Unde mergem in vara asta ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Tuesday, June 7, 2011 11:37 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Giulia, noi am fost in Sighisoara, acum 2 sapt. E foarte frumos, dar in cetate nu ai ce face mai mult de 1 zi plina. Daca nu ai in plan odihna, cred ca ar trebui sa o legi si de altceva.

Grecia e foarte frumoasa si sunt atat de multe de vazut... are peisaje superbe si oameni ok. Clar, merita sa mergi pe tot atatia bani ( sau chiar mai putini ) la conditii superioare decat ce ai putea primi in Romanica noastra( per ansamblu: plaja, atmosfera, oameni, servicii, peisaje, conditii, liniste, etc...)
oanamaria
Scris: Tuesday, June 7, 2011 11:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Kali la Vega mergem,serviciiile sunt super ok,mancarea este buna si pentru toate gusturile si pretul destul de ridicat -dar noua ne place confortul si sa fim tratati cum se cuvine ,iar in tara asta costa .
giulia_mamik
Scris: Tuesday, June 7, 2011 11:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Kali te cred pe cuvant cat de frumoasa e Grecia si cat merita de mult vizitata.Au castigat niste prieteni de-ai mei o croaziera anul trecut:018: .Au mers in Grecia,Cipru si Turcia.Am si acum pozele lor in pc si filmulete.E o lume de basm.Tare as merge si eu dar soata mi se intoarce in tara doar pt 10 zile si din astea,3 sunt dedicate pt noi.Deci vrem si odihna dar si hoinarealaras .La Vatra Dornei poate sau in Transfagarasan.Am vazut niste imagini postate de Raly la un topic asemanator.Si in august la mare vom merge cu nasii nostri si ei vor la Nisipurile de Aur(nu stiu daca asa se numeste statiunea )in Bulgaria:018: .Daca nu tot la romani,la noi alcool .Distractie maxima,Kalicomputerlove

kali
Scris: Tuesday, June 7, 2011 1:14 PM
Nivel

Giulia, multumim, desi la noi nu prea e rost de distractie in vacanta cu copiii. Mai mult pentru ei, ca pentru noi e destul de solicitant. Dar daca ei sunt fericiti, atunci si noi suntem la fel pe langa ei.angel
Distractie placuta si voua. E frumos la Nisipuri, cred ca veti fi incantati daca mergeti.

Oana, m-am uitat pe site-ul hotelului si arata super ok. Din pacate pretul e la fel... nejustificat de mare... plus ca m-am uitat de curiozitate la varianta de cazare pentru noi si... nu exista decat varianta cu 2 camere separate, ceea ce e exclus.
Nu am nimic cu alegerea voastra care e foarte buna pentru litoralul ro., ci mai mult cu conationalii nostri si cu furaciunea pe fata care se practica in tara asta.
Mai bine ma duc in Bora Bora.furisat
oanamaria
Scris: Tuesday, June 7, 2011 1:41 PM
Nivel

Ce-mi place la Vega este atentia pentru orice detaliu -nimic nu e la intamplare si orice nevoie am avut s-a rezolvat imediat cu eleganta.
Este frecventat de familii cu copii stabilite in strainatate care vin doar in concediu si-si permit sa stea cate 2-3 saptamani.
Totul e altfel acolo si plaja e ok -bine intretinuta si cu oamenii care stiu sa-si puna chistoacele in scrumiera,nu in nisip si sa-si duca gunoaiele la cos.
Cand vrei sa faci 50m la stanga sau la dreapta hoteluli dai peste alta lume ,de mizerie si atmosfera aia tipic romaneasca cu tarabe ,manele etc.
misha
Scris: Tuesday, June 7, 2011 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Acasaaaaaaaa, in Romania! Stiu ca multe din fetele de acasa ati spune ca am innebunit, dar eu sunt super fericita!yes Acum, sa vad cum ma descurc cu 2 copii dupa mine caci concediul lui tati nu corespunde cu toata vacanta noastra.Dar ce mai conteaza?dance
giulia_mamik
Scris: Tuesday, June 7, 2011 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Ooooo da,manelele pe litoralul romanesc sunt la orice pasbanghead .Acum sper ca nu o sa va stric bunadispozitie pe azi dar ultima oara pe litoralul romanesc m-a marcat total.Sa va zic?Sau sa ma abtin?Ajunsi dimineata la mare,ne-am aruncat pe prima plaja gasita in cale.Un caine pe malul marii isi facea nevoile in tihnadirol ,era un maldar de alge "frumos" mirositoare adunate la mal dar sigur erau mai demult acolo,nu de peste noapte,manele la o terasa alaturata,tigani cu de toate(inclusiv la furat).Asta a fost in 2009.De atunci nu am mai mers nicaieri.Am zis ca daca nu am posibilitatea sa ies din tara,stau tapana acasa.
Oana,ma bucur ca ai gasit un loc asa special pe litoralul roamnesc.Am sa dau si eu un search pe net,macar de curiozitate...
ElenaM
Scris: Tuesday, June 7, 2011 3:40 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna, tuturor. Eu as vrea a merg cu fetita mea de 10 luni, Mariuca, la Olanesti. A mai fost cineva pe acolo de curand? Am inteles ca statiunea a fost renovata in 2010 din fonduri europene si ca e foarte frumos.
AlexandraL
Scris: Tuesday, June 7, 2011 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
ElenaM, am fost la Olanesti in 2009, ne-am cazat la pensiunea Noel. Preturile sunt putin mai mari, dar nu se face rabat la calitate. Statiunea era relativ ok, incepusera renovarile. Iti recomand plimbari pana la grupul de izvoare de langa, dar si mai departe, la izvorul 24, o miniexcursie pana la Manastirea Cozia, sau pe jos pana la Schitul Brad, peisajele sunt superbe!

On topic: noi venim cateva zile in Romania pentru a rezolva niste probleme-apropo Misha, te inteleg perfect, si eu mi-as dori sa sa stam mai mult, sa imi vizitez bunicii plus alte locuri minunate din Romania...pe de alta parte insa prefer sa stau in UK, mai la racorica ras

Vara aceasta vrem sa mergem la mare, in Spania sau Grecia, inca nu ne-am hotarat.
Ana
Scris: Tuesday, June 7, 2011 11:02 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu in Romania,dar e bine si acoloras
mikaela
Scris: Wednesday, June 8, 2011 12:04 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Anabella wrote:
Eu in Romania,dar e bine si acoloras

Dap, si noi tot in Romania am fost 2 luni, a fost foarte bine, timpul petrecut cu familia si prietenii compenseaza celelalte neajunsuri. Am fost la New York, la ocean la Ocean City,vom merge cu campingul,de inca cel putin 2-3 ori la ocean si probabil in Baltimore un weekend ...Ne ajunge, multumim lui Dumnezeu si de atat!!

Fetele, distractie placuta si o vara cat mai frumoasa oriunde va plimbati!computerlove
alimami
Scris: Wednesday, June 8, 2011 6:50 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Noi vom merge un weekend la Hajduszoboszlo, in Ungariayes , apoi inca un weekend pana pe Transfagarasan(ca am fost anul trecut si ne-am pierdut pozele,dar oricum nici nu era deschis) si in rest la bunici,la tzara.
oanamaria
Scris: Wednesday, June 8, 2011 8:29 AM
Nivel

Fetelor oriunde ati merge va doresc sa aveti parte de vacante frumoase si asa cum vi le doriti.
ElenaM
Scris: Wednesday, June 8, 2011 2:57 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc pentru recomandari AlexandraL :)
kali
Scris: Thursday, June 9, 2011 11:02 AM
Nivel

oanamaria wrote:
Fetelor oriunde ati merge va doresc sa aveti parte de vacante frumoase si asa cum vi le doriti.

Corect!
... si sa va simtiti bine... relaxate, rasfatate si alintate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.