|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Gata,.....am facut rezervarile pt concediu, ....De fapt,sotul meu le-a facut! Vom merge pt 10 zile la Baile Felix,pt tratament cu apa termala si poate alte tratamente.....Este cam scump,dar sotul vroia sa ajungem acolo.Nasul nostru a fost si i-au trecut durerile de la mana,timp de cativa ani, dupa ce a facut bai cu apa termala.Sper sa ii faca si lui bine,la coloana. Doamne,sunt fericita! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ma bucur pentru tine ! si eu as sta cu coloana in apa aia termala ! dar... Fluturas sa iti indeplinesti si tu dorinta ! |

| Na,Endy,....ca mi-a fugit fericirea, ....S-a dus pe apa sambetei (am scris la stare de spirit) Nu sterg postarea,....poate se va ivi vreo fereastra si ne vom putea indeplinii aceasta dorinta.....Poate cineva acolo,Sus,aranjeaza lucrurile si ne indruma pasii sa gasim solutia cea mai buna......Ramane o dorinta,un vis de implinit,...... |

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Anul trecut ne-am planificat sa fugim in Italia, la mare, intr-un apartament cu chicineta. Sa mergem cu masina plina de de toate, cu copiii si cu mama si sa ne bucuram de briza inceputului de septembrie la pret de criza. Doar ca dragii mei patroni mi-ai refuzat plecarea, dupa ce o aprobasera in prealabil cu vreo 6 luni inainte. Asa ca...anul trecut am visat doar la concediu. Si pentru ca anul acesta avem de lucru mai mult ca oricand in viata, iar nu putem merge nicaieri. Desi o escapada de weekend la Baile Felix e ok, un weekend la munte pe undeva si cam atat :((( |

| Poate ne intalnim intr-un wekeend la Baile Felix,Diana! Si ne relaxam,..... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cris-DL wrote:Noi nu ne putem decide... Grecia, Turcia, Italia... sau Bulgaria ?!
In aceeasi dilema sunt si eu...Grecia,Turcia sau Croatia! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Croazia e superba!
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Croazia e superba!
Asa zic si eu, insa trebuie avut grija ca nu prea au plaje cu nisip... Si la greci e valabil, desi in cazul asta ai de unde alege; e neplacut sa-ti faci planuri dar sa nimeresti o plaja pietroasa ori cu intrare abrupta in mare. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu oricum inclin mai mult spre Turcia,inca mai am nevoie de all inclusive,cu nisip cu toate cele pt Raul,cand va creste si el si va fi in stare sa umble mai mult incepe aventura:)))Asa ca cele ce ati fost in Turcia ceva recomandari sa ma duc la sigur??? |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Eu doar visez sa merg undeva, oriunde ! voua va doresc sa se implineasca ce ati planificat ! |

| kali wrote:
Asa zic si eu, insa trebuie avut grija ca nu prea au plaje cu nisip... Si la greci e valabil, desi in cazul asta ai de unde alege; e neplacut sa-ti faci planuri dar sa nimeresti o plaja pietroasa ori cu intrare abrupta in mare.
Asa este.Plajele lor sunt cu pietris, iar marea este pentru cei ce stiu sa innoate.Unde am fost noi nu era foarte abrupta.In schimb au niste locuri minunate de vizitat.
Raly, all inclusiv gasesti si in Italia la preturi acceptabile zic eu. |
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Ne-am luat si noi bilete de avion pentru Roma, in august, mergem in vizita la cumnati o saptamana. Api, week-enduri la mare, la munte, in delta si cam atat. |

| Si mie mi-ar place sa vad Delta,dar am oroare de serpi si tantari,....cu toate ca stau pe malul lacului ma inspaimanta cumplit ideea de a sta in Delta,.....dar mi-ar place sa o vizitez,....Mi-ai dat o idee pt wekeend de vara,Marmita! |

| marmita wrote:Ne-am luat si noi bilete de avion pentru Roma, in august, mergem in vizita la cumnati o saptamana. Api, week-enduri la mare, la munte, in delta si cam atat.
Sa nu uiti de mine daca vii la Roma |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Noi mergem in Ghana. Am un stagiu de trei saptamani asa ca voi lua fetele cu mine. Cu siguranta imi va ramane si ceva timp liber asa ca voi impleti utilul cu placutul. Trebuie insa sa ma interesez de siguranta, bine ca pleaca altii inainte si nu vom fi noi primele. Raly, dupa ce termin cu examenele te sun sa iti vand niste ponturi despre Turcia. Va doresc planificare cat mai ok |
|
|