un sfat...copil grasun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Wednesday, September 14, 2011 2:21 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
monica,am 3 copiii si vad diferenta dintre ei,dar sa vorbim mai mult intre ea si darius.pe darius il vad ca mananca normal,poate cam putin,dar ea...mult mai mult ca si darius.nu m-ar fi deranjat daca: 1-ar fi fost invers,adica darius sa fi fost mai grasut,pentru ca e fata si stii cat sufera o fata cand e vorba de greutate sau 2-nu i-ar fi aparut acea celulita urata pe burtica
cat despre consumatul energiei e iarasi invers.darius e tot intr-o continua miscare in parc.se joaca,fuge,sare....ea sta pe langa mine,se plimba numa,ce o ajuta e bicicleta ce ii si place mult.acum nici nu vreau sa o dezapreciez comparand-o cu darius dar vad in casa mea cand e vorba de exagerare,si cred ca e mai usor sa vezi de un copil decat sa stea la cure de slabit in adolescena sau fiind deja adult,mai ales ca si noi amandoi avem tendinta spre ingrasare
bereea
Scris: Wednesday, September 14, 2011 8:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fluturas, nu te-ai gandit sa o inscrii la o piscina ceva?
Ely
Scris: Wednesday, September 14, 2011 3:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Fluturas incearca sa-i pui mancare in farfurie mica ,o perioada nu gati gras asta sigur va fi sanatos pentru toti din casa.La regim toata familiasic ,unde-i unul nu-i puterepupici In loc de dulce fructe ,chipsuri deloc sa nu le cumperi la nici unul ca alea dau dependenta pe parcurs.Nu te lasa impresionata dde lacrimile ei,stiu ca este greu ,spune-i ca nu ai bani,eu asa fac cnd nu sunt de acord cu ceva anume care nu i-ar face bine,nu am bani am luat nu stiu ce ,platim gradi etc.....
Kari a mea e bine ,dar fata de alte fetite o vad mai solida.Seara inainte de culcare avea tendinta de a cere mancare vroia carnita,pana am trecut la explicat ca nu-i sanatos ,ca o diare burtica ca nu poate dormi cu burtica plina .. , primele seri au fost grele, dar a trecut,Karina nu mai cere s-a dezobisnuit de tic pot sa-i spun,iar sportul trebuie inclus ,indiferent de care, miscare sa faca . Copiii trebuiesc dezobisnuiti de mici ca mai tarziu ne va fi greu si noua si lor.Totul este pentru binele lor.computerlove
Fluturas
Scris: Thursday, September 15, 2011 12:12 AM

bereea wrote:
Fluturas, nu te-ai gandit sa o inscrii la o piscina ceva?

ba da,inca de anul trecut vroiam,dar atunci nu am putut ca doar si pe darius trebuie automatsa vedem acum daca reusim
Fluturas
Scris: Thursday, September 15, 2011 12:18 AM

Ely wrote:
Fluturas incearca sa-i pui mancare in farfurie mica

da,asta fac decand s-a intors la bunici si am observat ca se obisnuieste cu asta,nu mai cere asa mult ca la inceput
Quote:
,o perioada nu gati gras asta sigur va fi sanatos pentru toti din casa.La regim toata familiasic ,unde-i unul nu-i puterepupici

norocul meu e ca nu gatesc gras mai deloc
Quote:
spune-i ca nu ai bani,eu asa fac cnd nu sunt de acord cu ceva anume care nu i-ar face bine,nu am bani am luat nu stiu ce ,platim gradi etc....

asta e si replica mea.uneori intelege,uneori accepta de nevoie.
Quote:
iar sportul trebuie inclus ,indiferent de care, miscare sa faca . Copiii trebuiesc dezobisnuiti de mici ca mai tarziu ne va fi greu si noua si lor.Totul este pentru binele lor.computerlove

aici cred ca e o mica problema,misca,dar nu foarte mult.uneori fuge prin parc dar are momente cand sta langa mine si nu prea are chef

bereea
Scris: Thursday, September 15, 2011 8:53 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fluturas, fa si tu miscare impreuna cu ea.Noi mai iesim seara la alergat si ale vine cu noi .La inceput merge cu bicicleta, apoi taica-su alearga cu bicicleta in spate , iar ea alearga cu noi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.