|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Noi ne am hotarat la Mamaia Nord. Ati fost ? |
| Am gasit si unde sa stam. Vila Marynero .. speram sa fie bine |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eiiiii,koko...... relaxare placuta si concediu minunat! |
| Multumim |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| noi ne mutam in timisoara vara asta ... cel mai tare concediu ever ! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Koko, da, am fost in Mamaia Nord - ultima data anul trecut. Arata bine vila; deci ati gasit ce cautati! Vacanta placuta!
Ania, e foarte frumoasa Timisoara! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| kali asa este , timisoara este frumoasa . si planuim sa merge sa mai vizitat Radna :)
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Vacanta placuta tuturor |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Noi am bifat Delta si un weekend in Timisoara. Urmeaza Neptun si s-ar putea si un weekend in Baile Felix, plus un weekend in Sinaia sau Transalpina... Asta urmeaza a fi analizat. Profitam cat putem de vara ca nu se stie ce iarna lunga mai vine si iar suntem prinsi mai mult in casa... Vacante si concedii placute tuturor! |
| kali wrote:Koko, da, am fost in Mamaia Nord - ultima data anul trecut. Arata bine vila; deci ati gasit ce cautati! Vacanta placuta! Ania, e foarte frumoasa Timisoara!
Daaaaaaaaa!!! Concediu placut Anelise |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Anelise wrote:Noi am bifat Delta si un weekend in Timisoara. Urmeaza Neptun si s-ar putea si un weekend in Baile Felix, plus un weekend in Sinaia sau Transalpina... Asta urmeaza a fi analizat. Profitam cat putem de vara ca nu se stie ce iarna lunga mai vine si iar suntem prinsi mai mult in casa... Vacante si concedii placute tuturor!
Lizuca, daca aveti timp sa va opriti un pic si in Arad, mi-ar face maaaaaaaaaaaare placere sa te revad. Ai numarul meu de telefon, suna-ma....:) |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetelor, ceva recomandari de cazare in zona Bicaz- Cheile Bicazului- Lacul Rosu - Izvorul Muntelui??? |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| bulibuli wrote:Fetelor, ceva recomandari de cazare in zona Bicaz- Cheile Bicazului- Lacul Rosu - Izvorul Muntelui??? waw o zona super, am fost in "tinerete", am fost cazata la o cabanuta mai pe munte, dar proprietarul a murit si nu mai stiu nimic, sper sa gasesti ceva pe placul tau concediu placut la toate noi vineri ne-am intors de la mare, am fost cu copii, a fost frumos dar un pic greu cu copii |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ania,Timisoara e super!!!!
koko,bulibuli,Anelise,vacanta de vis sa aveti! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Casa Stroe chiar in localitatea Bicaz.Este o pensiune rustica,noua ne-a placut tare mult...Cand am fost noi,in 2010 parca nu avea si restaurant,acum paote au facut,...decat am dormit acolo..... |
|
|