Unde faceti Revelionul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Saturday, December 30, 2006 8:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
stele_pe_cer wrote:

Pe mine ma lasa si pana la 11cool ...o singura data m-am trezit la 11 dimineata sau...la 11 la pranz...si mititelul statea cumintel asteptand lapticulsic !In skimb ce ma enerveaza e ca mai devreme de 9.30 nu ma mai pot da jos din pat, si asta imi decaleaza multe treburi...

Pai al tau nu incepe "oli-oli", "Lati-lati", "mamamama" si zgaltaieli de patut pana ajunge in mijlocul camerei cu el cu totras
Miri
Scris: Saturday, December 30, 2006 8:48 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Si noi facem Revelionul acasa, e deja traditie la noi in familie!
Vom ciocni un pahar de sampanie cu vecinii, cu cumnatii si nepotii de pe scara cealalta, vom cobora in fata blocului pentru artificii,dupa ora 12 noapte vom da telefoane tuturor celor care ne sunt dragi, sa-i uram pentru intrarea in noul an...
Kiki
Scris: Saturday, December 30, 2006 10:49 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi vom face Revelionul in familie. Deja ne-am mutat la mama, cu catel si purcel cum se zice. dance
stele_pe_cer
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
sousourel wrote:

Pai al tau nu incepe "oli-oli", "Lati-lati", "mamamama" si zgaltaieli de patut pana ajunge in mijlocul camerei cu el cu totras

Nuuuuuuuu...daca are ursii in patut e tare fericit, nici mancare nu ii trebuiesic !A trecut de mult timp de strigatul numelui meu de dimineata si bine ca nu l-a tinut nici mult!Cat priveste olita nu ma striga ca vrea la oli, ca face in timpul somnului, asa ca....mai tarzior cu caca la oli...am trecut deja la pipi-olisic !
taki
Scris: Monday, January 1, 2007 12:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Noi am facut Revelionul acasa impreuna cu familia! dance chitara thumright Am avut si musafiri, ne-a pasit prima data un barbat pragul casei si speram sa ne aduca noroc!

Cu bunu':

Cu prietena lu' bunu':

Cu Alin ( unchiul ) si cu musafirii: ras

mihaela75
Scris: Monday, January 1, 2007 6:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Foarte frumoscyclops si printesa Sashalici ...fara cuvintelove
taki
Scris: Monday, January 1, 2007 7:08 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Foarte frumoscyclops si printesa Sashalici ...fara cuvintelove

pupici
ira_tgr
Scris: Monday, January 1, 2007 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
iubita....

ce sa zic: Sashulici e incredibila, si ce posetuta are, de nu zici ca'i LV d'aia pe alb stii? cu diferite culori...
dar - cel mai si cel mai mult mi-a placut poza unde esti u cu prietena lu' Petrica - foarte fremusele, asta da spiritul sarbatorilor

apropos de Petrica... nu cred ca gresesc daca zic ca e cel mai mandru bunic.. ma uitam la poze cu "musafiri" - incredibil, radiaza si in poze si live, cred k e cel mai fericit cand o tine in brate

pupici angel

va pupam pupici
taki
Scris: Monday, January 1, 2007 8:01 PM
Nivel

ira_tgr wrote:
iubita....

dar - cel mai si cel mai mult mi-a placut poza unde esti u cu prietena lu' Petrica - foarte fremusele, asta da spiritul sarbatorilor

hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot
TatyKS
Scris: Monday, January 1, 2007 8:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Sunteti foarte frumoase Alina si Sasha pupici pupici pupici pupici
Apropos de ce zicea Ira...de poza cu prietena tatalui tau...fustele voastre au incurcat varstele, sic ras dar oricum sunteti doua dragutze amandoua
pupici pupici
kali
Scris: Monday, January 1, 2007 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Am avut un Revelion superb... atipic dupa cum va ziceam, dar reusit din toate punctele de vedere...
Am avut un brad care-mi placea la nebunie, verde, dat cu un fel de spuma de parea nins, ornat cu globuri portocalii si argintii si cu niste flori auriilove Alexia a fost in ton cu el...sic

Am avut si povesti spuse de bunici la foc de semineu...
Din locatia in care eram, am vazut artificiile care s-au dat in tot orasul (nu numai pe cele din centru)... am avut un grup de vreo 20 uratori (cadou de la cineva)unii imbracati in costume populare superbe, iar altii mascati (din pacate am facut numai o singura foto, fara blitzbanghead, dupa care s-au descarcat bateriile alcool )... am dansat... am mancat...am ciocnit... ne-am pupat... ne-am alergat; a fost superb!
Alexia a facut pe barmanita dar oricum nu s-a plictisit: s-a intretinut cu bebe din oglinda pe care-l pupa non-stopras
A adormit inainte de ora 12 in carut, rapusa de oboseala.
Imi pare rau ca s-a terminat, dar ce dulce e sentimentul cand imi amintesc!

Sper ca ati intrat si voi in anul cel nou asa cum v-ati dorit, alaturi de cei dragi.craciun pupici
monique
Scris: Monday, January 1, 2007 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Alina, Sasha... superbe, ca de obicei! Se pare ca ati avut distractie pe cinste!!!

Alexia, unde te-a lasat mami?!? In lumea basmelor?!? Super... Si ce prietena frumoasa ti-ai facut!!!

Noi am petrecut la Misha acasa, cu alti cativa prieteni. Ne-am simtit f bine, desi la un moment dat cazusem in butoiul cu melancolie si tristete... Dar mi-am revenit rapid!!!

Tinuta mea a fost deosebita, de 5*:hohot hohot hohot

Ca si a lui Claudiu, de altfel:hohot

Impreuna cu Misha si puiutii:
kali
Scris: Tuesday, January 2, 2007 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
bounce Ce papusi frumoase!
Pupici pe obrajori, Alexandra, Maria si Sasha!pupici pupici pupici angel
AdrianaC
Scris: Tuesday, January 2, 2007 9:19 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Foarte frumos fetelor, Kali, Monique, Misha ! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ati petrecut frumos trecerea dintre ani pupici
bontocel
Scris: Tuesday, January 2, 2007 10:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Mai si care credeam ca suntem singurii care am stat la "cabana plapiumioara"yes
Noi la 1 am dat stingereahainoroc Am rezistat eroic pana atunci...ca sa aprindem si noi niste artificiiras
Mi-as fi dorit sa fiu cu voi Monique si Mishasic
Sasha esti din ce in ce mai dulce...si ce mandru e bunudance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.