Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| M-am gandit sa deschid un topic , sa spunem fiecare cam pe unde mergem in aceasta vara , eventual in ce perioada ca cine stie , poate unele dintre noi ne intalnim prin vacanta !!!!!
Asa ca o sa incep eu : noi mergem la mare la noi in Romania , la Eforie nord , vom sta cazati la o vila pe malul marii si ne vom duce in perioada 13-20.07.2006 |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| eu voi avea un concediu mai aparte anul asta...voi merge cu mama mea intr-un circuit in Italia (in august). Si daca totul e ok, voi merge apoi cu sotul in Grecia (in septembrie). Dar pana atunci vom tine ziua lui bebe (face si el 1 anisor pe 11 iulie) si ca "rasplata" mergem cu totii la Baile Herculane vreo saptamana. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Dienuta, mama, da' plimbareti mai sunteti! Noi in august mergem la mare in Mamaia, iar in sept vrem sa ajungem pe la manastirile din N Moldovei (Petru Voda, Sihastria, Secu). |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| noi ne-am facut o lege in casa...an de an fara exceptie mergem undeva in tara si undeva in strainatate in vacanta...lumea e mare si O VIATA AVEM |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Noi am fost la mare intre 15 si 22 iunie la Albena in Bulgaria... Ne-a vazut cineva pe acolo? Ca erau destul de multi romani mama_Sonyei attached the following image(s):

|
|

| mama_Sonyei wrote:Noi am fost la mare intre 15 si 22 iunie la Albena in Bulgaria... Ne-a vazut cineva pe acolo? Ca erau destul de multi romani
Spune-ne cum a fost ? Cum e pe acolo ? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu, deocamdata nu am ajuns in Ro, dar am aflat programul pe 2 zile: :003: pe 19 si 20 august plecam la Poiana Brasov, dar sunt multe de vizitat si sper sa-mi gasesc timp pentru toate. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi peste cateva zile mergem la Sovata pentru 4 zile apoi la mare 2 saptamani si, daca mai poate tati sa isi ia concediu, poate inca o saptamana la mare.In septembrie, vom pleca in luna de miere (inca nu am stabilit unde, poate Muntenegru sau Grecia). |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| mai...oare am inebunit eu?Pot sa jur ca am postat si eu la topicul asta,ziceam ca mergem la Niagara... Da' nu ma vad pe-aici |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| mihaela75 wrote:mai...oare am inebunit eu?Pot sa jur ca am postat si eu la topicul asta,ziceam ca mergem la Niagara...  Da' nu ma vad pe-aici
Mai e un topic asemanator, Mihaela! Si eu am patit ca tine! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vara asta o sa fiu cam plimbareata. Saptamana trecuta am fost la Snagov, la lac. Week end-ul asta ma duc la mare. Nu imi place sa fac planuri dinainte ca se intampla ceva si nu se realizeaza. vad eu ce fac week end-ul celalalt. |
|

| Kiki wrote:Vara asta o sa fiu cam plimbareata. Saptamana trecuta am fost la Snagov, la lac. Week end-ul asta ma duc la mare. Nu imi place sa fac planuri dinainte ca se intampla ceva si nu se realizeaza. vad eu ce fac week end-ul celalalt.
mai , ce plimbareti sunbteti !!!!!!  |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ati inceput sa va faceti planuri de vacanta? Unde mergeti in concediu anul asta, v-ati gandit? E buna ideea de a spune perioada si locul in care mergem la vara, poate intamplarea face sa ne intalnim Se organizeaza targul de turism la sfarsitul lunii, poate gasiti ceva oferte bune daca nu ati facut-o deja. Deci?...
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ei , cine voteaza pentru o intalnire la munte sau la mare pentru la vara , ca sa va prindem si noi la o intalnire in grup !
Noi suntem in Romania 6 saptamani , de la mijlocul lui iunie pana pe sfarsitul lunii iulie. Cu siguranta ca vom merge la munte in Muntii Ceahlau si zona Rucar Bran cat si la mare , Mamaia probabil. Deasemenea , vom merge in Cipru doua saptamani . Cum aflam si perioade concrete , anuntam, poate , poate , ne intalnim cu vre-un pitic pe undeva ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| si noi vom merge la mare cateva zile cu Clara prin iulie tot la o vila din Eforie.
Adinutza, voi la ce vila mergeti? io am gasit ceva oferte misto pe www.vileeforie.ro. si am selectat cateva. ramane sa ma hotarasc. ma gandesc sa iau una mai mica cu 5-7 camere si sa incerc sa o ocup pe toata. deja am dat sfoara intre prieteni. chiar si pe mama as lua-o, ca sa avem si noi serile libere
iar, in septembrie, o saptamana in Antalya...... fara copil de data asta
anul trecut am fost in Bulgaria la Nisipurile de aur si a fost super. pt cine e interesat, recomand cu caldura aceasta statiune. |
|
|