Unde faceti Revelionul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, December 30, 2006 9:16 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Unde faceti Revelionul?
ira_tgr
Scris: Saturday, December 30, 2006 9:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
noi il facem acasa: eu, tati si capsu'.....
asta a fost dorinta pe care mi-am pus-o la la miezul noptii intre anii 2005 - 2006.... se pare k - o sa se adevereasca angel sarbatoare flowers

tu Adriana unde il faci?
MNiko
Scris: Saturday, December 30, 2006 9:31 AM
Nivel: Guest

La cabana "Plapumioara", adica acasda in varful patului, uitandu-ne la televizor.
AdrianaC
Scris: Saturday, December 30, 2006 9:32 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Si noi facem revelionul tot acasa. Initial am fi vrut sa plecam cu totii la munte, dar daca n-am reusit sa scapam de racelile astea care s-au tot tinut lant de noi, am renuntat.

Asa ca vom face un revelion linistit in familie, numai noi 4. Va fi prima data cand serbam revelionul singurei.

De fapt, sa vedem, ca inca nu am vorbit cu nasii sa vedem ce fac si ei, dar daca noi suntem bolnaviori, nu cred ca risca nimeni sa vina prin preajma uff
Cris Rusu
Scris: Saturday, December 30, 2006 9:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Noi ducem copiii (ca il avem si pe Robert la noi yes ) la bunici, si apoi mergem la nasii Ioanei.
kali
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Noi vom face Revelionul la un restaurant cochet si micut, pe care l-am rezervat numai pentru familia noastra extinsa; cum am o familie minunata, bunicii batrani care nu se stie cat ii mai avem printre noi si i-au bucurat enorm o asemenea idee si nici nu aveam dispozitia de a merge undeva si de sta teapana pe un scaun de dragul mesei dintre ani, am optat pentru varianta aceasta, care ma incanta mult. Asa ca va fi si Alexia cu noi, atmosfera va fi super destinsa si calda, iar Revelionul unul atipic: vom face gratare si mici, vin si palinca fiartayes
taki
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Noi il facem acasa.
Maria & Mario
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:42 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Si noi tot casa, in trei. Probabil vor veni vecinii sa ciocnim pe la 12, vom ciocni cu parintii o cupa de sampanie pe net/web, vom bea si vin fiert cu scortisoara, vom manca o placinta de iaurt cu stafide plus restul meniului care va fi pregatit de tati excusiv !
Asa a fost si anul trecut, noi trei , acasica !
dance Si a fost tare bine.
cool
stele_pe_cer
Scris: Saturday, December 30, 2006 12:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Eu mi-as fi dorit ca revelionul sa il petrec acasa, sa dorm.Am probleme cu somnul de mult timp, am ramas in urma cu odihna, dar...va trebui sa facem rev cu nasii nostri si cu inca 2 familii de prieteni.Va fi frumos, sunt sigura, doar ca ...dupa nastere, am devenit mai pensionarauff ...dupa ora 1-2 noaptea simt nevoia sa dorm.Acum 2 seri am iesit in oras si dupa ora 1 nu am mai rezistat.Am plecat acasa la nani ...
Ema
Scris: Saturday, December 30, 2006 2:39 PM

Noi mergem in seara asta la restaurant si o sa petrecem, iar miine seara facem acasa ceva mai linistit.
craciun
Alina
Scris: Saturday, December 30, 2006 3:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Si noi tot acasa, probabil cu nasii si poate cu niste prieteni din Germania. Mie imi e mult mai drag Craciunul, Revelionul e asa si asa. Si, vorba lui Stele, parca m-as culca si eu mai repede. Stele, eu cred ca sunt mai "pensionara" decat tine.
katy
Scris: Saturday, December 30, 2006 4:01 PM

Noi il facem la birou, pentru ca in spate construim casuta si chiar daca deocamdata e doar o groapa cu o pojghita de ciment in ea vrem sa ne prinda anul nou acolo, macar traim cu speranta ca o vom termina in 2007flowers
Apoi mergem si ne plimbam cu Tahoe prin oras si venim acasa unde nu va spun ce facemsic
stele_pe_cer
Scris: Saturday, December 30, 2006 4:03 PM
Nivel

Alina wrote:
Stele, eu cred ca sunt mai "pensionara" decat tine.

Tot ce se poatesic ...eu abia m-am trezit din somnul de dupa-amiaza, ca uneori mai trag la aghioase in paralel cu Matei, dar parca tot as mai dormi.Poate reusesc si maine dupa-amiaza sa dorm la pranz, sa nu fie socul prea mare luni toata ziua cand Matei ma va kema la datorie.Are un stil de a ma plimba prin casa, nu ca ar fi casa mare, dar ma ia de mana sa imi arate te miri ce, sa ne jucam, sa ii pun muzica, apoi ma calareste ca vrea la bunici, bunici care intotdeauna nu sunt acasa decat searadance !

Si totusi ...ce-as mai dormi in continuare!Dar in curand trebuie sa mai fac ceva cumparaturi de Rev...
sousourel
Scris: Saturday, December 30, 2006 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
stele_pe_cer wrote:

Tot ce se poatesic ...eu abia m-am trezit din somnul de dupa-amiaza, ca uneori mai trag la aghioase in paralel cu Matei, dar parca tot as mai dormi.Poate reusesc si maine dupa-amiaza sa dorm la pranz, sa nu fie socul prea mare luni toata ziua cand Matei ma va kema la datorie.Are un stil de a ma plimba prin casa, nu ca ar fi casa mare, dar ma ia de mana sa imi arate te miri ce, sa ne jucam, sa ii pun muzica, apoi ma calareste ca vrea la bunici, bunici care intotdeauna nu sunt acasa decat searadance !

Si totusi ...ce-as mai dormi in continuare!Dar in curand trebuie sa mai fac ceva cumparaturi de Rev...

Si pe mine m-a lovit rau boala somnului...dimineata, desi V ma lasa pana aproape la 9 abia ma pot dezlipi de perna...in rest, n-am cand. Ce ma fac eu cand incepe scoala?scratch
stele_pe_cer
Scris: Saturday, December 30, 2006 4:16 PM
Nivel

sousourel wrote:

Si pe mine m-a lovit rau boala somnului...dimineata, desi V ma lasa pana aproape la 9 abia ma pot dezlipi de perna...in rest, n-am cand. Ce ma fac eu cand incepe scoala?scratch

Pe mine ma lasa si pana la 11cool ...o singura data m-am trezit la 11 dimineata sau...la 11 la pranz...si mititelul statea cumintel asteptand lapticulsic !In skimb ce ma enerveaza e ca mai devreme de 9.30 nu ma mai pot da jos din pat, si asta imi decaleaza multe treburi...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.