Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Multumesc, fetele! La fel si voua! Concedii cat mai frumoase! Bulinutza, desi mi-ar placea foarte, foarte mult, nu cred ca va fi posibil. Noi vom merge cam pe fuga cum am mai facut - de vineri dimineata pana duminica. Deci vom prinde practic doar 2 zile acolo... Dupa Neptun e urmatoarea statiune de suflet. Sper ca la anul sa stam si noi macar 5 zile. Buli, desi e pe langa mine, chiar nu stiu sa-ti recomand ceva... Intreb si dau de stire! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Noi ne-am intors dintr-un "tur" al Frantei cu masina: Bordeaux, Nice, Monaco, Marseille, Paris...3000 de km...frumos, dar obositor. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Concedii minunate fetelor !
Noi le asteptam pe Alina si Sasha si ne pregatim de al 2-lea concediu cu amandoi bubulicii. Sa vedem daca ne iese si al 3-lea in Thassos, ca tot ati vorbit atata de ea ! Dar sa vedem !
Asa am stat si noi in Olympiada, foarte relaxati pe sezlong in timp ce copilasii se scufundau , se jucau ... am mancat ce am vrut , cand am vrut ieftin si buuun. Drumul mi s-a parut foarte ok, tinand cond ca spre Sofia pana la granita cu Grecii ai muulta parte de autostrada . Noi am facut pana acolo 10 ore .
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| taty wrote: Sa vedem daca ne iese si al 3-lea in Thassos, ca tot ati vorbit atata de ea ! Dar sa vedem !
Haaaaaaai
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2013 Mesaje: 1
| Eu recomand editat de moderator. Am fost recent in zona respectiva insa te plictisesti repede. Practic ai de stat 1-2 zile sa vezi noutatile apoi toate posbilitatile de a petrece timpul sunt limitate. So .... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 1
| Eu o sa plec in curand in Mumbai si multumita editat de moderator am gasit bilete de avion ieftine. Astept impresiile si sfaturile voastre. Va multumesc! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ceva planuri pe anul asta? |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Ma gandeam sa ma duc din nou in portugalia..O tara minunat!Aveti foarte multe de vizitat si eu am fost chiar la ocea.Am fost si la manastirea Fatima.Am vazut cum oamenii merg in genunchi.E foarte frumos la ei.Daca vreti sa vedeti poze,am pe facebook. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| In iulie vine cumnata mea din Australia impreuna cu sotul (italian) si fetita lor si avem un concediu planificat, destul de lung : delta, munte si o saptamana sau chiar 2 in Italia in zona lacului Como . |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Noi ne-am gandit sa mergem tot in Grecia in Olympiada toti 4 si singurei 4-5 zile, undeva pe litoralul Spaniei. |
|
| Doina, daca nu te deranjeaza si ai chef, poti scrie un review complet aici: http://forum.7p.ro/portugalia.aspx?g=posts&t=7126 Daca ai vizitat mai multe regiuni poti deschide topic separat iar - daca nu vrei sa te expui - posteaza doar peisaje si chestii generale. |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Am sa postez diseara pt ca pozele sunt pe facebook si trebuiesc descarcate.Cand ajung acasa pregatesc pozele si le postez. |
|
| Planurile s-au inzapezit
Tot Grecia, sau poate Italia... vedem
|
|
| doinanuta wrote:Am sa postez diseara pt ca pozele sunt pe facebook si trebuiesc descarcate.Cand ajung acasa pregatesc pozele si le postez.
Ok. Si asa bate vantul pe-acolo...
Taty, Olympiada e in Halkidiki? E frumos?... Cu intrare lina in apa?
Cris-DL wrote:Planurile s-au inzapezit
La mine nu, ba chiar m-au luat ele pe sus. Sa va spun: eram setata pe Halkidiki, anul asta. Am zis ca-mi permit luna ian. sa caut si sa ma hotarasc. ... Doar ca in noaptea de Rev. s-a pus la cale o maaaare iesire in... 20 de pers., toti prieteni de-ai nostri foarte apropiati si cum nu puteam rata ocazia, mergem in... Thassos. Eu... care spuneam ca nu-mi place sa merg de 2 ori in acelasi loc si in niciun caz in ani consecutivi.
Daaaar, in situatia asta nu mai am o problema pentru ca nu puteam sub nicio forma rata distractia. Iar copiii sunt in al 9-lea cer!
Prin urmare am platit si avans si tot si uite asa a fost fooaaarte simplu anul asta sa iau decizii.
De vacanta noastra, in schimb, nu am nici cea mai vaga idee - nici macar daca se va intampla, mai ales ca nu am cu cine lasa copiii pe termen lung, mai nou. Vedem... |
|
| Mie mi-a placut mult in Thassos si as repeta! Mi-a placut si Lido Di Jesolo - Rimini; iarasi as repeta! Noi ne-am obisnuit sa luam bilete inainte cu 2-3 saptamani - 1 luna maxim. Nu stiu de ce sunt paranoia, ca cine stie ce intervine atunci si nu putem pleca...
Insa, organizat in grup mare (super!), as lua si eu bilete inca de pe acum, dar slabe sanse - mai toti prietenii nostri merg in Ro sau Bulgaria, nu mai departe. Unii merg, dar prefera avionul. ...intr-un singur an, i-am "pacalit" si-am mers in Turcia, dar nu mai vor sa auda de atata condus
|
|
|