Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
daca e cine banui eu, iti spun ca nu a mai intrat de cateva zile |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Va pupam cu drag! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| mariuta wrote:daca e cine banui eu, iti spun ca nu a mai intrat de cateva zile
asa e ,nu a mai intrat pe forum , sper din tot sufletul sa-i placa, nu prea ma pricep la compus, dar sper sa fie bine |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adina, sigur o sa-i placa, dar asa face de obicei: intra mai rar pe forum. |
|

Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| M-am mai linistit Multumesc frumos MNiko |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| danamaria wrote:draga SELENA ma bucur din suflet ca martisorul a ajuns la tine. sa-ti poarte noroc tot anul te imbratisam
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| danamaria wrote:draga SELENA ma bucur din suflet ca martisorul a ajuns la tine. sa-ti poarte noroc tot anul te imbratisam
Ups, am postat de 2 ori!!!!! |
|

Inregistrat: 5/10/2007 Mesaje: 552
| uffaa.. dar mai este o mamica..care are 2 baieti...unde esti mamicooo? iti multumim..ne-ai oferit tuturor un martisor..acum stii cine esti? |
|
| un martisor pentru toate mamicile mihac28 attached the following image(s):
![frezii[1].jpg](/i.ashx?a=12425)
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mihac28 multumesc |
|

| raly wrote:Bravo fetelor...ce martisoare minunate! Si eu sunt in dilema...sa fie asta al nostru? da draga mea..al vostru este!!! wow..acum am vazut..ce binee..sper sa-ti fi placut.. pup si tot binele din lume pt o familie superba. |
|

| adynanemona wrote: Din departari, pe aripi nestiute, purtat de un dulce si mirific dor, in cea mai minunata primavara, se indreapta catre tine un Martisor! [i] Are mama o fetita, Cu ochi mari, cu gura mica, Fruntea ca o poienita, Genele de rindunica, Si e tare frumusica
Dimineata cand ma scol, Ma spal fara ajutor, Tiii ce rau m-am incaltat Stangu-n dreptu-l-am bagat De ce radeti? Nu-i nimic,nu v-am spus ca-s copil mic, In mai am doi anisori
Mie-mi plac bomboanele, Jocul cu baloanele, Toata lumea ma rasfata Si ma striga Elenuta frumusetea [/i]
LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA FRUMOASA! vaii..sarut mana ..este superrr..acum am vazut iti multumesc din tot sufletul..imi cer mii de scuze ca abia acum am vazut!
|
|
| Hai mai fetelor, mai sunt atatea martisoare frumoase postate si nu sunt revendicate
|
|
|
M-am gandit sa vi le aduc in atentie ca poate nu stiti unde sa le cautati |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Toate sunt foarte foarte frumoase ! |
|
|