Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mai, mai ce clipe de neuitat traiti voi alaturi de comorile voastre.. Victor, Sasha, sunteti minunati |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Visctor, Sasha felicitari pentru bucuria pe care o aduceti in sufletele mamicilor voastre |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| De 8 Martie Eve s a gandit sa mi faca un cadou Pupa mama fata draga!!!!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Va multumim tuturor,...da,aveti dreptate,...Victor mi-a adus multa fericire si bucurie anul acesta;este mult mai destept ca anul trecut,a invatat mult mai multe,este mult mai disciplinat,este o MINUNE,MINUNEA NOASTRA SCUMPA.Dar este cu totul altceva sa-l vezi pe viu cum se straduieste sa vorbeasca bine,sau imi raspunda bine,sa nu se incurce.ESTE MINUNAT! EVE,minunat cadoul facut mamicii! TAKI,doua frumoase sunteti!Am facut si eu anul trecut cu copiii mei la practica, felicitarea cu manuta pictata;a avut un real succes la mamici.BRAVO,SASHA!
|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Eve,pup dulce "bita" cea scumpa! |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| cute_baby_of_mine wrote:Nico, bine ca ai unde plange! La Tudor nu s-a facut nimic de 8 Martie! A venit acasa cu o felicitare cu un cosulet de flori pe care nu scria absolut nimic de genul "la multi ani, mami! 8 martie 2009", da' nimic-nimic si cu o poezie de 2 strofe, scrisa pe un biletel, dar neinvatata de copii. Parca... mi-as dori si eu sa plang ca tine!
Cute, pacat ca s-a hotarat asa, stim mai multe gradinite care nu au facut nimic si sincer nu prea le inteleg. Indiferent cat ar fi fost de scurt programul de la un mic spectacol pentru parinti si copii ar fi insemnat tare mult. Poate ai noroc la plans la Paste sau de 1 iunie, iti trimit batiste
Noi am avut o serbare foarte frumoasa, am spus poezii si am cantat, la sfarsit ne-au si dansat tare frumos. La final am primit cadourile facute de copii toata saptamana, 5 proiecte facute de manutzele lor si tare mandrii au mai fost de ele. Noi le-am pozat acasa ca la gradi era bucurie mare tare si mai mult ne-am filmat.
A fost prima noastra serbare de 8 martie, va ramane de neuitat.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nico, ce frumos! Ce mare a crescut Alexandra! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
|
Multumim, daaa, ne-am facut mare ca doar nu o sa creasca flacau mare si frumos numai David. Atata doar ca acum observ ca era in bluza de pijama Eu nu am indraznit sa pun nici o poza cu mine cand am vazut ce mamici absolut superbe sunt aici, Koko, Taki, Mavric, waw, very nice mama. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pupam toti piticii dragutzi si pe mamicile lor emotionate de cadourile primite.... |
|
| Am primit si eu ,,DIPLOMA DE MERIT''dar nu am postat poza,caci am crezut ca nu e potrivit,dar cum am vazut ca Nicoleta a pus si ea o asemenea diploma,o pun si eu sa vedeti ce am primit de la Victor,dar cu contributia dnei educatoare. Sunt cea mai fericita mamica,cu toate ca bulgarasul meu de aur a iesit in poza tare suparat,...tocmai il imbrancise un coleg care voia sa fie primul la pozat. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eve,bravo fetita uite ce fericita ai facut-o pe mami!
Alexandraaaaaaaaa!Ce mare ai crescut!Frumoase felicitarile pentru mama! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ce frumusei sunteti ! Sasha, Victor, Eve,
Alexandra, ce minune de fetita... bine ca mami nu te-a tinut secreta pana pe la 10 ani Nico, baga poza cu mamica slabuta si frumoasa, ca de nu ...sau urmatoarele poze le vedem peste un an, doi ? |
|
| CRIS-DL, |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Alexandra, cat de mult ai crescut si ce frumusica esti. La fel de finuta banuiesc |
|
|