Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multumesc fetelor!Mi se pare o vesnicie pana pe 16august. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Concedii placute tuturor |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Neata, Si eu plec tot pe 16 august. Anul asta la Sovata si apoi la noi la mare. Incercam orice varianta sa avem un bebe.
Concediu placut si vara frumoasa |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Concedii placute,fetelor"!! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| danamaria wrote:si noi plecam pe 23 seara spre litoralul romanesc unde vom zabovi o noapte ca a doua zi sa plecam spre bulgari, la Sf. Konstantin si Elena, unde am fost si anul trecut si ne-a placut foarte mult. apoi ne vom intoarce pentru o saptamina, dupa care vom pleca, din nou la Voineasa (ca si anul trecut), tot pentru o saptamina. de acolo vom zabovi vreo 2 zile in Ardeal, vom trece pe la Manastirea Nicula, jud. Cluj de Sfanta Marie si se pare ca vom mai bantui un pic prin zona.....s-apoi acasa. cred ca nu ne vom plictisi. Daca mergeti la Nicula de Sf Maria n-o sa vedeti prea bine locurile pt ca e foarte aglomerat in ziua aia.Daca ajungeti in zona,puteti vedea si rezervatia Lacul Stiucilor de langa Sacalaia(la vreo 6km mai incolo).Unde veti sta cand mergeti in zona? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Vacante placute, piticilor!
Noi ne-am vacantit de multe ori pana acum, ca suntem plimbareti si nu prea stam weekendurile pe acasa. Am fost o saptamana in Smoky Mountains in TN si NC la sfarsitul lui mai si 3 zile la munte aici la noi la Shenandoah si Massanutten in weekendul prelungit de 4 iulie, plus inca vreo 3 weekenduri cu cortul, asa cate o noapte/2 zile, plimbari de-o zi in afara orasului nostru. Trebuie sa ajungem si pe la ocean, dar sa vedem unde ca aici la noi la Virginia beach au interzis de curand inotatul pe anumite portiuni din cauza unor bacterii in apa si nu prea-mi surade vestea . La noi perioada asta e plina de petreceri aproape in fiecare saptamana, asa ca poate prindem o fereastra sa mai plecam, daca nu, de la sfarsitul lui august incolo, dar tot cate un weekend, ca aici scolile incep pe 24 august si fii-mea e studenta de kindergarten, gata, o ia de coada . |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Noi plecam in Croatia...maine.Iar duminica viitoare mergem spre Romania. |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Concediu placut fetelor Bereea noi tocmai ne-am intors din Croatia,a fost un concediu foarte reusit ceea ce va doresc si voua |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc, Dari In ce loc ati fost? |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Concedii placute fetelor!, eu vara asta nu cred ca o sa mai apuc concediu , pe cine sa las in loc la serviciu...mmm..dar ne relaxam acasa, sau la mama la tara... |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Noi am fost in Trogir si ne-am cazat la Hotel Medena.Voi unde mergeti? |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Delfinasa,poate deschizi un topic cu locatii turistice din SUA,asa mult mi-ar place sa vad cateva poze...
Bereea,concediu placut |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| noi astazi pelcam, de fapt peste vreo 4 ore. gata a venit concediu!!!!!!!!!! |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| concediu placut tuturor danamaria, drum bun! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2009 Mesaje: 141
| Concediu placut la toata lumea |
|
|