Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bereea imi pare rau ca ati ratat vacanta.Dar tot raul spre bine.Bine ca sunteti sanatosi.Aveti grija de voi si concediu placut acasa. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| multumesc |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Bereea imi pare rau ca vi s-au stricat planurile de vacanta. Concediu placut tuturor |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Bereea imi pare rau ca nu ati ajuns in Croatia ...si eu care asteptam sa te intorci din concediu si sa ne povestesti cum a fost Noi am fost in urma cu 3 ani in Italia,mai exact in Lido di Jesolo si ne-am simtit foarte bine |
|

| Dari, multumesc...si eu regret enorm, dar speram sa ajungem la anul. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| BRANDUSA,imi pare rau ptr.ratarea concediului in Croatia,dar multumeste-i lui Dumnezeu ca s-a intamplat asa;de ce?pt.ca spui ca si mama ta a avut un vis ciudat,si mai sigur e asa fara masina.Sa va ajute Dumnezeu si sa va apere!Bine ca sunteti sanatosi si relaxati-va acasa! |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Eu am in plan ,cand se intoarce sotul , la inceputul lui septembrie sa mergem cateva zile la Durau .As vrea sa-mi ziceti ,daca ati fost in zona,cum e cu cazarea. Daca v-ati cazat la pensiune ,ati fost sau nu multumite de conditii .Imi puteti recomanda o pensiune anume , parca n-as pleca la drum fara sa stiu sigur unde voi sta. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| anul trecut am fost in Croatia (Zadar) si speram sa mergem si anul asta |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce locatii de vacante ati planuit pentru vara asta? |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Noi mergem la Mamaia 10 zile si cam atat ca ne luam casa si avem multe -multe cheltuieli . Bine ca vacanta am platit-o cu mult inainte de a ne gandi sa ne achizitionam casa si nu ne-am zgarcit deloc .Vom sta la un hotel de 5 stele unde suntem tartati ca in strainatate (am fost si anul trecut in aceeasi locatie),adica cu mult respect ,cu servicii de calitate si cu tot ce ne mai dorim. Abia astept sa mergem! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Uite ca deja e iunie si noi nu ne-am hotarat ce vom face vara asta, daca mai plecam, unde anume etc.  Vacante de vis tuturor! |
|

| Noi suntem nehotarati unde sa mergem inainte de a merge in tara. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Noi merge in Grecia - in Halkidiki! De-abia astept! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi tot in Grecia.
Oana, care e hotelul de 5* cu servicii pe masura? La inceputul anului ne-a tentat sa mergem la Phoenicia Holiday Resort (bine... nu e de 5*, insa sa spunem ca e cat de cat ok pentru familii), iar in rest nu am gasit pe net nicio oferta care sa ne incante (pentru noi fiind destul de limitate optiunile din cauza numarului de copii). Pretul pentru noi era de 2400 euro. Pentru Romania, date fiind conditiile, mi s-a parut prea umflat si am hotarat ca nu merita. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Si noi vrem 3 zile in iulie pe undeva.Dar la munte...nu la mare.Voi merge cu Daria la mare in august.A fost cineva la Sighisoara,zona aia?Mi-as dori sa ajung pe acolo ca tot am auzit ca e frumos si merita vizitat locul...
Kali e exagerat pretul,sincer.Chiar daca sunteti multi tot mult mi se pare.Mai bine in Grecia.Nu am fost acolo dar tare imi doresc sa ajung si prin locurile alea. Vacanta placuta tuturor |
|
|