Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| adynanemona wrote:Leut sa fim noi oare? floare albastra <ochisorii albastri>; pasii catre doi ani Daaaaaaaaaaaaaaaaa... Tabloul se numeste "Anemona"... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| leut wrote:Daaaaaaaaaaaaaaaaa... Tabloul se numeste "Anemona"...
Multumim mult, sa aveti o primavara frumoasa, cu multe realizari si bucurii ! adynanemona attached the following image(s):
![0253[1].gif](/i.ashx?a=12409)
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| adynanemona wrote:Multumim mult, sa aveti o primavara frumoasa, cu multe realizari si bucurii ! La fel! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
|  Vai ce bine, vai ce bine Timisoara, Timisoara, Sunt acasa, sunt cu tine Timisoara, Timisoara, hei...
O primavara minunata pentru un printisor nazdravan de mai un an si jumatate si pentru mamica lui |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cris, multumsc. Pupici si de la noi
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
|
Cu placere, mai intai, si apoi, multumim si noi din suflet! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Esti mama de doi ingerasi, Cuminti, frumosi, dar si poznasi, Ai ochii blanzi de caprioara, La trup - firava ca o floare!
Prin viata trecut-ai cu pas lin, Iar viata nu ti-a fost doar chin; Ce-a fost urat azi a trecut Si-ai luat-o de la inceput.
Un om iubit iti sta alaturi, Sprijin la bine si la greu, Iar ingerasii-ti dau putere Sa lupti cum ai luptat mereu!
Iar daca viata nu-i mereu Asa cum ne-am dori-o noi, Zambeste, plangi si iar zambeste Va fi mult mai usor apoi!!!!! Pentru o mamica pe care , chiar daca am cunoscut-o numai virtual, am putut sa-mi dau seama ca este o luptatoare si o perfectionista!!!!!!!!
P.S. Ia sa vedem, te recunosti?!?!?!? |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Maria & mami wrote: Alina, saru-mana ! Pentru martisor ! Si noi va dorim o primavara frumoasaaaa , seninaaaaa si implinita , precum sunteti voi !
Kiki, nu am cuvinte. Multumesc!!! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Cu toate ca destinatara martisorului a trecut pe aici nu cred ca si-a recunoscum martisorul |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Cu mare placere! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| se pare ca nici destinatara martisorului meu..nu si-a dat seama... astept.. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Toate florile din lume pentru tine, mami !  |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Laura wrote:Vaiii, ce Deea mica si simpatica se vede in foto
Alexandru si mamica Laura Katy, |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am mai gasit in cutia postala ceva martisoare...si mi-a zis postasul ca imi mai aduce si maine...de fapt azi ca e 2 dimineata deja
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kiki, uau! E superba! Mi-ai inseninat putin dimineata asta urata... |
|
|