fara sa fim legati de un loc anume de plaja din cauza programului de masa de la hotel. In fiecare zi ne suiam in masina si plecam pe alta plaja, fiecare cu farmecul ei, unele chiar pustii sau doar cu alti cativa turisti. In primul an de Sarti nu am vazut romani deloc, doar doua masini de Romania am vazut, pe proprietarii lor nu, anul trecut au fost cativa romani chiar unde am fost cazati, dar de bun simt si discreti, fara sa le rasune manelele lui Guta sau Salam seara din balcon, si fara sa ne faca sa ne simtim prost ca sunt conationalii nostri. Anul asta abia astept sa ajungem din nou acolo, ca ne-au ramas o multime de alte plaje de vazut. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Roxie wrote:... pentru prima data am simtit ca "traim" Grecia, fara all inclusive, o libertate maxima, fara stres, fara sa fim legati de un loc anume de plaja din cauza programului de masa de la hotel.  In fiecare zi ne suiam in masina si plecam pe alta plaja, fiecare cu farmecul ei, unele chiar pustii sau doar cu alti cativa turisti.
Asta e Grecia care m-a fermecat pe mine si tot asta caut in fiecare vara ca nu mi-a ajuns, inca. Pentru all inclusive sau hoteluri cu program strict de masa - sunt persoane care le prefera - as recomanda alte destinatii. Grecia e boema, asa, acolo mergi ca sa fii mai flower-power... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| La vara inca nu stim,dar in vacantza de primavara mergem la Disney! Pt vara am vrea Turcia ne dati ceva sugestii cele care ati fost acolo?Mentionez ca Turcia nu am vazut-o niciodata! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce frumos, Raly, Disney! Noi vom mai merge peste 1 an sau doi... vedem si in functie de curajul celor mici, ca-s mai bleguti, asa... Pentru Turcia: Lara, Belek sau Bodrum. Restul... nu! Bine, si bugetul conteaza... |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Dinseeeeey , vreau si eu ... sa va simtiti minunat . Asteptam poze.
Eu am fost doar in Bodrum si Kusadashi , de restul nu stiu ce sa iti zic. Intra mai bine la subiectul cu Turcia si gasesti si hoteluri cu impresii.
Sa gasiti ce va e pe plac .
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| KALI,m-am documentat si avem in fata vilei stanci care duc direct in mare si putin in dreapta avem un minunat golfulet cu plaja care este pt cei care au vilele acolo..... Ne-au trimis si instructiuni pt drum,.....cat facem pana acolo,ce ne trebuie si cum sa platim,ce intalnim pe drum,instructiuni privind plata pe autostrazi....super! Se apropie atat de repede momentul si am mari emotii..... Vacanta aceasta o ratam,din pacate....caci sotul si baiatul au de lucru....dar cu ocazia aceasta strang si bani pt vara. Tot in vara ne-am propus daca suntem sanatosi sa mergem in Delta intr-un resort sa pescuim Nu am fost niciodata in Delta si-mi doresc tare mult |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Care, cine, unde ? Grecia ..... nu anul asta ! Dar dupa experientele voastre, garantat top of the list ! Noi anul asta familion in Mallorca , Cala Miilor ! Abia astept !!!! Apoi planuim o escapada in doi prin Europa ..... sper sa ne si iasa ! |
|

| Oana, abia astept poze din Mallorca . Noi am fost in luna de miere si a fost diviiin. . Vrem sa repetam in 4, exact in locul unde am mai fost , sa le aratam si copiilor nostri. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Poate Grecia? Deocamdata inca nu stim! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Noi ne-am schimbat planurile. Din pacate, eu sunt convinsa ca locul nostru de munca nu va mai rezista mult, asa ca nu vreau sa cheltuim prea mult...nu se stie ce ne asteapta din toamna.Deocamdata am renuntat la Sicilia, dat nu si la mare. Inca trebuie sa ne hotaram unde mergem si ce facem. |
|

| Bere , sa luati cea mai buna decizie pentru un viitor linistit ! Vacanta placuta oriunde ar fi |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Multumesc, Taty Ceva idei am, avem atatea lucruri frumoase in jurul nostru, deci avem de unde alege. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si la noi s-a dus concediul in vara asta.Iubitul s-a refacut mai greu dupa operatie.A plecat abia la sfarsitul lui iunie.Vine in noiembrie.Asa ca vom face concediul atunci...Asta este,stie Dumnezeu de ce... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 47
| Vara asta doar patru zile la noi la mare cu copii si nepoteii. o sa fie foarte frumos ca suntem impreuna cu micutii. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Un loc bifat in vara aceasta:Croatia,Ungaria,ce ne-am propus. Imi mai doresc sa ajungem macar un wekeend in Delta,nu am fost niciodata si vreau la pescuit.... ...Si apoi cate o zi undeva.....in Romania....diverse locuri.... |
|
|
|