Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Leut sa fim noi oare? floare albastra <ochisorii albastri>; pasii catre doi ani |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor ,pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi Timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu.Astazi florile infloresc doar pentru voi,soarele straluceste doar pentru voi,pasarelele canta doar pentru voi iar fluturasii zglobii zboara doar pentru voi.La Multi Ani tuturor mamicilor!
Si in special pentru destinatara acestui martisor,care cred ca se recunoaste!] :002

Sper din toata inima sa-ti placa! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| mamica dublu medaliata..am pregatit un martisor pt tine..esti o frumoasa..cei doi baieti sa-ti aduca numai bucurii.
1 Martie calator, va aduce-un martisor si chiar de este virtual, martisoru-i muzical.
Primavara-n dar primiti, iz de copaci infloriti, ganduri bune, sanatate, ca-i mai buna decat toate. afrodita-elena attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| cris22tyna wrote:Multumim frumos  la fel va dorim si noi !  am salvat poza, este superba !
Ma bucur ca va place
Superbe martisoare, fetelor! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
|
Vaiii, ce Deea mica si simpatica se vede in foto Katy, felicitari pentru martisor...e o splendoare! De fapt, toate de aici sunt minunate!
Bravo fetelor |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Laura&Alfonso wrote:Rody iti multumesc din suflet..imi place la nebunie Ma bucur ca-ti place |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Noi am mai gasit in sac ceva martisoare... 
Multumesc asemenea! Frumoasa surpriza de martisor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| scumpa raly, din suflet iti multumesc, esti minunata, iar ceea ce ai postat este superb.n-am cuvinte. este pentru a doua oara cind ma surprinzi atit de placut. si tie iti dorim primavara si soare in suflet. pina acum e cel mai frumos martisor pe care l-am primit, deci poti fi fericita ca tu ai fost cea care mi-a daruit si primul si cel mai frumos martisor. mii de multumiri te imbratisam cu drag |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fie ca acest Martisor sa va aduca, odata cu primele zambete ale primaverii, multe realizari, multa fericire, implinirea dorintelor si numai bucurii!
La multi ani trio CES!  delfinasa attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| danamaria wrote:scumpa raly, din suflet iti multumesc, esti minunata, iar ceea ce ai postat este superb.n-am cuvinte. este pentru a doua oara cind ma surprinzi atit de placut. si tie iti dorim primavara si soare in suflet. pina acum e cel mai frumos martisor pe care l-am primit, deci poti fi fericita ca tu ai fost cea care mi-a daruit si primul si cel mai frumos martisor. mii de multumiri te imbratisam cu drag
Ma bucur din inima ca ti-a placut! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| mariuta wrote:Bine-ai venit din nou la noi Surata primavara, Sa mai rasune prin zavoi Teleanca turmelor de oi Si cucul pierde-vara.
Bine-ai venit cu parul prins În margaritarele, Cu trupul pe sub sân încins În volburate într-adins Rochiti de rândunele.
Mireasa-n carul tau de flori Cu fluturi prin bulendre, Aduci taraf de cântatori, Vioarele-n privighetori Iar cobza-n macalendre.
Dai lumii sufletul senin Si dor de poezie, Dai chef de joc si de pelin Si poate, un pahar cu vin Nuntasului ce scrie.
Multumim mult Mariuta ... foarte frumos |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taki wrote:Multumesc asemenea! Frumoasa surpriza de martisor!
Ma bucur ca ti-a placut! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| taty wrote:Multumim mult Mariuta ... foarte frumos
Ma bucur ca ti-a fost pe plac! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| delfinasa wrote: Fie ca acest Martisor sa va aduca, odata cu primele zambete ale primaverii, multe realizari, multa fericire, implinirea dorintelor si numai bucurii!
La multi ani trio CES! 
Multumim, la randul nostru pupam 2 frumoase |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Bravo fetelor |
|
|