Nivel: Membru
Inregistrat: 8/28/2012 Mesaje: 1
| salut as avea si eu o intrebare la voi care ati putea sa ma ajutati cu n sfat am mai scris pe un site dar am fost luata la misto in data de 27 iulie am fost la munte impreuna cu prietenul meu si un prieten dea prietenului meu eu ma intalnesc rar cu rietenul meu si daca a avut ocazia a luat si acest amic cu noi si am dormit in aceasi camera de hotel dar in paturi separate ,,in ziua acea eu eram la ovulatie ,nu am ramas niciodata cu prietenul meu kiar daca am fost la ovulatie ziua am avut contact cu prietenul meu iar seara unu tot cu prietenul dupa care am adormit acest prieten dea prietenul meu dormind si el ,si probabil ma gandesc ca acest prieten sa nu cumva sa fi abuzat de mine and dormam fara sa simt si sami amintesc ceva chiar daca eram in pat cu pritenul meu ptr ca acest prieten al meu doarme dus si eu sunt tot la fel si deacea ma gandeam sa nu fi simtzit nimik sa fi intordus pensiul si sa nu fi simtzit nimik ma gandesc numai aiurea ca daca punea mana pe mine sau alceva ma gandeam ca poate simteam ceva dar nu am simtzit si nu am vazut nimik si jur ca nu am facut nimik cu el ca pe un alt site am fost luata la misto ca as fi avut ecva cu el ,,intrebarea mea este posibil daca sar fi intamplat asa ceva sa fi ramas cu el si nu cu prietenul meu ,,ma gandeam sami raspundeti cine stie daca primul contact sexual cu care lam avut cu prietenul meu sa fie cu el si cu care as fi insarcinata daca ar fi abuzat acest prieten de mine ,,,va rog fru os din suflet este on terbare care ma chinuie deci va spun din suflet ca nu am facut nimik cu el si daca ar fi abuzat de mine eu nu am simtzit nimnik nu am vazut nimik e posibil asa ceva astp va rog frumos un sfat o incurajare si un rapsun ms frumos |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Astea sunt povesti probabil erai beata! Si pina la urma ce sfat vrei ? |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Mai fata draga,intai linistestete,apoi scrie clar si cat de cat descifrabil ca sa intelegem si noi ce vrei sa spui.Iar daca vrei neaparat sfaturi cel putin fii sincera ca nimeni nu iti poate face nimic fara ca tu sa nu simti ,,doar daca erai beata crita,drogata sau mai stiu eu cum ,,daca nici una din astea nu este nu are rost sa te agiti asa ,,,zic eu..acuma tu stii mai bine,,noi nu avem de unde sa stim ca doar nu eram in camera cu tine. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ce am inteles eu :Prietenul tau vine la tine cand are el Nevoie si de data asta sia luat si amicul,dupa ceva chef vati culcat ,,,,,,si cand teai treit tiai dat seama ca sunteti trei si nu doi in pat. Draga ;Daca nui cap vai de Picioare; Unde tii mama?
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...wow...dar nu am inteleg clar...ai ramas insarcinata sau nu...?...daca da sincer nu cred ca ai de unde stii cu care ai ramas...din cate stiu am eu spermatozoizii supravietuiesc si 2-3 zile dupa contact...asa ca... ...si faza ca nu ai simtit...nu ai cum sa nu simti...poate doar daca esti anesteziata... ...sfatul meu e sa-l intrebi pe prietenul prietenului tau...poate te lamureste el mai exact..daca a fost ceva intre voi... ..o zi frumoasa... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Sunt ingrozita ca exista tinere care sa fie atat de analfabete. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mai fetelor, mai...putina compasiune
In primul rand exista o boala numita sexsomnia, manifestata prin relatii sexuale in timpul somnului, iar la trezire nu-ti amintesti nimic. Lumea nu stie, deci nu te supara de ce zice unul sau altul. Cauta si tu pe net si te informeaza, intreaba un medic, desi ma cam indoiesc ca vei primi un raspuns frumos, fiind o boala rara vei risca sa fii luata peste picior si de medic sau de majoritatea medicilor...Iti trebuie cineva gen Doctor HOUSE, daca stii filmul In cazul tau, e putin probabil ca si tu si prietenul tau sa suferiti amandoi de aceeasi boala iar amicul sa profite de tine. Daca tu suferi de boala asta, atunci posibil ca amandoi baietii sa fi profitat de tine, ceea ce pe prietenul tau nu-l mai face asa de "prieten". Tu esti sau nu insarcinata>?? Daca nu, problema e simpla, evita sa fii cu cineva in apropiere/camera/apartament cand dormi ca sa nu mai ai indoieli din astea. Daca da, adica daca esti insarcinata, atunci numai un test ADN iti poate spune care-i tatal, asta dupa ce ai nascut, ai avut bebe. Chiar daca pana acum nu ai ramas insarcinata cu prietenul tau, nu inseamna ca acum e imposibil, deci se poate sa fii si cu el. La fel de bine, daca amicul a profitat de tine, e posibil sa fii insarcinata si cu el. E greu de spus care e tatal, doar dupa nastere se poate afla.
Tu esti sau nu insarcinata?? Cati ani ai?
Uite aici mai multe informatii despre boala asta http://www.adevarul.ro/life/viata/Sexsomnia-boala_sexului_in_somn_0_580142540.html
http://sanatate.ele.ro/Psihologie_--d67/Probleme-Psihologice_--s232/Sexsomnia-o-adevarata-boala-_--a10928.html |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu stau si ma gandesc daca sa rad sau... sa plang? In primul rand nu esti deloc concludenta in postarea ta.Nici nu stim daca esti insarcinata .Ce cautai si cu amicul prietenului tau in pat?Inseamna ca prietenului tau nu i pasa deloc de tine.Apoi tu cum sa accepti sa dormi cu ambii in pat?Doar daca nu ai servit ceva inainte...Ce sfat ti am putea da noi?In primul rand,ocupa te putin de gramatica ca pe viitor sa te poata intege lumea si apoi ai grija ce prieteni iti alegi si pe unde iti petreci noptile si in compania cui.E pacat sa ti bati joc de corpul tau!Multa intelepciune iti dorim |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Cat de judecata poate fi biata fata! Chiar daca ar fi facut ceva "gresit" nu suntem noi in masura sa judecam, sa facem acuzatii, sa blamam. S-apoi ce sa zic de gramatica, forumul e plin de greseli si nu mai zice nimeni nimic, asa ca ce mai e una in plus sau in minus? Interesant e ca cel ce greseste judeca mai tare, poate il face sa se simta mai bun, mai superior, nu stiu...Fata nu a jignit pe nimeni, a cerut o parere, un raspuns obiectiv, asa cum a stiut ea mai bine, nu e nimeni perfect sau sfant pe forum, nu am vazut nici o maica Tereza pe aici.
Oleaga, asta e, te expui la tot felul de pareri cand intri pe un forum, unele pot fi chiar rautacioase. Am recitit postarea ta, poate amicul nu a facut nimic si totul e ok, nu stiu care sunt motivele de crezi ca te-ar fi abuzat, ti-a spus ceva a doua zi? Ca altfel, dormind in paturi separate, nu exista absolut nici o sansa sa ramai gravida cu el, poate doar in cazul in care suferi de sexsomnie si ambii au abuzat de tine. Vezi daca ai menstra la timp, iar daca intarzie fa-ti un control ginecologic sau un test de sarcina si dupa rezultat vei sti ce sa faci, poate nu-i nimic. Prietenul tau ce zice? Ce anume te face sa te gandesti ca amicul ar fi abuzat de tine? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Deja e al treilea loc in care citesc acest mesaj fara sa inteleg nimic. Scrii fara nicio noima, fara punctuatie, fara sens. Nici nu stiu daca are rost sa dau un raspuns, ca mi se pare o gluma proasta postarea ta, cu care ai impanzit netul. Nu esti coerenta in exprimare - daca asa esti cand esti treaza, imi dau seama ca e posibil cand dormi sau consumi alcool/droguri sa se abuzeze de tine fara sa simti. Nu stiu ce sfat vrei, care iti e dilema? Esti insarcinata si nu stii cu cine? Sau ti-e teama ca ai putea fi insarcinata si nu stii cu cine? Daca nu esti sigura fa un test de sarcina. Daca stii deja ca esti, cel mai bine ar fi sa discuti cu parintii (am asa.. un feeling ca esti minora) si cu un medic, eventual si prietenul (daca il intereseaza) si sa luati cea mai buna decizie pt tine.
Prima reactie a fost ca si a Bereei: vaaaai de biata mea limba romana. Cat de dulce si frumoasa era pe vremea mea. Mi-a crescut tensiunea cand am intrat la acest topic. Asta e reactia mea... Nu pot sa am nici mila nici respect.. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nu vreau sa judec dar....cum poti sa nu simti?Pai,ceva sperma,secreti,miros diferit,o senzatie locala de frecush ....sunt usor de observat! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Doamne mare-i gradina ta..... |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Sincer,eu cred ca e la misto postarea asta.A scapat iar vreun copil la tastatura.... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2012 Mesaje: 40
| buna.este posibil sa sangerezi la ovulatie?eu sunt acum la jumatatea ciclului si am observat un mucus gelatinos cu firisoare de sange.nu am mai patit asa ceva.ce ar putea fi?am avut relatii, insa sotul nu a lasat "in" si am montat sterilet.multumesc |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Da este posibil si eu am avut vreo 3 luni la rand. Cand nu este fecundat ovulul se produce a cea rupere a foliculului ca uneori poate fi mai agresiva si/sau poate fi si un exces de estrogen. Doctorul mi-a recomandat atunci antiiinflamatoare atat in perioada menstruatie cat si la ovulatie.Daca vrei sa ramai insarcinata ( dar nu vrei din cate stiu eu) nu trebuie sa iei antiinflamatoare! |
|
|