|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
|
Voi ce "defecte" aveti? |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Frumos si foarte adevarat...pana la capat  |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| delfinasa wrote:Frumos si foarte adevarat...pana la capat 
mai ales la capat
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Foarte adevarat! Referitor la intrebarea ta,Adriana...defectul meu este ca sunt prea miloasa,uneori cu cine nu merita. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Defect?Poate ca sunt prea delasatoare,poate ca sunt uneori prea nehotarata,ca-mi place sa cantaresc toate variantele inainte de a lua o decizie mare,si astfel mi-e greu sa iau o hotarare.Recunosc si consider ca defect ca atunci cand ma enervez(si de obicei ma enervez cam greu)mi-o ia gura pe dinainte si scot din ea vrute si nevrute,insa nu tin suparare,trebuie sa ma descarc si gata! Da asta-s eu si cine ma iubeste ma iubeste si asa! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu ca Ingeras,cateodata prea miloasa si asta in general si incapatanata! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cel mai mare mare defect al meu este ca ma enervez prea repede (mai ales cand mi se face o nedreptate)si ma mai ia gura pe dinainte. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/27/2009 Mesaje: 138
| Cel mai mare defect al meu este ca pun dorintele altora inaintea dorintelor mele si ca vreau ca toata lumea sa fie fericita fara sa ma gandesc intai la mine. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| [quote=raly]Defect?Poate ca sunt prea delasatoare,poate ca sunt uneori prea nehotarata,ca-mi place sa cantaresc toate variantele inainte de a lua o decizie mare,si astfel mi-e greu sa iau o hotarare.Recunosc si consider ca defect ca atunci cand ma enervez(si de obicei ma enervez cam greu)mi-o ia gura pe dinainte si scot din ea vrute si nevrute,insa nu tin suparare,trebuie sa ma descarc si gata! Cam astea le consider si eu defecte.As mai adauga unul ca nu prea sunt diplomata.Persoanele care nu-mi plac nu pot sa le lingusesc sau sa stau in preajma lor doar asa .Le spun deschis ce am de spus si gatasi am pierdut mult din aceasta cauza.Dar asta sunt . |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Idem cu diplomatia... si cu linguseala... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Frumos ! Defecte .... sunt superficiala cu ce nu prezinta interes prea mare ..... Mult prea directa ( nediplomata ) ....... si pierd mult ..... insa ..... asta sunt ! Sunt foarte reticenta si taaare greu acord incredere cuiva ..... Dar mai bine asa ...... sa nu fiu dezamagita dupa .... a ..... si ar mai fi ..... da' nu le spun |
|
|