Ultimul bebe ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxie
Scris: Tuesday, September 30, 2008 6:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
E trist sentimentul ca ai decis sa nu mai ai copii, ca nu vei mai fi burtica si nu vei mai simti bebele cum misca si burta cum face valuri, si ca nici nu vei mai alapta vreun bebe mic care cauta cu gurita deschisa si cu ochisorii inchisi sa pape laptic de la san. E ca si cum te forteaza sa inchei o etapa, si sa incepi alta, sa treci la un alt nivel.
Eu am gasit o metoda care pentru moment merge, nu am decis nici ca nu mai vreau copii, nici ca mai vreau. De protejat ma protejez, dar undeva parca e o luminita mica, care imi spune ca daca mai raman prin vreo greseala gravida, nu va fi o problema, ci o bucurie. Cum ar veni ma "pacalesc" singura ca mai e posibil, pentru ca sansele sunt aproape nule. Nu stiu daca am reusit sa explic suficient de bine cam cum functioneaza metoda asta, dar la mine a functionat.
Ely
Scris: Tuesday, September 30, 2008 6:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Eu am cunoscut o doamna care avea 42 de ani a nascut in aceeasi zi cu mine un baietel.Ea avand o fetita iar el un baietel din casatorii anterioare.S-au gandit ca, copii pleaca de langa ei fiind adolescenti si ca raman siunguri si asa s-au gandit sa mai faca un bebe ,sa ca niciodata nu stii ce va fi.
Cat despre mine imi plac tare bebeii ;dar nu am avut o perioada prea frumoasa pe parcursul sarcinii .V_ati gandit ca vreti 2 copii ;dar pot iesi gemeni si atunci vor fi 3.sic :018: angel
ninetem
Scris: Tuesday, September 30, 2008 6:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Eu m-am simtit extraordinar la ambele sarcini si pana acum 3 saptamani cand am nascut nu m-am gandit deloc ca ar fi ultimul pentru ca ma gandeam peste vreo 5 ani sa-l fac si pe bebe 3. Acum insa nu cred ca as mai suporta a 3 a cezariana. Dar pentru ca pe toata perioada ultimii sarcini m-am gandit si la bebe 3 nu am optat pentru legarea trompelor. Mi se pare o solutie prea radicala. Si totusi Matei va fi ultimul bebe, si nu sunt trista deloc. Ma uit la cele 2 comori si ma simt implinita. Foarte implinita! Am o familie minunata, un sot extraordinar si 2 copii asa cum am dorit. Iar daca va mai fi inca un bebe sau nu, asta D-zeu o stie, pentru ca va fi cum doreste El.
georgy_adinutza
Scris: Thursday, October 2, 2008 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
maria&mami ......in primul rand FELIIIIIIIIICIIIIIITAAAAAARIIIIIIIII ptr bebe ! Sa ai o sarcina cat mai usoara iar Mariuca sa fie la fel de incantata de viitorul ei partener pe cat de incantata este Adina a mea ! ....ca sa nu fiu off topic ...da si eu am incercat din plin sa ma bucur de sarcina a doua stiind ca va fi ultima dara cand voi fi foarte mandra de burtica mea ....atunci ma mandream mama mama ...acum nu stiu cum sa mai ascund burta pe sub haine ras ras .....iar eu stiam ca va fi ultima sarcina , ptr ca a 3-a deja nu se mai putea imi spusese si dr acest lucru .....visul meu de mica era sa am 2 copii , fata si baiat ....dar Cel de Sus stie El mai bine ce a pregatit pentru fiecare , nu ? ....nu mai fi trista , melancolica etc .....ca ii transmiti lui bebe hohot hohot ....bucura-te la maxim de bebe si de burtica
pupici pupici pupici pupici pupici pupici burtica , Mariuca si pe purtatoarea de butica pupici pupici pupici
Miri
Scris: Sunday, October 5, 2008 10:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Felicitari tuturor celor ce s-au decis deja pentru al doilea bebe!Sunteti curajoase, doamnelor!newclap newclap newclap
Noi stam deoparte si va admiram, in tacere!computerlove
Maria & Mario
Scris: Monday, October 6, 2008 6:41 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Georydinutza , saru-mana ! computerlove
Gagici , bine gandit ! :018:
Cris-DL
Scris: Tuesday, October 7, 2008 1:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Da, ultimul bebe va fi si la noi.
In afara de faptul ca ma simt "grea" in tot ceea ce fac, eu ma simt tare bine sarcina aceasta.

Iar ....de cand eram mica, din generala, mi-am dorit 2 copilasi, neaparat o fata pe care s-o cheme Delia, iar bb2 - nu conta prea tare....

Atunci cand mi-am cunoscut sotul -si el tot singur la parinti ca si mine- am fost placut surprinsa sa aflu ca si el isi dorea tare mult 2 copilasi, isi dorea sa fim 4 in familie ....nici pt. el nu conta prea tare sexul, dar Deea noastra inca de pe atunci avea numele -'Delia'

In scurt timp vom fi 4, asa cum ne-am dorit -ma simt in primul rand implinita si multumita de ceea ce am si sper din tot sufletul sa fim sanatosi cu totii si fericiti ....iar noi, parintii, sa fim capabili sa-i crestem si sa-i indrumam in directia cea buna.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, October 7, 2008 7:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Intre Andrei si Leea am pierdut o sarcina, a incetat in evolutie la 28 saptamani. plans plans plans Dupa pierdere mi-am dorit atat de mult sa mai avem un copil incat nu am avut energia sa ma gandesc si la ce va fi dupa. Soarta, eu - nu stiu exact - a decis ca nu voi mai avea alti copilasi, asa ca am trompele legate. La inceputul lunii ce tocmai a trecut am mai avut o sarcina extrauterina, ....avort spontan. Tot natura a decis sau eu - nu stiu. Uneori sunt trista, uneori .... Sunt denaturata? Gandurile, sentimentele mele nu sunt la locul lor? Eu nu mi-am imaginat niciodata ca voi avea mai mult de 2 copii, nu ma duc "balamalele" mai mult din niciun p.d.v.
mommy
Scris: Tuesday, October 7, 2008 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Sentimente ciudate si eu am! Si eu vreau sa ma opresc la 2 copii, ma simt feicita, dar foarte obosita si, vorba Mariutei, parca nu ma tin balamalele cu mai mult de atat. Mi-e frica sa imi leg trompele, desi inainte ma gandeam ca e o decizie usor de luat... nu-i adevarat, e tare greu sa iei o decizie cu efecte ireversibile. Iar pe de alta parte mi-e frica ca ne vom chinui tare cu protectia dupa aceasta sarcina, mie imi sunt contraindicate anticonceptionalele hormonale, nu stiu ce vom face. Daca va fi sa apara si bb 3, cred ca totusi ca le voi lega, n-am stofa de mama eroina...
Miri
Scris: Wednesday, October 8, 2008 8:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Va pup si va imbratisez pe toate, cu mare drag!computerlove computerlove computerlove
Sa fiti sanatoase, voi si puiutzii vostri!angel angel angel
AdrianaC
Scris: Saturday, April 20, 2013 11:49 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
AdrianaC wrote:

Pai pot sa iti spun cum ma simt eu, acum cand va vad pe voi ca urmeaza sa aveti inca un bebe (desi la voi e al 2-lea ras). In prima faza ma bucur enorm pentru voi, cand aud asa o stire, apoi ma intristez la maxim pentru ca si eu imi mai doresc un bebe, dar aceasta va ramane doar o dorinta neimplinita (desi din punct de vedere medical m-am interesat si nu e niciun risc sa mai fac un bebe), din mai multe motive, care nu depind de mine din pacate.plans plans plans

Cum ma mobilizez? Nicicum. Nu pot sa ma mobilizez. Sunt obisnuita sa cam obtin ce vreau, dar acum, nici eu nu mai stiu ce vreau banghead

Iata ca de la aceasta postare a mea au trecut deja 5 ani... Tot cu 2 copii am ramas si asa voi ramane si de acum incolo...

Imi place mult cand vad cate un bebelus, insa nu cred, nu stiu daca as mai putea sa o mai iau de la capat... Unde mai pui si varsta de 40 de anisori... Clar nu...

Ma bucur de "minunile" mele si ma bucur pentru voi, cele care va hotarati sa mai faceti un bebe.
bereea
Scris: Saturday, April 20, 2013 11:54 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu mi-as fi dorit mult macar inca un copil, dar n-a fost sa fie.Probabil eu voi ramane doar cu unul, dar e bine si asa.
Apropo de sarcini tarzii, verisoara mea , la 46 de ani, a crezut ca a intrat la menopauza(facea tratament de la 39 de ani sa nu intre prematur in menopauza).De fapt era insarcinata.Si acum are o fetita superba de 4 ani pe langa ceilalti copii deja mari pe care ii avea.Niciodata nu stim ce ne pregateste viata.
shirel
Scris: Saturday, April 20, 2013 3:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu mi-am indeplinit visul inca nu dar mai am foarte putin sic ras de a avea 4 copii ,D-zeu nu mi-a dat gemeni dar asta este nu primim chiar totul in viatza.Daca m-ar intreba cineva daca mai vreau o sarcina cu sigurantza spun nuuuuu de a bia astept sa termi si cu asta a patra in schimb copiii nu spun nuuuuuu ,pe parcurs cu ajutorul lui D-zeu sper sa pot si infia unul sau macar sa pot creste un copil fara familie in sanul nostru familiar pana la o varsta .Aici avem posibilitatea sa primim acasa nu chiar ptr totdeauna ci pentru o perioada sau ptr sfarsituri de saptamana copii care nu au un camin cald ...asta stiu cu precizie si cu ajutorul lui d-zeu ca o voi face si chiar va fi considerat ca facand parte din familia noastra.am o prietena care tot asa are 3 copii ai ei si inca patru pe care-i creste impreuna exact ca si pe ai ei personal ...si este superb .Eu niciodata nu spun ca poate fi ultimul cu toate ca dupa aceasta ultima nastere ,inchid totul cum trebuie ras dar de multe ori d-zeu are si alte planuri ptr tine.
oanamaria
Scris: Saturday, April 20, 2013 6:37 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Noi ne oprim la 2 e atat de bine si de frumos !
Sa mai faca si cine nu are si-si doreste !
ipopa
Scris: Saturday, April 20, 2013 7:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/9/2013
Eu am trei copii: un baietel in cls aV-a, o fetita in cls I si un alt baietel la gradi. Si nu am intels niciodata de ce romanii fac doar doi copii. Este ceva specific acestui popor, cred eu. In lumea civilizata daca iti doresti copii mai multi de unu-doi nimeni nu are o problema. La noi nu se "accepta" acest lucru decat daca esti dintr-o clasa sociala inferioara sau din clasa sociala "de lux".
Parerea mea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.