Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Fetelor va doresc un 8 martie plin de fericire,in care zambetele copiilor nostri sa va aduca in suflet lumina si caldura!Si multe flori si surprize din partea sotilor desigur! mirela74chris attached the following image(s):
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| La multi ani,dragi mamici,aspirante si gravidute! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| DE 8 MARTIE!!!
O legenda povesteste ca la inceputul lumii, cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia, el vazuse ca epuizase toate materialele in barbat, si ca nu mai dispunea de nimic.....
In fata dilemei si dupa o profunda meditatie, iata ce a facut: a luat rotunzimea lunii, suavele curbe ale valurilor, miscarea tremurata a frunzelor, tandra aderenta a zorelelor, silueta zvelta a palmierului, tenta delicata a florilor, privirea indragostita a cerbului si veselia razei de soare, timiditatea randunicii, vanitatea paunului, suavitatea lebedei, duritatea diamantului, blandetea porumbelului, cruzimea tigrului, ardoarea focului si raceala zapezii.
El a amestecat ingredientele atat de diverse, a format femeia si a daruit-o barbatului.
Dupa o saptamana vine barbatul si spune: - Doamne creatura pe care mi-ai dat-o, ma face nefericit, ea imi cere toata atentia mea, nu ma lasa niciodata singur, vorbeste mult, plange fara motiv, ma face sa sufar. Ti-o inapoiez, nu mai vreau sa traiesc cu ea....
- Bine, raspunse Dumnezeu, si i-a luat femeia.
Dupa o saptamana barbatul revine si spune :- Doamne ma simt foarte singur de cand ti-am inapoiat creatura care ai facut-o pentru mine, ea canta si juca alaturi de mine, ea ma privea cu tandrete, privirea ei ma mangaia, ea radea si rasul ei era ca o muzica, ea era frumoasa si atingerea ei era dulce. Doamne te implor, da-mi-o inapoi, nu mai pot trai fara ea...
Acesta este un text preluat din alta parte , text care am considerat ca merita citit, si fiecare sa traga singur concluzia.
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Miriam, foarte tare! Fetele, numai lucruri frumoase am citit eu aici! Pupici pentru fiecare si sa aveti o zi minunata asa cum meritati!
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumim frumos! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| La multi ani dragi femei si mamici , sa fiti sanatoase , iubite si fericite . Va doresc o iarna frumoasa in continuare ... pentru ca primavara se lasa asteptata . |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| La multi ani! tuturor doamnelor, domnisoarelor! :923: |