Unde mergem in vara asta ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, July 24, 2013 10:03 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Multumesc, fetele! pupici La fel si voua! Concedii cat mai frumoase! innori
Bulinutza, desi mi-ar placea foarte, foarte mult, nu cred ca va fi posibil. Noi vom merge cam pe fuga cum am mai facut - de vineri dimineata pana duminica. Deci vom prinde practic doar 2 zile acolo... Cray Dupa Neptun e urmatoarea statiune de suflet. coeur Sper ca la anul sa stam si noi macar 5 zile. pupici
Buli, desi e pe langa mine, chiar nu stiu sa-ti recomand ceva... Intreb si dau de stire! pupici
AlexandraL
Scris: Thursday, July 25, 2013 12:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Noi ne-am intors dintr-un "tur" al Frantei cu masina: Bordeaux, Nice, Monaco, Marseille, Paris...3000 de km...frumos, dar obositor.
TatyKS
Scris: Thursday, July 25, 2013 12:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Concedii minunate fetelor !Gossip

Noi le asteptam pe Alina si Sasha si ne pregatim de al 2-lea concediu cu amandoi bubulicii. Sa vedem daca ne iese si al 3-lea in Thassos, ca tot ati vorbit atata de ea Lol ! Dar sa vedem Buddy1 !

Asa am stat si noi in Olympiada, foarte relaxati pe sezlong in timp ce copilasii se scufundau , se jucau ... am mancat ce am vrut , cand am vrut ieftin si buuun. Drumul mi s-a parut foarte ok, tinand cond ca spre Sofia pana la granita cu Grecii ai muulta parte de autostrada . Noi am facut pana acolo 10 ore .
Cris-DL
Scris: Thursday, July 25, 2013 2:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
taty wrote:
Sa vedem daca ne iese si al 3-lea in Thassos, ca tot ati vorbit atata de ea Lol ! Dar sa vedem Buddy1 !

topai Haaaaaaaihail
deltara
Scris: Thursday, October 10, 2013 9:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/10/2013
Eu recomand editat de moderator. Am fost recent in zona respectiva insa te plictisesti repede. Practic ai de stat 1-2 zile sa vezi noutatile apoi toate posbilitatile de a petrece timpul sunt limitate. So ....
satis
Scris: Friday, October 11, 2013 3:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/11/2013
Eu o sa plec in curand in Mumbai si multumita editat de moderator am gasit bilete de avion ieftine. Astept impresiile si sfaturile voastre.
Va multumesc!
kali
Scris: Wednesday, January 29, 2014 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Ceva planuri pe anul asta?topai
doinanuta
Scris: Wednesday, January 29, 2014 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Ma gandeam sa ma duc din nou in portugalia..O tara minunat!Aveti foarte multe de vizitat si eu am fost chiar la ocea.Am fost si la manastirea Fatima.Am vazut cum oamenii merg in genunchi.E foarte frumos la ei.Daca vreti sa vedeti poze,am pe facebook.
Marisa
Scris: Wednesday, January 29, 2014 11:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/25/2013
In iulie vine cumnata mea din Australia impreuna cu sotul (italian) si fetita lor si avem un concediu planificat, destul de lung : delta, munte si o saptamana sau chiar 2 in Italia in zona lacului Como . Love
TatyKS
Scris: Wednesday, January 29, 2014 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Noi ne-am gandit sa mergem tot in Grecia in Olympiada toti 4 si singurei 4-5 zile, undeva pe litoralul Spaniei.
kali
Scris: Wednesday, January 29, 2014 11:34 AM
Nivel

Doina, daca nu te deranjeaza si ai chef, poti scrie un review complet aici: http://forum.7p.ro/portugalia.aspx?g=posts&t=7126
Daca ai vizitat mai multe regiuni poti deschide topic separat iar - daca nu vrei sa te expui - posteaza doar peisaje si chestii generale.
doinanuta
Scris: Wednesday, January 29, 2014 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Am sa postez diseara pt ca pozele sunt pe facebook si trebuiesc descarcate.Cand ajung acasa pregatesc pozele si le postez.
Cris-DL
Scris: Wednesday, January 29, 2014 12:16 PM
Nivel

Planurile s-au inzapezit Haha

Tot Grecia, sau poate Italia... vedemNuStiu
kali
Scris: Wednesday, January 29, 2014 12:32 PM
Nivel

doinanuta wrote:
Am sa postez diseara pt ca pozele sunt pe facebook si trebuiesc descarcate.Cand ajung acasa pregatesc pozele si le postez.

Ok. Si asa bate vantul pe-acolo...

Taty, Olympiada e in Halkidiki? E frumos?... Cu intrare lina in apa?

Cris-DL wrote:
Planurile s-au inzapezit Haha

Haha

La mine nu, ba chiar m-au luat ele pe sus.Haha
Sa va spun: eram setata pe Halkidiki, anul asta. Am zis ca-mi permit luna ian. sa caut si sa ma hotarasc.
... Doar ca in noaptea de Rev. s-a pus la cale o maaaare iesire in... 20 de pers., toti prieteni de-ai nostri foarte apropiati si cum nu puteam rata ocazia, mergem in... Thassos.Haha
Eu... care spuneam ca nu-mi place sa merg de 2 ori in acelasi loc si in niciun caz in ani consecutivi.

Daaaar, in situatia asta nu mai am o problema pentru ca nu puteam sub nicio forma rata distractia. Iar copiii sunt in al 9-lea cer!

Prin urmare am platit si avans si tot si uite asa a fost fooaaarte simplu anul asta sa iau decizii.

De vacanta noastra, in schimb, nu am nici cea mai vaga idee - nici macar daca se va intampla, mai ales ca nu am cu cine lasa copiii pe termen lung, mai nou. Vedem...
Cris-DL
Scris: Wednesday, January 29, 2014 12:44 PM
Nivel

Mie mi-a placut mult in Thassos si as repeta!Love
Mi-a placut si Lido Di Jesolo - Rimini; iarasi as repeta!Love
Noi ne-am obisnuit sa luam bilete inainte cu 2-3 saptamani - 1 luna maxim. Nu stiu de ce sunt paranoia, ca cine stie ce intervine atunci si nu putem pleca...NuStiu

Insa, organizat in grup mare (super!), as lua si eu bilete inca de pe acum, dar slabe sanse - mai toti prietenii nostri merg in Ro sau Bulgaria, nu mai departe. Unii merg, dar prefera avionul.
...intr-un singur an, i-am "pacalit" si-am mers in Turcia, dar nu mai vor sa auda de atata condus hohot

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.