Unde mergem in vara asta ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Friday, January 25, 2013 7:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Gata,.....am facut rezervarile pt concediu,yes yes yes ....De fapt,sotul meu le-a facut!sic
Vom merge pt 10 zile la Baile Felix,pt tratament cu apa termala si poate alte tratamente.....Este cam scump,dar sotul vroia sa ajungem acolo.Nasul nostru a fost si i-au trecut durerile de la mana,timp de cativa ani, dupa ce a facut bai cu apa termala.Sper sa ii faca si lui bine,la coloana.angel
Doamne,sunt fericita!angel angel angel
endy
Scris: Friday, January 25, 2013 7:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Ma bucur pentru tine ! si eu as sta cu coloana in apa aia termala ! dar...
Fluturas sa iti indeplinesti si tu dorinta !
marivic
Scris: Friday, January 25, 2013 8:07 PM
Nivel

Na,Endy,....ca mi-a fugit fericirea,uff uff ....S-a dus pe apa sambeteiplans plans plans
(am scris la stare de spirit)
Nu sterg postarea,....poate se va ivi vreo fereastra si ne vom putea indeplinii aceasta dorinta.....Poate cineva acolo,Sus,aranjeaza lucrurile si ne indruma pasii sa gasim solutia cea mai buna......Ramane o dorinta,un vis de implinit,......
fdianamaria
Scris: Saturday, January 26, 2013 6:58 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Anul trecut ne-am planificat sa fugim in Italia, la mare, intr-un apartament cu chicineta. Sa mergem cu masina plina de de toate, cu copiii si cu mama si sa ne bucuram de briza inceputului de septembrie la pret de criza. Doar ca dragii mei patroni mi-ai refuzat plecarea, dupa ce o aprobasera in prealabil cu vreo 6 luni inainte. Asa ca...anul trecut am visat doar la concediu.
Si pentru ca anul acesta avem de lucru mai mult ca oricand in viata, iar nu putem merge nicaieri. Desi o escapada de weekend la Baile Felix e ok, un weekend la munte pe undeva si cam atat :(((
marivic
Scris: Saturday, January 26, 2013 9:27 AM
Nivel

Poate ne intalnim intr-un wekeend la Baile Felix,Diana!pupici computerlove Si ne relaxam,.....computerlove
raly
Scris: Saturday, January 26, 2013 6:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Cris-DL wrote:
Noi nu ne putem decide... Grecia, Turcia, Italia... sau Bulgaria ?! oare

In aceeasi dilema sunt si eu...Grecia,Turcia sau Croatia!bounce bounce bounce
bereea
Scris: Saturday, January 26, 2013 6:21 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Croazia e superba!
kali
Scris: Saturday, January 26, 2013 6:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Croazia e superba!

Asa zic si eu, insa trebuie avut grija ca nu prea au plaje cu nisip...
Si la greci e valabil, desi in cazul asta ai de unde alege; e neplacut sa-ti faci planuri dar sa nimeresti o plaja pietroasa ori cu intrare abrupta in mare.
raly
Scris: Saturday, January 26, 2013 7:51 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu oricum inclin mai mult spre Turcia,inca mai am nevoie de all inclusive,cu nisip cu toate cele pt Raul,cand va creste si el si va fi in stare sa umble mai mult incepe aventura:)))Asa ca cele ce ati fost in Turcia ceva recomandari sa ma duc la sigur???sic
endy
Scris: Saturday, January 26, 2013 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Eu doar visez sa merg undeva, oriunde ! voua va doresc sa se implineasca ce ati planificat !
bereea
Scris: Saturday, January 26, 2013 9:42 PM
Nivel

kali wrote:

Asa zic si eu, insa trebuie avut grija ca nu prea au plaje cu nisip...
Si la greci e valabil, desi in cazul asta ai de unde alege; e neplacut sa-ti faci planuri dar sa nimeresti o plaja pietroasa ori cu intrare abrupta in mare.

Asa este.Plajele lor sunt cu pietris, iar marea este pentru cei ce stiu sa innoate.Unde am fost noi nu era foarte abrupta.In schimb au niste locuri minunate de vizitat.

Raly, all inclusiv gasesti si in Italia la preturi acceptabile zic eu.
marmita
Scris: Monday, January 28, 2013 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
Ne-am luat si noi bilete de avion pentru Roma, in august, mergem in vizita la cumnati o saptamana.
Api, week-enduri la mare, la munte, in delta si cam atat.
marivic
Scris: Monday, January 28, 2013 1:35 PM
Nivel

Si mie mi-ar place sa vad Delta,dar am oroare de serpi si tantari,....cu toate ca stau pe malul lacului ma inspaimanta cumplit ideea de a sta in Delta,.....dar mi-ar place sa o vizitez,....Mi-ai dat o idee pt wekeend de vara,Marmita!computerlove
bereea
Scris: Monday, January 28, 2013 2:12 PM
Nivel

marmita wrote:
Ne-am luat si noi bilete de avion pentru Roma, in august, mergem in vizita la cumnati o saptamana.
Api, week-enduri la mare, la munte, in delta si cam atat.

Sa nu uiti de mine daca vii la Roma
katy_lumika
Scris: Monday, January 28, 2013 4:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Noi mergem in Ghana. Am un stagiu de trei saptamani asa ca voi lua fetele cu mine. Cu siguranta imi va ramane si ceva timp liber asa ca voi impleti utilul cu placutul. Trebuie insa sa ma interesez de siguranta, bine ca pleaca altii inainte si nu vom fi noi primele.
Raly, dupa ce termin cu examenele te sun sa iti vand niste ponturi despre Turcia.
Va doresc planificare cat mai okfirstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.