Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Cris-DL wrote:Nico, baga poza cu mamica slabuta si frumoasa, ca de nu  ...sau urmatoarele poze le vedem peste un an, doi ?
Tin la mister, asta-i secretul in orice relatie . Momentan nu ma mai avantajeaza faptul ca sunt slaba, sa mai spun ca inainte de CRaciun am facut o furtuna hormonala si am mai slabit inca 2 kg...asta nu a fost de bina ca degeaba arati ca un fotomodel daca inauntru-i leopardul. Marivic, cum sa uiti de diploma? Este cea mai grozava diploma din viata mea, colorata de Alex, lipida si mazgalita cum a putut ea mai frumos. Sunt si urma de degetele murdare de lipici dar sunt ale Alexutei deci celel mai frumoase din lume Rali, Cris si Katy va multumim pentru complimente, intradevar am ramas tare dragute, rar ne ciondanim si atunci sigur de tot una din noi este mult prea obosita. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nicoleta,nu am uitat,...am crezut ca nu am voie sa o postez,...sa nu supar pe cineva,...din aceasta cauza,...dar apoi cand te-am vazut si pe tine ca ai postat,am prins curaj |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alex, cat ai crescut! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Dragul de Victoras, cat e de necajit...
Alexuta, esti o printesa frumoasa foc |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Victoras, ce fericita ai facut-o tu pe mami al tau! Te pupacesc puisor! Sasha, foarte frumoase si Martisorul pentru mami si felicitarea facuta cu manutele tale! Pupicei la scumpetea mica! Eve si noi pupacim fetita frumoasa! Si ce flori superbe i-ai oferit tu lui mami! Nico, felicitari pentru diploma si Alexandra e atat de frumoasa si vesela! Bravo puiuti si felicitari mamici pentru minunatele momente din viata voastra! Clipe de neuitat! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| va trimitem de 10 ori mai multi inapoi. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Liz |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Haideti mamici,cu ingerasii vostri ....mai asteptam poze cu martisoarele primite de la puiuti ! |
|

Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Si noi pe ultima suta de metri....Un martisor de la Simonica...e cam botzit ce-i drept, dar nu conteaza .Important e gestul , nuuu?

|
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| CAT ESTE DE DULCICA |
|
| Simonica,pup dulce scumpetea de fetita ! Asteptam si alti copilasi cu a lor martisoare! |
|
| Ultima saptamana pentru inscrieri ! Haideti mamici cu martisoarele voastre frumoase....sunt sigura ca aveti multe poze facute cu ingerasii vostri,si cu ale lor martisoare! |
|
| Imi cer mii de scuze,dar nu am reusit sa intru vineri sa dau starul la vot ! Deci,concurentii sunt: Victor-pui marivic Sasha-pui Taki Evelina-pui koko2008 Alexandra-pui g_nicoleta2000 Simonica-pui miha76 START VOT: P.S.Poate ma ajuta un moderator,sa-mi spuna ce sa fac,cu perioada de votare.....daca am depasit-o care ar fi acum ? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| eu cred ca se poate vota si merge inaite ... dar mai bine asteptam sfatul unui moderator...ca sa fie totul facut ca la carte!!! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Deea,cred ca poti prelungi perioada de votare,daca vrei,pana luni sau marti. eu o votez pe Alexandra,mami g_nicoleta. |
|
|