Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu mi l-am revendicat imediat, nu fac parte din "categorie". |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kali wrote:Eu mi l-am revendicat imediat, nu fac parte din "categorie". Sorry. Inseamna ca sunt foarte obosita si nu verificat cu toata atentia cuvenita. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana si Oanalaurisa si-au gasit martisoarele, Miha!
Oana, chiar prima daca nu am inseala memoria...
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:Oana si Oanalaurisa si-au gasit martisoarele, Miha! Oana, chiar prima daca nu am inseala memoria... Inca o data scuze ca nu am fost atenta. Ce sa fac acum? Sa sterg martisoarele lor de acolo? |
|

| MNiko wrote: Inca o data scuze ca nu am fost atenta. Ce sa fac acum? Sa sterg martisoarele lor de acolo?
Sorry, am stat mult pe pagina si nu am vazut ca vazusesi... Orbu' gainii Cum vrei tu |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Wowwww multumim din suflet draga Kiki pentru minunatul martisor.Ca deobicei esti o scumpa si te gindesti la tot si la toate. |
|

| sa traiesti! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Afrodita-Elena iti multumesc din suflet pentru martisor,bineinteles ca ne-a placut,este minunat! Pupici pentru creatoare! Sincer m-ai cam tinut in suspans,nu eram prea sigura ca acela este al nostru,fiindca mai este aici o mamica cu 2 baietei,SElena,dar cand am vazut ca ea si-a revendicat martisorul am stiut ca acesta e al nostru.Ne cerem scuze ca nu l-am recunoscut mai repede,te pupam si iti dorim multa sanatate si fericire si inca o data multumim de martisor! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| afrodita-elena wrote: vaii..sarut mana ..este superrr..acum am vazut iti multumesc din tot sufletul..imi cer mii de scuze ca abia acum am vazut!
O primavara frumoasa !
Un martisor pentru toate mamicile si vitoarele mamici de pe forum
 |
|

| Multumim si noi din suflet pentru martisoarele aduse de postas! Cate un pupic pentru Cristy, Leut si Ingerash! Sunt superbe! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
|
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Astazi am avut si eu o imensa surpriza ...postasul a lasat un martisor la noi in cutie ... de la Mihaela (Inger7) careia ii multumesc din suflet pentru o asa surpriza. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De data asta scriu unde trebuie. Angelica, once again pe topicul oficial. Cristy, multumesc mult, esti o dulce. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Kiki, Alina
Stii voi, este din toata inima |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Alina wrote:De data asta scriu unde trebuie. Angelica, once again  pe topicul oficial.
|
|
|