Un martisor pentru mama...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, March 5, 2009 5:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Dat fiind faptul ca Ariana,a castigat concursul"Copilul meu fotomodel",si pentru ca eu trebuie sa organizez urmatorul concurs,m-am gandit la ceva legat de ziua noastra a mamelor,ziua de 8 Martie!
Si cum altfel se putea numi concursul decat:
Un martisor pentru mama!
Regulile le cunoasteti....asa ca asteptam poze cu piticii vostri:la serbarea pentru 8 Martie ....sau daca sunt copilasi care nu au serbare,poze care sa surprinda momentele in care va daruiesc o floare,un martisor cu aceasta ocazie!
Inscrierile au loc incepand de azi si pana pe 26 martie.
Votarea in perioada: 27 martie-30 martie.
Desemnarea castigatorului in data de 31 martie.
Ah,premiul surpriza.....asa ca va asteptam la concurs!dance dance dance
P.S. In caz ca am gresit ceva,va rog din suflet sa imi spuneti....e pentru prima data cand organizez un concurs si cum nu ma prea pricep,nu e deloc cu suparare daca imi dati un sfat!
katy_lumika
Scris: Thursday, March 5, 2009 5:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Ce tema frumoasacoeur
bulibuli
Scris: Thursday, March 5, 2009 5:34 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Deea, frumos concurs coeur coeur pupici
koko2008
Scris: Thursday, March 5, 2009 7:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
MMmmmmm ce frumos ..ma pun pe pozat.pupici pupici
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, March 5, 2009 7:56 PM
Nivel

Ma bucur ca va place tema(marturisesc ca aveam putine emotii ras )....asteptam poze dance dance !
raly
Scris: Thursday, March 5, 2009 8:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Deea felicitari frumoasa tema!computerlove computerlove
Anelise
Scris: Thursday, March 5, 2009 8:21 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Stiam eu ca o sa-ti vina o idee frumoasa! ras pupici pupici
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, March 5, 2009 8:28 PM
Nivel

Raly,pupici pupici computerlove !
Liz wrote:
Stiam eu ca o sa-ti vina o idee frumoasa! ras pupici pupici
Draga mea,eu aveam ideea in cap,doar ca nu stiam ce titlu sa pun topicului sic !pupici pupici pupici
Miri
Scris: Thursday, March 5, 2009 9:09 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
E foarte frumoasa tema concursului!newclap
Imi pare rau ca nu am avut aparatul foto azi, sa imortalizez momentul in care Sara mi-a daruit fotografia facuta la gradi, cadou de "ziua mea", cum mi-a spus..angel
Andreea&Ariana
Scris: Friday, March 6, 2009 7:52 AM
Nivel

Fetelor,ce ziceti,perioada de concurs e prea scurta?....avand in vedere ca toata luna martie sa daruiesc flori si martisoare....ar trebui prelungita,pana la sfarsitul lunii?
Asteptam parerile voastre!pupici pupici pupici
raly
Scris: Friday, March 6, 2009 8:06 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
E o idee foarte buna,dar e decizia ta,tu organizezi concursul si tu stabilesti data!computerlove computerlove computerlove
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 6, 2009 8:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Noi avem astazi serbarea de 8 martie, eu sunt foarte emotionata... Acum cateva seri in urma terminasem sa-i fac baitza si o tineam pe colacul wc-ului o stergeam de apa si cand sa o dau cu crema incepe sa cante:
"De ziua ta mamico, in dar ti-am adus inima,
Si crede-ma mamico, un dar mai frumos nu se putea!"
plans Am inceput sa plang, ea canta asa de cristalin si in baie se facea ecou, plang si acum cand imi amintesc, parca era un ingeras in funduletul gol, bucuroasa foc ca mai are 3 nopti de dormit si va veni serbarea. Asa ca astazi trebuie sa ma fac frumoasa, mi-a spus deja ca mamicile se fac toate frumoase astazi sa vina la serbare, am emotii uriase. Este mai marisoara si intelege perfect ce inseamna fiecare sarbatoare, ii place sa vada ca sunt asa de incanatat de serbarea ei.. o iubesc asa de multhearts
Promitem poze, o sa fim 6 adulti din partea ei asa ca sper sa facem poze frumoase.
Kiki
Scris: Friday, March 6, 2009 8:26 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Nico, te asteptam cu poze! Pupam micuta cantareata si ii dorim succes la serbare! Tu ti-ai luat batista? ras
g_nicoleta2000
Scris: Friday, March 6, 2009 8:40 AM
Nivel

Kiki wrote:
Nico, te asteptam cu poze! Pupam micuta cantareata si ii dorim succes la serbare! Tu ti-ai luat batista? ras

Da, de tura asta am muuulte batiste, la serbarea de la clubul de dans din decembrie am plans ca nebuna fara sa am batiste, noroc ca acolo am fost 10 sustinatori si s-au gasit de imprumut. Nu stiu de ce sunt asa de sensibila si bocesc asa de usor, nu-mi vine sa cred cat de mare s-a facut, ca-i un omulet care pricepe tot, waw ce am putut eu sa fac!topai Numai sa nu uite sa ma sune peste 15 ani, trag si eu sperante...
Kiki
Scris: Friday, March 6, 2009 8:41 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Nico, te inteleg perfect! love Bocitoare sau nebocitoare, traim clipe minunate alaturi de comorile noastre! Mda, si eu sper sa ma sune, dar ... om vedea! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.