Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multumim ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Fiind femeie si activa pe acest forum,multumesc tuturor celor care au facut urari astazi de 8 Martie! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR MINUNATE CARE SUNT PE ACEST FORUM !!!!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| la multi ani tuturor femeilor din lume sa fiti sanatoase sa va dea dumnezeu tot ce va doriti numai bine
|
|
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| LA MULTI ANI!!!!! aveti aici un cadou muzical din parhttp://www.youtube.com/watch?v=VL8GAj8HAN0tea fetitei mele |
|
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| http://www.youtube.com/watch?v=VL8GAj8HAN0 |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| La multi ani tuturor femeilor. |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Rares va doreste o primavara senina si calda imbatata de parfumul florilor! La multi ani!mamici,doamne,domnisoare serarg attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Pentru ziua ta, mamico, Iti trimit un ghiocel Cat de mic il vezi, cuprinde Toata primavara-n el. E ziua mea de liniste, ziua in care eu nu pot sa mai uit ca sunt femeie, stau o secunda si ma uit in oglinda si imi dau seama ca am pierdut atata timp incercand sa fiu egala cu barbatul, am pierdut pentru ca a fi femeie este cel mai frumos dar pe care l-am primit in aceasta viata. Frumusetea vine din ceea ce suntem...
La multi ani, mamici, femeie din lumea intreaga!!! Sa fiti sanatoase, fericite, si implinite pe toate planurile: atat materiale... cat si sufletesti!
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| LA multi ani mamici! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| **** Timpul zboara in graba. Uitam sa ne oprim si sa le spunem persoanelor pe care le iubim cat de mult inseamna pentru noi. Astazi vreau sa va multumesc pentru toate momentele in care ati fost alaturi de mine si pentru ca sunteti niste femei extraordinare.Va IUBESC FETE DRAGI !!! **** Un 8 Martie fericit !!!
|
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| La multi ani,dragele mele!
Sa fiti sanatoase,fericite, implinite, dar mai ales iubite . |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| La multi ani femei , La multi ani mamici dragi !!!! Floare aparuta din lut, Întrupata de la început, Din a barbatului coasta Într-o clipa fasta. Tu ai luat în tine, Pentru a ta radacina si micile vine Si pentru a ta tulpina Mladioasa si fina, Tot ce-a fost mai bun, pâna te-ai zamislit Si petalele tale, soarele le-a încalzit Si le-a dat viata, Iar mie speranta, Ca-n fiecare primavara vei înmuguri Si mereu vei înflori Si eu îndelung te voi privi Si niciodata tu, nu vei muri. Floare aparuta din lut, Fara sfârsit, dar cu, un început Te-ai nascut ca o idee Si ai devenit femeie! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| La multi ani,scumpelor!Sa fiti sanatoase,fericite si iubite maxim! |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| la multi ani, femeie :sotie si mama, fii fericita si adorata de ziua ta si nu numai
verusca attached the following image(s):
|
|
|