un sfat...copil grasun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Saturday, August 20, 2011 8:12 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ma bucur ca a mai slabit si accepta noul regim numai ai grija sa nu-i creezi un complex cu ideea ca printesele nu trebuie sa se ingrase...mai bine spunei ca este mai sanatos sa pape fructe,legume,decat pufuleti,chips,paine multa si grasimi.Succespupici
Fluturas
Scris: Sunday, August 21, 2011 12:38 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
da,ingerash,stiu asta si m-am gandit si eu si mi-e teama sa ii inspir asta si sa devina dupa aceea obsesiva pentru greutatea ei(de fapt cum e mama-sasic )
uneori ma abtin si nu ii spun,dar uneori tot imi scapa si ii zic.sper sa reusesc incet-incet sa ajungem la rezultate bune si fara efecte negative
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, August 21, 2011 8:01 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Delicata problema... Iti doresc multa rabdare, Fluturas!pupici
Fluturas
Scris: Sunday, August 21, 2011 10:11 AM

multumesc mult lenus
dana_na
Scris: Sunday, August 21, 2011 12:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/5/2011
Ma bucur ca a inceput sa slabeasca. Vezi? Ai fetita cimunte si te asculta, pupici din partea mea. Cu rabdare rezolvi totul , important e ca vrea sa coopereze. Incet-incet o sa renunte la ce nu e bun, dar e copil, normal sa vrea pufuleti si alte lucruri. newclap pupici
oanadraga
Scris: Wednesday, September 7, 2011 8:33 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
acuma sunt pareri impartite desigur, dar eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci grij, doar ca treb. sa i dai sa manace la prg. FIX! si ea va creste, se va inalta. Si de asta nu trebuie sa-ti faci grij. Eu zic ca-i normal...sorry1
katy33
Scris: Wednesday, September 7, 2011 9:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/23/2011
Fluturas, am avut aceeasi problema cu Luana, doar ca avea vreo 9 ani cand s-a ingrasat 4 kg in 3 saptamani, dupa o vacanta la tatal ei. Imi venea sa urlu de nervi. Din pacate, Karina e prea mica pentru a intelege ce i se intampla, cu Luana am avut noroc deoarece am putut sa-i explic ce i se intampla si cu greu ne-am pus pe regim. Multe alimente pe gratar, mancat putin si des, de obicei incercam sa nu amestec produsele. In afara de acest regim care o enerva, am facut sport si nu doar miscare, ci efectv exercitii fizice, mai ales abdomene foarte multe. Luana inca are o usoara tendinta de ingrasare, o supraveghez, dar burtica chiar daca nu e supla nu mai are acea "celulita".
Ce m-a sfatuit pe mine medicul, ca sport de lunga durata, inotul.
Mult succes si chiar daca e pofticioasa si ai de furca cu ea, mai bine te bombane acum decat atunci cand va fi adolescenta.computerlove
Fluturas
Scris: Friday, September 9, 2011 9:57 AM

da,katy,asta este problema ca,,karina este mai mica si intelege mai greu.abea o fac sa renunte la mancare,asta ma refer sa nu exagereze.norocul meu este ca nu avem probleme cu dulciurile,ea cere MANCARE...
luana a reusit sa slabeasca,sau doar sa se mentina??karina a slabit un kg si de atunci e tot asa,se mentine.sa vedem acum,ca a inceput gradi cum vom continua
cat despre inot,m-am gandit si eu,sa vedem...poate
katy33
Scris: Friday, September 9, 2011 10:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/23/2011
Fluturas wrote:
da,katy,asta este problema ca,,karina este mai mica si intelege mai greu.abea o fac sa renunte la mancare,asta ma refer sa nu exagereze.norocul meu este ca nu avem probleme cu dulciurile,ea cere MANCARE...
luana a reusit sa slabeasca,sau doar sa se mentina??karina a slabit un kg si de atunci e tot asa,se mentine.sa vedem acum,ca a inceput gradi cum vom continua
cat despre inot,m-am gandit si eu,sa vedem...poate

Luana a reusit sa slabeasca doua kilograme dar s-a si inaltat. Bine, apoi au fost hormonii de vina, i-a venit deja menstruatia, saraca trece prin niste schimbari in fata carora nu era pregatita.
Din pacate are genele tatalui ei, cu tendinte de ingrasare, imi vine tare greu sa tin in frau asta, la noi nu s-a pus problema vreodata de cure, toti am fost niste grisinute. Ma gandeam totusi sa merg la un bun nutritionist ca sa nu o mai chinui. Am inteles ca ai tendinte de ingrasare doar la unele alimente si sa-i scot acele alimente sau efectiv sa merg pe cantitatea necesara.
Oricum e tare frustrant pentru ea, si-a dat seama ca seamana cu tatal ei si ma bombane ca de ce nu am fost atenta cu cine am facut-o, ca ea e paroasa, grasuta si ii apar si cosulete si ca s-a uitat la pozele cu mine si eram perfecta. pale
Anul trecut, cand m-am ingrasat eu 10 kg parca o simteam bucuroasa ca mi se intampla asta.
E greu oricum cu copilasii, abia reusim noi adultii sa tinem un regim sanatos, ei nu inteleg ce li se intampla si de ce.
danab
Scris: Monday, September 12, 2011 9:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Of, Katy, cate griji are Luanagrup !
Imi aduc aminte de perioada mea de la 11 - 14 ani, cand am pus si eu cateva kilograme, dar nu imi faceam probleme, ca nu erau atatea "modele". Eram in parametrii (pana atunci am fost scobitoare), plus ca asa pateau toate colegele mele, din cauza schimbarlor hormonale asa ca nu sufeream.
Pentru cosuri, o colega folosea pudra de talc de la farmacie, speciala, dar am vazut un reportaj la tv ca e foarte bine sa mergi la nutritionist sa ii prescrie un regim alimentar (tu incearca sa ii consemnezi tot ce mananca intr-o saptamana) ca sa puteti elimina alimentele nepotrivite - mai ales cele cu mult zahar.
Fluturas
Scris: Monday, September 12, 2011 10:36 AM

abea acum vad raspunsul tau katy,e greu cu copii,sa ii faci sa inteleaga ca toate astea sunt normale.si eu am avut probleme cu cosurile si stiu ce inseamna.slaba nu am fost niciodata nici eu,si nici tata ei nu e slab,asa ca nu are cu cine semana slabuta,dar nici sa o ingras nu mi-ar place.si interesant ca doar ea e asa,darius e perfect si nici lukas nu e gras.acum astept sa vad cum va fi odata cu incepera gradinitei,cand va avea un orar si apoi vom hotari ce vom mai face
Ana
Scris: Monday, September 12, 2011 11:09 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa rabdare sa ai Helga!computerlove
mirela74chris
Scris: Tuesday, September 13, 2011 11:59 AM

Inregistrat: 10/17/2009
Fluturas,in mod normal,in timp ar trebui sa se inalte Kari si sa dea jos colaceii de grasime fara efort.Fetele sunt mai pufoase.Si Diana mea era grasuna cand era mititica.Nu ca acum ar fi snur,dar e numai bine,mai ales cu schimbarile hormonale prin care trece.
Ai rabdare si mai taie din dulciuri si ai sa vezi rezultatele.pupici computerlove
Fluturas
Scris: Tuesday, September 13, 2011 4:42 PM

ana,multumesc
mirela,s-a inaltat mult in primavara,deci acum lunile astea ma gandesc ca stagneaza putin(ma gandesc eu) si s-o mai inalta prin primavara.acum nu ma mai deranjeaza chiar asa tare,asta mi-a fost cel mai frica...vacanta...dar acum sper ca isi mai revine.chiar am observat la gradi/scoala ca sunt foarte multi copiii care s-au ingrasat vacanta asta,unii chiar exagerat
cu dulciurile am mai scris ca nu avem probleme,mananca,dar nu exagereaza.de exemplu...ieri si astazi a primit cate o bomboana de la educatoare(ea mai cerea una si la lukas dar nu primea) si renunta la bomboana pentru lukas.si ciocolata de multe ori refuza.la ea problema era si mai este mancarea....mancare mananca mult...
monica irimia
Scris: Tuesday, September 13, 2011 8:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Fluturas, eu cred ca odata cu cresterea in inaltime, se vor spulbera si temerile tale legate de Karina. Eu nu mi-as face probleme de aceasta natura, doar e copil. Mananca mult pentru ca e in crestere, e normal. Am o prietena cu baietel de 6 ani jumatate care mananca la o masa mai mult decat ea (si nici ea nu e tocmai slabuta). Copilul isi consuma energia prin diferite activitati si arata foarte bine.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.