Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| stele_pe_cer wrote:Pe mine ma lasa si pana la 11  ...o singura data m-am trezit la 11 dimineata sau...la 11 la pranz...si mititelul statea cumintel asteptand lapticul  !In skimb ce ma enerveaza e ca mai devreme de 9.30 nu ma mai pot da jos din pat, si asta imi decaleaza multe treburi...
Pai al tau nu incepe "oli-oli", "Lati-lati", "mamamama" si zgaltaieli de patut pana ajunge in mijlocul camerei cu el cu tot |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si noi facem Revelionul acasa, e deja traditie la noi in familie! Vom ciocni un pahar de sampanie cu vecinii, cu cumnatii si nepotii de pe scara cealalta, vom cobora in fata blocului pentru artificii,dupa ora 12 noapte vom da telefoane tuturor celor care ne sunt dragi, sa-i uram pentru intrarea in noul an... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi vom face Revelionul in familie. Deja ne-am mutat la mama, cu catel si purcel cum se zice. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| sousourel wrote:Pai al tau nu incepe "oli-oli", "Lati-lati", "mamamama" si zgaltaieli de patut pana ajunge in mijlocul camerei cu el cu tot
Nuuuuuuuu...daca are ursii in patut e tare fericit, nici mancare nu ii trebuie !A trecut de mult timp de strigatul numelui meu de dimineata si bine ca nu l-a tinut nici mult!Cat priveste olita nu ma striga ca vrea la oli, ca face in timpul somnului, asa ca....mai tarzior cu caca la oli...am trecut deja la pipi-oli ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noi am facut Revelionul acasa impreuna cu familia! Am avut si musafiri, ne-a pasit prima data un barbat pragul casei si speram sa ne aduca noroc!
Cu bunu':

Cu prietena lu' bunu':

Cu Alin ( unchiul ) si cu musafirii:
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Foarte frumos si printesa Sashalici ...fara cuvinte |
|

| mihaela75 wrote:Foarte frumos  si printesa Sashalici ...fara cuvinte
|
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| iubita....
ce sa zic: Sashulici e incredibila, si ce posetuta are, de nu zici ca'i LV d'aia pe alb stii? cu diferite culori... dar - cel mai si cel mai mult mi-a placut poza unde esti u cu prietena lu' Petrica - foarte fremusele, asta da spiritul sarbatorilor
apropos de Petrica... nu cred ca gresesc daca zic ca e cel mai mandru bunic.. ma uitam la poze cu "musafiri" - incredibil, radiaza si in poze si live, cred k e cel mai fericit cand o tine in brate
va pupam |
|

| ira_tgr wrote:iubita....
dar - cel mai si cel mai mult mi-a placut poza unde esti u cu prietena lu' Petrica - foarte fremusele, asta da spiritul sarbatorilor
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sunteti foarte frumoase Alina si Sasha Apropos de ce zicea Ira...de poza cu prietena tatalui tau...fustele voastre au incurcat varstele, dar oricum sunteti doua dragutze amandoua |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am avut un Revelion superb... atipic dupa cum va ziceam, dar reusit din toate punctele de vedere... Am avut un brad care-mi placea la nebunie, verde, dat cu un fel de spuma de parea nins, ornat cu globuri portocalii si argintii si cu niste flori aurii Alexia a fost in ton cu el...
 Am avut si povesti spuse de bunici la foc de semineu...  Din locatia in care eram, am vazut artificiile care s-au dat in tot orasul (nu numai pe cele din centru)... am avut un grup de vreo 20 uratori (cadou de la cineva)unii imbracati in costume populare superbe, iar altii mascati (din pacate am facut numai o singura foto, fara blitz , dupa care s-au descarcat bateriile )... am dansat... am mancat...am ciocnit... ne-am pupat... ne-am alergat; a fost superb! Alexia a facut pe barmanita dar oricum nu s-a plictisit: s-a intretinut cu bebe din oglinda pe care-l pupa non-stop  A adormit inainte de ora 12 in carut, rapusa de oboseala. Imi pare rau ca s-a terminat, dar ce dulce e sentimentul cand imi amintesc!
Sper ca ati intrat si voi in anul cel nou asa cum v-ati dorit, alaturi de cei dragi. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Alina, Sasha... superbe, ca de obicei! Se pare ca ati avut distractie pe cinste!!!
Alexia, unde te-a lasat mami?!? In lumea basmelor?!? Super... Si ce prietena frumoasa ti-ai facut!!!
Noi am petrecut la Misha acasa, cu alti cativa prieteni. Ne-am simtit f bine, desi la un moment dat cazusem in butoiul cu melancolie si tristete... Dar mi-am revenit rapid!!!
Tinuta mea a fost deosebita, de 5*:

Ca si a lui Claudiu, de altfel:

Impreuna cu Misha si puiutii:
 |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce papusi frumoase! Pupici pe obrajori, Alexandra, Maria si Sasha! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Foarte frumos fetelor, Kali, Monique, Misha ! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ati petrecut frumos trecerea dintre ani |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Mai si care credeam ca suntem singurii care am stat la "cabana plapiumioara" Noi la 1 am dat stingerea Am rezistat eroic pana atunci...ca sa aprindem si noi niste artificii Mi-as fi dorit sa fiu cu voi Monique si Misha Sasha esti din ce in ce mai dulce...si ce mandru e bunu
|
|
|