|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Concediu placut cu distractie cat curpinde tuturor! Dana, drum bun si mult soare si zile minunate! ... Mie mi se pare ca mai e atat de mult pana la concediul nostru. Ne-am saturat sa tot numaram zilele. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Concediu placut tuturor!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Dana,concediu placut! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mela wrote:Delfinasa,poate deschizi un topic cu locatii turistice din SUA,asa mult mi-ar place sa vad cateva poze...
Daca ma roaga o graviduta draga pe care vreau s-o vad fericita...o sa ma uit weekendul asta prin poze sa pun cateva care mi-au placut cel mai mult. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mela wrote:Bereea,concediu placut
din pacate, concediul meu s-a terminat inainte de a incepe.A trebuit sa ne intoarcem la roma, deci Croatia a iesit din pla (si am pierdut toti banii platiti) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bereea,ce s-a intamplat? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bereea doamne,ce sa intamplat? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Bereea, sper ca sunteti bine! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Bereea,imi pare rau .....sper ca sunteti bine! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Brandusa eu nu stiam ce-i cu tine pe aici ca stiam ca plecati in vacanta. |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Bereea sper sa fie totul bine ! |
|
| Noi suntem bine, dar masina noastra...e pe moarte.Am plecat de acsa fara probleme, iar dupa vreo 50 de km am vazut ca temperatura la apa a crescut nepermis de mult.Am oprit-o si cand ne-am uitat nu mai avea apa.Din fericire eram in apropierea unei iesiri de pe autostrada si am reusit sa gasim apa.Asa am dus-o inca vreo 50 de km pana am gasit o officina Reanult.Acolo a diagnosticat-o cu ruptura de chiuloasa.Asa ca am pierdut vaporul, am ratat plecarea in Croatia.Am stat in Teramo vreo 7-8 ore pana a venit fratele meu si ne-a dus la Roma.Sotul meu s-a suparat foarte tare si nu mai vrea sa o repare, ci sa luam o alta masina.Dar unde sa o gasim in cateva zile?Chiar am incercat sa-l conving pe fratele meu sa mi-o vanda pe a lui Azi am cumparat bilete de avion, macar asa putem sa mergem in tara si sa ne vedem parintii.Doar ca m-a durut foarte tare cand Ale a inceput sa plnga de dezamagire.A visat atat de mult vacanta aceasta.Cand ne von intoarce din tara , vom inchiria o masina si vom merge la mare, dar aici in Italia. |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Imi pare rau pt voi Bereea,dar asta e si bine ca e asta ca deja ma gindeam la mai rau . |
|
| Asa e , Mariana, putea fi ceva mai rau.Mama mea ne-a visat cu o seara inainte acoperiti de sange si raniti.Poate asa Dumnezeu ne-a ocrotit de cine stie ce nenorocire. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Imi pare tare rau Bereea, Ale, insa ma bucur ca sunteti bine-sanatosi!! Aveti tot timpul din lume pt. alte vancante, sanatosi sa fiti |
|
|