Am ramas fara lana acu spre final... :( Am gasit undeva pe net acelasi fir si l-am comandat. Cand vine, daca vine... Pana atunci, pun o poza
Cu sau fara concurs, eu o sa termin jerseul pt ca iese f frumos :)
|
Intru si eu cu un jerseu ! M-am apucat deja, pun poze in scurt timp! :)
|
Vai, Kauni e minunat... Au niste culori dementiale... Abia astept sa vad ce ai ales! Se poate cumpara online si fara taxa de trimitere aici: http://www.etsy.com/shop/kauni?page=1
|
Rosul chiar nu e printre preferatele mele, insa salul asta e absolut minunat..... L-as purta fara retinere!
|
Cred ca ma bag si eu... Aveam in plan ceva alb de multa vreme, asa ca.... Sa vedem :)
|
Fetelor,
Abia astept sa vad cine urmeaza sa faca salul asta! Si ce fir va alege... :)
|
Exista varianta cu masina. Urci pana in Laponia voastra, treci in Laponia noastra si mai cobori niste sute de km
|
Antilopa B. , patratul ala era ideea mea pentru concursul cu frunze. Am cumparat firul asta numit Tilda pentru ca era redus, doar 1 euro ghemul de 50 g si imi placeau culorile; sunt toate culorile toamnei in degradeul ala. Deci, logic ca m-am gandit ca merge pentru frunze. Si ma gandeam sa fac un fel de bluza fara maneci, barcutza, deci doua patrate fatza-spate. Insa frunzele alea sunt prea... 3D , asa si nu mi-a placut rezultatul. De aceea nu am terminat-o si nu am postat-o la concurs. Insa gasesc eu ceva , tot cu frunze... :)
Si daca nu iei avionul, ia barca, ceva... Am cateva zeci de kile de diverse fire...
|
Hahahahaha!!!! Banuiam eu ca nu sunt singura!!!
Am pus si cateva poze spre exemplificare...
|
Cu multa placere si multumesc si eu pentru aprecieri si incurajari!
|