Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Anabella wrote:in moldova?unde mai sigur?
MARGINEA cred,o sa mergem la Luncusoara la niste prieteni si ei o sa ne duca unde vor sti ca e nevoie |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Taki, sa fie asa cum va doriti !!!! Leuto, ma bucur mult pentru ca va relaxati si anul asta la mare , acasa ! As fi venit cu placere , insaaaa ... Sper ca o sa tina si vremea cu voi si veti avea o vacanta frumoasa ! Noi anul asta stam loco. Vin bunicii 3 saptamani la noi si mergem sa vizitam locuri neexplorate de noi pana acum : North Devon, Oxford , Stonehenge ..... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mergem la mare la noi in Mamaia si o saptamana in Turcia! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| flori1972 wrote:MARGINEA cred,o sa mergem la Luncusoara la niste prieteni si ei o sa ne duca unde vor sti ca e nevoie
marginea, suceava? |
|

| bereea wrote:
marginea, suceava?
da |
|

| in ce perioada? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Concedii placute, gagici! |
|

| bereea wrote:in ce perioada? spre sfarsitul luni (asta fiind cam peste doua saptamani )
de ce esti din zona? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si noi plecam pe 23 seara spre litoralul romanesc unde vom zabovi o noapte ca a doua zi sa plecam spre bulgari, la Sf. Konstantin si Elena, unde am fost si anul trecut si ne-a placut foarte mult. apoi ne vom intoarce pentru o saptamina, dupa care vom pleca, din nou la Voineasa (ca si anul trecut), tot pentru o saptamina. de acolo vom zabovi vreo 2 zile in Ardeal, vom trece pe la Manastirea Nicula, jud. Cluj de Sfanta Marie si se pare ca vom mai bantui un pic prin zona.....s-apoi acasa. cred ca nu ne vom plictisi. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| danamaria wrote:si noi plecam pe 23 seara spre litoralul romanesc unde vom zabovi o noapte ca a doua zi sa plecam spre bulgari, la Sf. Konstantin si Elena, unde am fost si anul trecut si ne-a placut foarte mult. apoi ne vom intoarce pentru o saptamina, dupa care vom pleca, din nou la Voineasa (ca si anul trecut), tot pentru o saptamina. de acolo vom zabovi vreo 2 zile in Ardeal, vom trece pe la Manastirea Nicula, jud. Cluj de Sfanta Marie si se pare ca vom mai bantui un pic prin zona.....s-apoi acasa. cred ca nu ne vom plictisi.
Frumos itinerariu si foarte bogat . Sa va simtiti excelent in concediu si sa aveti vreme buna .
Concedii placute tuturora si pline de amintiri frumoase |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| multumim taty, |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Concedii placute,relaxante si cu vreme frumoasa,tuturor! |
|

| flori1972 wrote:spre sfarsitul luni (asta fiind cam peste doua saptamani ) de ce esti din zona?
sunt suceveanca |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| vacante placute noi probabil o sa mergem cateva zile la mare, pt noi daca ajungem din cand in cand la tara e "vacanta":018: |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Concedii cat mai placute si pline de distractie tuturor! |
|
|