Un vis devenit realitate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Sunday, February 7, 2010 4:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
Am sa incep Eu (bebe),sa va spun povestea noastra.
totul a inceput in 2001 cand s-au cunoscut mami cu tati.dar pe atunci erau prea tineri ca sa ramana impreuna si dupa un an jumate fiecare a luat-o pe drumul sau , dar viata ia pus din nou fata in fata acum 2 ani jumate si de atunci sunt nedespartiti ( poate au inteles in sfarsit ca sunt facuti unul pt altul),s-au casatorit anul trecut si de atunci au inceput sa isi doreasca un copil( mami il dorea mai demult , dar nu era momentul atunci), in decembrie a ramas insarcinata, dar fratiorul sau surioara mea s-a razgandit. dar ..............asa e viata acum sunt eu in burtica la mami si stiu ca ea si tati sunt asa de fericiti, dar mami e mult prea stresata ii este frica sa nu mi se intample si mie ceva, acum asteapta sa mearga la dr poate o vor convinge cei de acolo ca e totul in regula si se va mai linisti. oricum pana atunci eu va voi tine la curent cu ce se intampla cu noicomputerlove
roxy_oxxy
Scris: Sunday, February 7, 2010 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
newclap newclap newclap newclap bravoooooo..... vrem si pozemajoreta majoreta majoreta majoreta
Ana
Scris: Sunday, February 7, 2010 4:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
subscriutopai topai
danamaria
Scris: Sunday, February 7, 2010 5:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
yes yes yes newclap newclap newclap
sweet angel
Scris: Sunday, February 7, 2010 6:37 PM
Nivel

punem si cateva poze, facute in diferite ocazii, ultima arata cum il sustine mami pe tati si il ajutahohot

sweet angel attached the following image(s):
12082009281_pb.jpgimmag0423_pb.jpgimg_1507_pb.jpgimg_1795_pb.jpg30082009908_pb.jpg

raly
Scris: Sunday, February 7, 2010 7:25 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Felicitari pentru jurnal si pentru burtica!Frumoase poze si voi sunteti tare frumosi!computerlove computerlove
Anelise
Scris: Sunday, February 7, 2010 7:27 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

img

Lia, felicitari pentru jurnalul de burtica! computerlove Iti uram si noi sarcina usoara gravida si la termen cu bebel sanatos, frumos si vesel! pupici pupici pupici ... Sunteti atat de dragalasi amandoi, cel putin ultima poza e super!!! angel Veti fi doi parinti minunati! Abia astept sa ne imparatasesti fiecare etapa minunata a sarcinii! coeur pupici pupici
misha
Scris: Sunday, February 7, 2010 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Lia, felicitari pentru sarcina si pentru jurnal! Sa dea Dumnezeu sa-l vedem cu bine pe bebelusul sau bebelusa care ne impartaseste acum frumoasele momente pana la venirea pe lume!computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, February 7, 2010 8:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Lia, in primul rand, felicitari! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si la termen!
Sunteti o familie tare frumoasa, iar bebe sunt convinsa ca va fi o minunatie de copil!pupici
Ana
Scris: Sunday, February 7, 2010 9:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ce pozici frumoase!!!!hearts hearts

Lia sa fiti fericiti si sa aveti parte de un bebe la fel de frumos ca voi!!!computerlove computerlove
sweet angel
Scris: Sunday, February 7, 2010 9:44 PM
Nivel

multumim pt complimente, mami cu tati ar vrea sa fim doi si o fata si un baiat, dar inca nu le spunem, ii tinem in suspans. ca oricum or sa se bucure si de unu singur nici nu conteaza daca voi fi fata sau baiat important e sanatos sa fiu.asa i-am auzit vorbind.
tati ii tot spune la mami ca ar trebui sa fie fericita, dar ea e atat de ingrijorata azi a vazut o pata usor maronie si a intrat imediat in panica l-a luat pe tati si s-a dus la urgente, acolo dupa o consultaie superficiala i-a spus ca la urgente nu vi pt o pata, vi daca ai hemoragie( data trecuta a zis ca trebuie sa vi la urgente de la prima pata ca poate se mai poate face ceva si azi ca nu vi la urgente pt o pata)nici eco nu i-a facut sa vada daca sunt bineplans .i-a dat trimitere sa faca beta hcg ,acum are 2 trimiteri pt aceiasi analiza, va merge maine dimineata la prima ora dar rezultatul nu e gata pana marti la pranz , apoi sa faca programare la ginecologie .poate a exagerat sa mearga la urgente imediat dar orice pata e ingrijoratoare asa se zice pe forum.oricum acum nu mai sunt pete, din cand in cand cate o durere mica de ovare despre care e scris pe forum ca e normal. mami s-a suparat azi asa de tare a zis ca vrea sa mearga inapoi in romania , macar acolo mergi la un medic privat si iti face eco nu ca aici, dar tati spune ca eu trebuie sa ma nasc in italia ca asta va conta mult pt viitorul meu, sa speram ca are dreptate.
ingerash
Scris: Sunday, February 7, 2010 9:50 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Lia,sarcina usoara si bebe sanatos!Frumos jurnal,frumosi sunteti si voi si veti avea un copilas frumoscoeur coeur coeur hearts
S.ELENA
Scris: Sunday, February 7, 2010 10:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Sarcina usoara, draga Lavinia si un bebic sanatos si norocos!!!!!angel

Abia asteptam sa vedem evolutia lui bebe!!!!!dance dance

pupici
snowdrop
Scris: Sunday, February 7, 2010 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Lavinia, felicitari pentru burtica!
img

Alunga gandurile negre si lasa bebelusul sa se dezvolte in buna dispozitie si dragoste, da?
pupici

sweet angel
Scris: Sunday, February 7, 2010 10:57 PM
Nivel

daca ar fi asa usor andru ,macar o ecografie ceva sa vad ca e totul bine, pana atunci banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.