Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|  Cea mai tulburatoare floare ar fi trandafirul, daca nu ar fi existat femeia. Mai regina decât floarea - doar femeia poate fi.  Femeia, acest mister ce creeaza Universul. O întîlnim peste tot: femeia-mama, femeia-sora, femeia-iubita, femeia-sotie, femeia-amanta, dar si femeia-om politic, femeia-director, femeia-om de afaceri…  Femeia este un alchimist al Universului, are piatra filosofala… tot ce trebuie sa faca este sa-si trezeasca sufletul si sa foloseasca acea putere ascunsa. Forta feminina, acea energie colosala, misterioasa, o însoteste oriunde s-ar duce si orice ar face. Are puterea de a încînta, de a seduce. Fiecare femeie s-a nascut cu propriul mister, cu înfatisarea si magnetismul personal si de aceea o femeie nu trebuie sa înceteze, în nici o împrejurare, sa fie Femeie. 
Cine este acea splendoare Ce te-alinta cu ardoare? Cine este acea minune Ce la piept mereu te tine? Cine este acea fiinta Ce te-nvata din stiinta? Cine are acea paloare Ce te-mbata ca o boare? Cine are toate cele Ce te plimba printre stele? Cine este acea rugare Ce ti-aduce alintare? Cine e acea lumina Ce in noapte ea suspina? Ce te-alearga, ce te-ndeamna Si prin ruga ea te cheama? Cine? Cine?
 Cine va-ngrijeste, Cine va iubeste, Zi de zi munceste Pentru a va creste? Ne dam seama, Este mama. De sunteti vreodata Tristi sau suparati, Cine va saruta Ochii-nlacrimati? Ne dam seama, Este mama. Basme minunate Cine povesteste, Jucarii frumoase Cine daruieste? Ne dam seama, Este mama.
La multi ani, doamnelor! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru ca suntem mamici(sau viitoare mamici sau aspirante), si pt ca e un forum majoritar de mamici va urez
Sa aveti o zi frumoasa, plina de bucurii si cu caduri multe alaturi de cei dragi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| La multi ani doamnelor si domnisoarelor !   La multi ani dragi mamici si burtici !
Draga mama eu iti spun, Ca nu-s totdeauna bun, Iar acum de ziua ta, Eu iti dau in dar o stea Si multi pupici din partea mea   |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| La multi ani, mamici! O zi superba si care sa nu se mai termine!!!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Primiti si din partea mea un sincer LA MULTI ANI!!
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| LA MULTI ANI MAMICI SI VIITOARE MAMICI! SA FITI IUBITE SI FERICITE ALTURI DE FAMILIILE VOATRE DRAGI
 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2007 Mesaje: 82
| Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
La Multi Ani tuturor mamicilor si burticutelor !!!!
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mamici de pretutindeni , sa fiti fericite si coplesite de bucurii, flori si zambete ! Maria & Mario attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La multi ani plin de fericire tuturor mamicilor, viitoarelor mamici, fetelor si bunicutelor!
 |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| La multi ani mamici,burtici si viitoare mamici sa fim mereu vesele si frumoase ca astazi.
 .
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Am postat de doua ori. asa ca dragi mamici va invit si la o cutie cu
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| La muti ani tuturor Doamnelor, domnisoarelor, mamicilor, viitoarelor mamici
Deziree attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| http://www.youtube.com/watch?v=TDZras1U2y8 De 8 Martie, pentru tine, mami iubita !
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| O primavara minunata si numai bucurii de la pitici
LA MULTI ANI!
 |
|
|