Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Maine il sarbatorim pe Andrei ca, deh, e ziua lui de nume! dragul mamii, puisor i-am comandat un tort, mai bine zis pt noi si pt distractia lui (va fi in forma de ursulet cu blanita din fulgi de ciocolata) si vreau sa va intreb daca credeti ca ar fi ok sa ii dau si lui putin... eu stiu ca nu se da ciocolata la bebei asa mici, de fapt nici dulciuri cumparate si moderat din cele de casa dar... cum sa nu ii dau sarbatoritului din tortul lui? ca sa nu mai zic ce balute are cand ne vede pe noi mancand... ce ziceti? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Poti sa ii dai daca tortul e diplomat...poti frisca, dar nu ciocolata, ca la cat de pepsi e sarbatoritul...nu prea merge...decat daca te incanta o noapte alba in semn de multumire pentru ziua lui |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Asa zic si eu-pe riscul tau sau mai bine zis pe riscul somnului tau. Putina frisca pe degetel nu cred ca strica... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Eu nu-i dau niciodata dulciuri sau ciocolata dar sa stii ca a mancat asa ceva de la sotul meu care nu prea intelege el de ce sunt asa de restrictiva. teoria mea este ca oricum in cativa anisori va descoperi si singura tonele de dulciuri ce ne inconjoara si cine stie cat succes o sa am in a-i restricitona cantitatile papate asa ca macar acum sa nu-i dau cat nu intelege ea prea bine ce papam. cand noi mancam prajituri am sigur de tot ceva pe masa si pentru ea si din fericire nu se prinde ca noi papam altceva decat ea.
Dar poti sa-i dai in strop de prajitura ca nu-i o asa mare tragedie si noi de obicei o si filmam ca face o fatza asa de haioasa cand descopera gusturi noi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Teoretic nu sunt de acord cu ciocolata la copii asa mici... Practic, cand avea Alexia vreo 10 luni am mers in vizita la cineva cu copil mai maricel care tocmai primise ciocolata Kinder. Nefiind atenta, do'nsoara mea a si insfacat o bucata pe care o sugea fericita prin ambalaj. Am dat sa i-o iau- urlete si tipete nebune- asa incat am lasat-o sa-si faca de cap. Erau mai multi copii care mancau si doar nu aveam sa o izolez doar sa nu vada; cat despre asta mi-a dormit toata noaptea si nu am avut nicio problema. Desigur, atunci a fost prima si ultima data cand a papat bebe meu chestii interzise. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| medeea s-a servit singurica cu o bucaaaaata de milka dar mai mult s-a manjit, de mancat nu stiu daca a gustat decat putin Eu zic sa-i dai dar eventual sa ai rezerva de ciocolata alba, in caz ca mai vrea |
|

| Kiki wrote:Poti sa ii dai daca tortul e diplomat...poti frisca, dar nu ciocolata, ca la cat de pepsi e sarbatoritul...nu prea merge...decat daca te incanta o noapte alba in semn de multumire pentru ziua lui
sunt nebuna! am uitat sa precizez ca, evident, tortul este de ciocolata! neagra si alba pt decor, la ochi, gura si alte parti anatomice ale ursuletului! deci probabil ca nu ar trebui sa ii dau deloc. nu are frisca...ca din asta i-am mai dat, inclusiv cate un strop de inghetata pe limbuta, din cand in cand. dar nu i-am copilului in genul "ia mama si baga in tine!" i-am dat cat sa simta gustul in gurita si atat. si eu ii dau, cum zice Nico, cate ceva sa roada cand noi mancam in preajma lui (de obicei biscuiti de bebe sau o coaja de paine) si pana acum nu s-a prins ca mami si tati papa altceva!din fericire! si eu ma gandisem sa ii dau putina ciocolata alba, de gust ca doar nu o sa ii indes tortul pe gat! Kiki, cu pepsi al meu chiar ca o sa fac o noapte alba! si asa doarme destul de foit si marait bietul de el! deci, ce sa fac? ca mi se pare nasol noi sa mancam din tortul lui si el nu! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Draga mea, poti sa ii cumperi lui separat o prajiturica din aceea diplomat si ii dai sa pape din ea, cum zicea si Nico ca o pacaleste pe Alex (ei mananca una is fetei ii dau alta)...Ca din tort, daca zici ca nu are frisca, nimic, sincer nu prea merge sa ii dai ceva. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anca, dar tortul are si blat, ma gandesc.Poate ii dai putin blat, ca sa nu zici ca nu a gustat din tortul lui! |
|

| da Miri si ala tot cu cioco
ce mama egoista si insensibila sunt! trebuia sa comand piciului tort de frisca ... eu m-am gandit numai la mine! pt ca sunt mare fan ciocolata |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| De ziua lui V i-am facut tort cu fructe si a papat si el, iar in ultimul timp s-a lins si al meu pe bot de niste ciocolata, dar numai intr-o dimineata si numai chiar o firmitura. POate te gandesti la ceva alternative...cum zicea Nico, sa nu faca vreo alergie sau eruptie, sau chiar si numai sa fie agitat o zi intreaga..... |
|

| da, ai dreptate Sousourel.. ma trezesc cu cine stie ce minune de la asta...pai fac si chec de casa, cu oua proaspete si o sa ii dau si lui din ala. si gata. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anca, se pare ca ai gasit solutia! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| adismom,se vede treaba ca tu ai facut tort pt mami si tati si nicidecum pt bebe.Nu-i nimic, merita si ei o tratatie sa sarbatoreasca un an de nopti nedormite poate gasesti o cale sa-l pacalesti cu altceva desi nu cred, parca-l vad infingandu-se in ursulet |
|
|