|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Trandafirul rosu,felicitari pt curaj si in special pt cele 8 comori!Sa fii sanatoasa sa i poti creste mari .Am o prietena plecata in Anglia care are 7 copii dintre care 2 sunt gemanasi si se simte atat de implinita! Eu am visat mereu 3 copii.Ne am proiectat casa dupa acest vis-de a avea 3 copii.Tin minte ca ne a intrebat proiectanta cate dormitoare vrem si noi i am raspuns in cor:"Vrem 3 copii!".Incercam pt al doilea bebe inca de cand avea Daria vreo 4 ani.Deci sunt vreo 3 ani...Mi am luat gandul de la 3,nu cred ca mai am rabdarea pt asa ceva...am pierdut o asteptand sa vina al doilea! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2011 Mesaje: 70
| t-mihaela wrote:Deci banuiesc ca tripletii sunt " ultimul bebe" ,ca tot suntem la topic Da tripletii sunt ultimul bebe |

| giulia_mamik wrote:Trandafirul rosu,felicitari pt curaj si in special pt cele 8 comori!Sa fii sanatoasa sa i poti creste mari  .Am o prietena plecata in Anglia care are 7 copii dintre care 2 sunt gemanasi si se simte atat de implinita! Eu am visat mereu 3 copii.Ne am proiectat casa dupa acest vis-de a avea 3 copii.Tin minte ca ne a intrebat proiectanta cate dormitoare vrem si noi i am raspuns in cor:"Vrem 3 copii!".Incercam pt al doilea bebe inca de cand avea Daria vreo 4 ani.Deci sunt vreo 3 ani...Mi am luat gandul de la 3,nu cred ca mai am rabdarea pt asa ceva...am pierdut o asteptand sa vina al doilea! MULTUMIM.LA NOI ACETI COPII AU VENIT PE LUME FARA ASTEPTARI,ASA A FOST SA FIE.LA TRIPLETI INSA NICI NU VISAM DAR FIECARE COPIL VENIT PE LUME ARE UN SCOP,ASA I-MI SPUN PUTINII PRIETENI. |

| Baiatul mai mare are 14 ani,o fetita de 12 ani,gemenii baieti au 9 ani,o fetita de 1 an si 4 luni si tripletii de aproape 4 luni. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sa-ti traiasca! |

| shirel wrote:Eu una te invidiez sa stii!  Vreau si poze cu toata gasca ca sa va admir! Eu vreau sa va spun din punctul meu de vedere si personal.De mica am iubit enorm copii dar si fiind mai mereu singura pe acasa numai cu parinti mi-am dorit ca eu sa am o familie mare deci multi copii in jurul meu plus vad in jurul meu multi care au doi copii si sunt deja mari au parasit casa parinteasca si parinti au ramas cu casa pustie ,copii vin doar la sfarsit de saptamana si ei au mari regrete ca nu au facut mai multi copii.Aici la noi in Israel mai este si nesingurantza vietii trimiti copilul in armata ai sanse sa nu se mai intoarca deci ai riscul sa ramai cu mai putini copii nu spun asta fiindca nimeni nu stie cel asteapta maine dar aici sunt majoritatea patiti si de aceea fac mai multi copii.cine are numai doi copii este aici chiar o rarietate majoritatea fac 3 . La mine este foarte important si situatia materiala si conditiile in care-i cresc ,daca nu le-as fi avut cred ca ma multumeam si eu cu doi sau unul.
Uite ceva poze,impreuna toata familia nu am reusit inca sa facem,cei mari pe la scoala,sotul la lucru,dar in curand... Trandafiru-rosu attached the following image(s):

|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si gemeni si tripleti?Waw!N-am mai auzit pana acum!Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si voi sa aveti putere sa-i cresteti! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mamico eroina ,sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si voi alaturi de ei.Asta da binecuvantare de la D-zeu!!Aaaa si ramai cat mai mult printre noi sa-i vedem crescand mari!! Frumos si emotionant din mamica eroina sa stii ca nu te mai scot! |

|
Multumesc mult.Trebuie sa raman,ma simt bine! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Chiar mama eroina! Bravo!!!!! Va admir pentru curaj, sa va dea Dumnezeu putere sa aveti grija de ei si sa va aduca numai bucurii |
|

| MULTUMESC! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Trandafiru-rosu wrote:Da tripletii sunt ultimul bebe
Wow! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. Prima imagine care mi-a venit in minte cand am citit mesajele au fost din serialul "John si Kate plus 8" pe care il mai urmaream pe Discovery. Kate are gemeni si sextupleti (in urma unui tratament de fertilitate), si din cate stiu traiesc acum din banii pe care-i realizeaza din show-ul televizat. Pacat ca la noi nu intereseaza pe nimeni sa fdaca astfel de emisiuni, sunt sigur ca am avea ceva de invatat, cele care ne plangem ca e greu si nu ne ajunge timpul cu 2-3 copii. |
|

| CasandraE wrote:
Wow! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. Primul imagine care mi-a venit in minte cand am citit mesajele au fost din serialul "John si Kate plus 8" pe care il mai urmaream pe Discovery. Kate are gemeni si sextupleti (in urma unui tratament de fertilitate), si din cate stiu traiesc acum din banii pe care-i realizeaza din show-ul televizat. Pacat ca la noi nu intereseaza pe nimeni sa fdaca astfel de emisiuni, sunt sigur ca am avea ceva de invatat, cele care ne plangem ca e greu si nu ne ajunge timpul cu 2-3 copii.
SE FAC SI LA NOI ASTFEL DE EMISIUNI,DAR NU AU PRIORITATE OAMENII DE RAND CA SI NOI CI NUMAI VEDETELE,NU MAI DEPARTE LUAM UN EXEMPLU: VEDETA NICOLETA LUCIU "SARACA NU ARE CU SA-SI CRESCA COPII" NOI NU PUTEM FI VEDETE DACA NU SUNTEM MANECHINE SAU "CICA MAMA EROINA NICOLETA LUCIU"AM CITIT NU DE MULT PE NET UNDEVA?... EI NUI NIMIC NOI SA FIM SANATOSI |
|
|