Un martisor pentru mama...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Monday, March 9, 2009 8:46 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mai, mai ce clipe de neuitat traiti voi alaturi de comorile voastre.. Victor, Sasha, sunteti minunati newclap newclap
teea09
Scris: Monday, March 9, 2009 10:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Visctor, Sasha felicitari pentru bucuria pe care o aduceti in sufletele mamicilor voastre bravo bravo
koko2008
Scris: Monday, March 9, 2009 1:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
De 8 Martie Eve s a gandit sa mi faca un cadouras Pupa mama fata draga!!!!yes

marivic
Scris: Monday, March 9, 2009 1:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Va multumim tuturor,...da,aveti dreptate,...Victor mi-a adus multa fericire si bucurie anul acesta;este mult mai destept ca anul trecut,a invatat mult mai multe,este mult mai disciplinat,este o MINUNE,MINUNEA NOASTRA SCUMPA.Dar este cu totul altceva sa-l vezi pe viu cum se straduieste sa vorbeasca bine,sau imi raspunda bine,sa nu se incurce.ESTE MINUNAT!yes yes yes
EVE,minunat cadoul facut mamicii!computerlove computerlove
TAKI,doua frumoase sunteti!Am facut si eu anul trecut cu copiii mei la practica, felicitarea cu manuta pictata;a avut un real succes la mamici.BRAVO,SASHA!computerlove computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Monday, March 9, 2009 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Eve,pup dulce "bita" cea scumpa!pupici pupici pupici
koko2008
Scris: Monday, March 9, 2009 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
computerlove computerlove
g_nicoleta2000
Scris: Monday, March 9, 2009 3:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Nico, bine ca ai unde plange! La Tudor nu s-a facut nimic de 8 Martie! A venit acasa cu o felicitare cu un cosulet de flori pe care nu scria absolut nimic de genul "la multi ani, mami! 8 martie 2009", da' nimic-nimic si cu o poezie de 2 strofe, scrisa pe un biletel, dar neinvatata de copii. Parca... mi-as dori si eu sa plang ca tine!

Cute, pacat ca s-a hotarat asa, stim mai multe gradinite care nu au facut nimic si sincer nu prea le inteleg. Indiferent cat ar fi fost de scurt programul de la un mic spectacol pentru parinti si copii ar fi insemnat tare mult. Poate ai noroc la plans la Paste sau de 1 iunie, iti trimit batisteangel

Noi am avut o serbare foarte frumoasa, am spus poezii si am cantat, la sfarsit ne-au si dansat tare frumos. La final am primit cadourile facute de copii toata saptamana, 5 proiecte facute de manutzele lor si tare mandrii au mai fost de ele. Noi le-am pozat acasa ca la gradi era bucurie mare tare si mai mult ne-am filmat.

A fost prima noastra serbare de 8 martie, va ramane de neuitat.angel

Kiki
Scris: Monday, March 9, 2009 3:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Nico, ce frumos! Ce mare a crescut Alexandra! love love love love
g_nicoleta2000
Scris: Monday, March 9, 2009 3:36 PM
Nivel

Kiki wrote:
Nico, ce frumos! Ce mare a crescut Alexandra! love love love love

Multumim, daaa, ne-am facut mare ca doar nu o sa creasca flacau mare si frumos numai David. Atata doar ca acum observ ca era in bluza de pijamaras Eu nu am indraznit sa pun nici o poza cu mine cand am vazut ce mamici absolut superbe sunt aici, Koko, Taki, Mavric, waw, very nice mama.majoreta
Miri
Scris: Monday, March 9, 2009 3:37 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Pupam toti piticii dragutzi si pe mamicile lor emotionate de cadourile primite....computerlove
marivic
Scris: Monday, March 9, 2009 4:15 PM
Nivel

Am primit si eu ,,DIPLOMA DE MERIT''dar nu am postat poza,caci am crezut ca nu e potrivit,dar cum am vazut ca Nicoleta a pus si ea o asemenea diploma,o pun si eu sa vedeti ce am primit de la Victor,dar cu contributia dnei educatoare.

Sunt cea mai fericita mamica,cu toate ca bulgarasul meu de aur a iesit in poza tare suparat,...tocmai il imbrancise un coleg care voia sa fie primul la pozat.ras
raly
Scris: Monday, March 9, 2009 9:25 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eve,bravo fetita uite ce fericita ai facut-o pe mami!computerlove computerlove computerlove

Alexandraaaaaaaaa!Ce mare ai crescut!Frumoase felicitarile pentru mama!newclap newclap
Cris-DL
Scris: Monday, March 9, 2009 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Ce frumusei sunteti ! Sasha, Victor, Eve, angel computerlove

Alexandra, ce minune de fetita... bine ca mami nu te-a tinut secreta pana pe la 10 anichitara
Nico, baga poza cu mamica slabuta si frumoasa, ca de nu bataus ...sau urmatoarele poze le vedem peste un an, doi ? uff
marivic
Scris: Monday, March 9, 2009 10:09 PM
Nivel

CRIS-DL,computerlove computerlove computerlove
katy_lumika
Scris: Monday, March 9, 2009 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Alexandra, cat de mult ai crescut si ce frumusica esti. La fel de finuta banuiesccomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.