Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Bravo, bravo, bravo! Sunteti minunate alaturi de copii! Eu am facut Revelionul cu Oana si cu prietenii, la un restaurant pe faleza Dunarii...a fost superb! Cand am plecat...am facut nelipsita poza a familiei lui Iuli...

|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi, cum am mai spus, am facut revu' la viitorii nostri nasi, unde ne-am simtit absolut minunat pana la ora 5 jumate dimineata.Si...un paharel de sampanie in cinstea noului an ce sper sa ne aduca numai si numai impliniri si o nunta de basm :
stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Fetelor , m-am gandit sa va pun si voua "oferta " poate va tenteaza . Noi de Revelion vom lasa fetele acasa cu socrii si plecam cam 24 persoane in Bulgaria , Sunny Beach la hotel Planeta . Am platit 156 euro de persoana,include: 4 zile , 3 nopti, all inclusiv, si masa de revelion .Oricum ptr cei care vor sa mearga cu copii , se va plati separat masa de revelion ptr copii , iar ei vor sta intr-un alt salon sub supravegherea cuiva , vor avea programul lor artistic .
aici aveti adresa unde puteti vedea hotelul www.hotelplaneta.com |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Georgy, felicitari pentru alegere ! Va dorim petrecere frumoasa si va asteptam cu impresii ! Multumim pentru link !
Noi anul asta am dori sa repetam experienta tare placuta de anul trecut ! Acasa , in Romania, cu toata familia reunita - mai putin o strabunica , cu zapada , caldurica , mancare traditionala gatita de casa , cu uratori, vin fiert , saniutza , zapada , artificii, gratar in zapada la miezul noptii .... etc etc . Eu abia astept ! Vom fi si un bebe la purtator revelionul asta , asa ca....
Maria oricum numai de om de zapada si saniuta vorbeste , cand aude de Romania, asa ca

Cu bradutz si cadouri #;
 |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Anul acesta vom petrece in casuta noastra noua , noi 3 si probabil vom invita niste prieteni. Abia astept! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Georgy, Laura, imi inchipui cat esti de bucuroasa. Oana, keep in touch. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anul asta probabil ca-mi voi petrece Rev-ul in spital... adica asa ar fi de dorit: sa nasc la termen si sa intampinam Anul Nou in 4. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| kali wrote:... adica asa ar fi de dorit: sa nasc la termen si sa intampinam Anul Nou in 4.
AMIN ! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| kali wrote:Anul asta probabil ca-mi voi petrece Rev-ul in spital... adica asa ar fi de dorit: sa nasc la termen si sa intampinam Anul Nou in 4.
poate faci si tu ca mine .....pe data de 31.12 am venit cu bebela de la spital , iar vecini erau toti gramada ca de era ultima zi de pregatiri si cand m-au vazut tipau de la geamuri si imi faceau cu mana ...iar eu la doar 2 zile de la operatie nu mai realizam ca peste cateva ore e revelionul |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Georgy, distractie placuta la bulgari!
Noi inca nu avem planuri de Revelion, dar parca nu as sta acasa. As merge la o petrecere, am chef sa dansez, sa stau intre prieteni. |
|
| Kiki wrote:Noi inca nu avem planuri de Revelion, dar parca nu as sta acasa. As merge la o petrecere, am chef sa dansez, sa stau intre prieteni.
Ei, deci stii ce ai de facut, dear. |
|

| Sa inteleg ca se migreaza usor dar sigur , de Sarbatori, catre Bucovina ??? :018: |
|
| Maria & mami wrote:Sa inteleg ca se migreaza usor dar sigur , de Sarbatori, catre Bucovina ??? :018:
Eu asa mi-as dori. |
|

| Atnci nu scapati de noi, sa stiti ! :018: |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Noi nu stim unde vom face anul acesta revelionul, dar cu siguranta vom fi 4 fericiti si speram ca si sanatosi !
Georgy, sa fie asa cum va doriti !
oooo, frumos Bucovina ! Suntem prea pici ca altfel.... "Bucovina", sa aveti un rev. pe cinste !
|
|
|