Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Da Oana, ne-a placut in Olympiada, intrare lina, apa clara, curata, zona suuper linistita ... relaxant . Asa e si frumos sa plecati , multi, mai ales pentru copii, ei se distreaza maxim.
Crisule, pai d-aia nu ne-am putut sincroniza, ca va luati pe ultima 100 m . |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si noi vrem Grecia anul acesta.Dar nu ne-am decis.Vrem sa stam undeva foarte aproape de mare.Daca se poate la malul marii,ar fi perfect.Thasos imi puteti da ceva detalii?Sau caut pe forum.Ati postat pe undeva? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si noi ne gandeam la Grecia,dar am ales ceva mult mai fabulos......Am ales Croatia si anume Insula Hvar....o insula superba,foarte linistita si cautata de starurile de la Hollywood (apoi am aflat )Am facut prenotarile pt inceputul lui iulie la un apartament cu doua dormitoare,iar de pe terasa noastra se coboara pe tarmul marii la plaja....Vom sta 7 zile acolo,dar la dus cat si la intors vom vizita si alte tari Locatia este DIVINA http://www.booking.com/hotel/hr/apartmani-tudor.ro.html?aid=303948;label=hvar-q3yieW%2Asxq2ypUXIt_G4CgS12790745061%3Apl%3Ata%3Ap1175%3Ap2%3Aac%3Aap1t2%3Anes;sid=b8e03f0f4c2a63d4bfe8ec8a6516155e;dcid=1;checkin=2014-07-05;checkout=2014-07-11;group_adults=2;group_children=2;age=16;age=10;group_rooms=17426102_471934_0_42_3_1_10800;srfid=fe7415c07ac4663d0dd9d8f7b0cd947a6c984864X2 ACEASTA-I VILA..... http://wikitravel.org/en/Hva(CATEVA INFORMATII) Din ce-am citit din rewiew-uri,in Thasos dai de multi romani.....Eu una chiar nu vreau.... |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:Mie mi-a placut mult in Thassos si as repeta!
Si eu as mai fi repetat, dar nu atat de repede. Oricum, acum mergem in Skala Panagia; macar schimb locatia. Mi-a placut resto ala la inaltime dar si portiunea de plaja, deci... pe plaja sa fie!
Cris-DL wrote: Noi ne-am obisnuit sa luam bilete inainte cu 2-3 saptamani - 1 luna maxim. Nu stiu de ce sunt paranoia, ca cine stie ce intervine atunci si nu putem pleca...
Asa am facut anul trecut si nu am gasit disponibil chiar ceea ce ne doream si nici perioada in care ne-ar fi convenit mai mult. Bine, anul asta, fiind si foarte multi, era nevoie de rezervare din timp ca sa fim siguri ca stam toti impreuna.
Cat despre vacanta si drum, sper sa fie ok. E prima oara cand plecam gasca atat de mare, cu tot cu copii.
Legat de paranoia ta, mai ales daca tratezi direct cu proprietarul, poti anula vacanta cu 22 zile inainte, fara penalizari.
taty wrote:Da Oana, ne-a placut in Olympiada, intrare lina, apa clara, curata, zona suuper linistita ... relaxant . Asa e si frumos sa plecati , multi mai ales pentru copii, ei se distreaza maxim.
De notat pentru anul viitor!
Mirela, cred ca gasesti info si pe forum, insa eu - de ex. - nu pot face recomandari pentru ca sunt setata pe cazari asa... ca pentru mine ( vila ori apartament cu 3 camere ) iar pe tine nu te ajuta. Stii ca noi suntem atipici... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, va doresc concedii frumoase inca de pe acum!
Mari, imi poti spune pe pm ceva legat de preturi? Stiu ca ai mai postat undeva link-ul. Am aruncat inca de atunci un ochi si mi-a placut mult! Mersi! |
|
| kali wrote:
Mirela, cred ca gasesti info si pe forum, insa eu - de ex. - nu pot face recomandari pentru ca sunt setata pe cazari asa... ca pentru mine ( vila ori apartament cu 3 camere ) iar pe tine nu te ajuta. Stii ca noi suntem atipici...
Si la noi merge apartament cu 2 dormitoare.La asa ceva ma gandeam.Cercetez,am timp pana la vacanta.
Mari este superb in Croatia.Iar daca mergeti cu masina,nu ratati lacurile Plitvice si Dubrovnicul.Am inteles ca sunt multe zone superbe acolo.Noua ne-a ramas la suflet si planuim sa mai ajungem. |
|
| marivic wrote:Si noi ne gandeam la Grecia,dar am ales ceva mult mai fabulos... ... Din ce-am citit din rewiew-uri,in Thasos dai de multi romani.....Eu una chiar nu vreau....
Stai sa dai de rusi si vei vedea ce mult ii vei indragi pe romani. Bine, glumesc, ideea e ca am fost in Grecia si romanii intalniti acolo sunt familisti si linistiti, nu pe modelul manelistilor.
Ce sa spun? Si noi suntem galagiosi cu gasca de copii dupa noi... caut locatii cam in genul asta, ca sa nu ma simt prost ca deranjez.
Insa, parerea mea e ca nu se pot face comparatii. Grecia e Grecia - si cine o alege ca destinatie stie de ce - iar Croatia e Croatia!
Croatia ma atrage si pe mine de multa vreme, insa citisem ca majoritatea plajelor lor sunt stancoase/pietroase si inca nu am avut rabdarea sa caut ce-mi doresc - nisip si intrare lina in apa, ca pentru copii.
Apropo de locatia aleasa de voi, apartamentul arata bine, insa plaja din apropiere e stancoasa si am citit in review-uri ca nici super-market-uri nu sunt prin apropiere, de aceea trag concluzia ca e mai retrasa, ceea ce nu-mi doresc - eu, personal - sa experimentez cu copiii dupa mine. Atentie la detalii!!
Anelise, multumim! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| mirela74chris wrote:Si la noi merge apartament cu 2 dormitoare.La asa ceva ma gandeam.Cercetez,am timp pana la vacanta. Mari este superb in Croatia.Iar daca mergeti cu masina,nu ratati lacurile Plitvice si Dubrovnicul.Am inteles ca sunt multe zone superbe acolo.Noua ne-a ramas la suflet si planuim sa mai ajungem. Mirela,...de la tine stiu de frumusetile de acolo,dar si de la Berre.Cu siguranta ca nu le vom rata....Avem in plan,Ungaria(in drumul nostru)cu Lacul Balaton,apoi Austria-Viena si Innsbruck,Croatia cu Plitvice si Dubrovnik....si vom vedea ce o mai fi.....
kali wrote:Stai sa dai de rusi si vei vedea ce mult ii vei indragi pe romani. Bine, glumesc, ideea e ca am fost in Grecia si romanii intalniti acolo sunt familisti si linistiti, nu pe modelul manelistilor. Ce sa spun? Si noi suntem galagiosi cu gasca de copii dupa noi... caut locatii cam in genul asta, ca sa nu ma simt prost ca deranjez. Insa, parerea mea e ca nu se pot face comparatii. Grecia e Grecia - si cine o alege ca destinatie stie de ce - iar Croatia e Croatia! Croatia ma atrage si pe mine de multa vreme, insa citisem ca majoritatea plajelor lor sunt stancoase/pietroase si inca nu am avut rabdarea sa caut ce-mi doresc - nisip si intrare lina in apa, ca pentru copii. Apropo de locatia aleasa de voi, apartamentul arata bine, insa plaja din apropiere e stancoasa si am citit in review-uri ca nici super-market-uri nu sunt prin apropiere, de aceea trag concluzia ca e mai retrasa, ceea ce nu-mi doresc - eu, personal - sa experimentez cu copiii dupa mine. Atentie la detalii!! Anelise, multumim! Kali,stai putin.....nu ma intelege nici tu gresit....am la activ(prin Malta)cateva contre impotriva romanilor.In afara,in unele situatii mi-a fost rusine ca sunt roman si vb aceeasi limba cu conationalii mei care se faceau de r...t acoolo
Normal ca fiecare tara are surprinzatorul ei,te farmeca ,te bantuie,.....nu am fost in Grecia niciodata,vreau f mult sa ajung,DAR,NU acum Acum ,noi am decis ca ne dorim Croatia....si asta nu asa comod ci mai rustic....Vom pleca si cu o rulota dupa noi,s-aer putea asa ca va fi o experienta minunata. In alta ordine de idei,partamentul nostru da pe stanci,da dar avem si plaje foarte bune cu nisip fin si apa stravezie....Noi am ales locatia aceasta deorece mie imi este foarte dor de Malta si sotul meu a zis sa-mi mai potoleasca dorul Avand in vedere ca vom pleca cu rulota si vom avea si o bucatarie utilata nici nu am nevoie de supwermarketuri Va fi o vacanta experimentala si sper de neuitat! |
|
| kali wrote:
Croatia ma atrage si pe mine de multa vreme, insa citisem ca majoritatea plajelor lor sunt stancoase/pietroase si inca nu am avut rabdarea sa caut ce-mi doresc - nisip si intrare lina in apa, ca pentru copii.
Noi am stat in Stobrek si era si plaja cu nisip acolo.Iar Splitul e la o aruncatura de bat,supermarketuri sunt peste tot.Plaja langa care stateam era cu pietricele.Dar pot sa iti spun ca noi am stat doar in apa.Si eram cazati la o vila la 6 m de plaja.A fost superb!Nu pot sa iti dau detalii,ca noua ne-au facut rezervarea cei de la firma sotului. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| S-ar putea si noi tot Tassos! |
|
| Nu mai bine facem o reuniune un Thassos ? Vad ca e la mare cautare Grecia . |
|
| taty wrote:Nu mai bine facem o reuniune un Thassos ? Vad ca e la mare cautare Grecia . Nu ar fi rau!Dar undeva pe la jumatatea lui Iulie sau in august. |
|
| mirela74chris wrote:
Noi am stat in Stobrek si era si plaja cu nisip acolo.Iar Splitul e la o aruncatura de bat,supermarketuri sunt peste tot.Plaja langa care stateam era cu pietricele.Dar pot sa iti spun ca noi am stat doar in apa.Si eram cazati la o vila la 6 m de plaja.A fost superb!Nu pot sa iti dau detalii,ca noua ne-au facut rezervarea cei de la firma sotului.
De retinut, merci! Ai p.m.
Mari, suna tare bine faza cu rulota!
Taty, eu nu cred ca vreti cu noi. |
|
| Kali am citit,am raspuns.Multumesc! |
|
| kali wrote:: Taty, eu nu cred ca vreti cu noi.
mirela74chris wrote:Nu ar fi rau!Dar undeva pe la jumatatea lui Iulie sau in august.
Vorba Oanei, nu ai vrea cu noi ...tu ai scapat de copii din astia cu mofturi , numai vrei crize si plangaceli |
|
|