|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Va rog din suflet, daca prin umblarile, cautarile voastrea asidue dupa noi modele de tricotat gasiti si umbrelutze, nu importa din ce material, crosetate, tricotate, dantelate, numai finutze sa fie, dati-mi si mie de stire!Doresc sa ma inspir dupa un model real, si nu prea imi pot imagina forma pe care ar trebui sa o aiba, si nici dimensiunea.Umbrelutza ar trebui sa fie numai de soare, cum purtau doamnele pe vremuri.... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| N-ar fi mai simplu sa cumperi una de la magazin? Am vazut umbrelute superbe, dar nu mai tin minte unde |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/2/2007 Mesaje: 31
| Dupa parerea mea incearca sa faci unul din modele crosetate puse de fete, ca asa arata o umbrela: un cerc, dar la ultimele riduri le faci pe toate la fel (adica un rind il repeti de mai multe ori)Eu asa gindesc, daca nu ai inteles, strica si tu o umbrela, si din ea iti faci tiparul, dar sa nu o descosi deloc, scoti doar partea metalica |

Inregistrat: 2/6/2007 Mesaje: 71
| am gasit un model de umbreluta crosetata dar fara diagrama.sper sa te ajute. http://bp2.blogger.com/_su-ghvunw1U/Ri_RrlwTrDI/AAAAAAAAChI/T-6eG_GcLjQ/s1600-h/f86escd.jpg |

Inregistrat: 3/2/2007 Mesaje: 31
| Am vazut schema la modelul aratat mai sus, in unul din Site-urile pe care le-a postat Ema(pt crosetat),dar cu parere de rau nu stiu care era O sa mai caut si o sa o pun aici |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
|
Ariela, ce frumoasa e umbreluta..daca am fi avut si diagrama... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am gasit un model dar fara diagrama
ingerash attached the following image(s):

|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2007 Mesaje: 121
| Pentru umbreluta sunt modele tricotate foarte dragute aici: CLUBUL PITICILOR INDEMANATICI - LUCRU DE MANA » Nu stim - invatam. Stim - aprofundam » Lectii de tricotat » Modele tricotate frumoase , postate de Ema. |
|
Inregistrat: 5/5/2007 Mesaje: 28
| umbrele cu diagrame http://klio-elena.narod.ru/vjazanie/poleznie_sht.htm |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Foarte frumoase Jasmin, mi-e mi-au placut mult si cutiile crosetate |
|

| Jasmin ce minunatii |
|

| Umbrelute
 |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Superbe!
Ma gandeam ce ritm capata viata asta ca nu mai putem face nimic doar pt ca e frumos, ci pt utilitate. Nu stiu daca mi-as apuca vreodata sa fac asa ceva. Poate la pensie (daca apuc sau daca ma lasa nepotii) |
|

| mamiemi wrote:Superbe! Ma gandeam ce ritm capata viata asta ca nu mai putem face nimic doar pt ca e frumos, ci pt utilitate. Nu stiu daca mi-as apuca vreodata sa fac asa ceva. Poate la pensie (daca apuc  sau daca ma lasa nepotii)
Eu acum vreau sa fac sa ma mandresc cu ceva frumos ca baba cu umbrela crosetata nu prea da bine |
|
|