Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Am tot cautat prin forum unde sa ma laud si eu ca Deei i-a spart gingiuta unul din ultimii molari, cel drept superior i-a iesit un coltulet micutz, aseara l-am vazut le mai asteptam si pe cele 3 maselute lenese si .... gata gurita o sa fie plina de dintzuci si maselutze
Voi cum stati la capitolul maselutze ? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pauza, Vacanta, recreatie !
Bravo, Deea ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Voi va laudati cu ultimul si noi ne chinuim cu prima maselutza. . Ma bucur ca sunteti vesele ca la noi se cam lasa cu maraieli. |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Voi va laudati cu ultimul si noi ne chinuim cu prima maselutza.  . Ma bucur ca sunteti vesele ca la noi se cam lasa cu maraieli.
Da, Alexandra, dar noi suntem mai maricele, avem 2 ani, 3 luni si .... am marait si noi vreo 2 zile si stateam toata ziua cu manuta prin gurita, dar noi ne-am cam bucarat de toti dintzucii, doar la canini am suferit rau si mult timp Doamne ce rau a fost ! |
|

| cris22tyna wrote:Da Alexandra dar noi suntem mai maricele, avem 2 ani, 3 luni si .... am marait si noi vreo 2 zile si stateam toata ziua cu manuta prin gurita, dar noi ne-am cam bucarat de toti dintzucii, doar la canini am suferit rau si mult timp  Doamne ce rau a fost !
Nu ma descuraja ca nu am ajuns inca la canini. Oare nu putem sari peste ei? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari !!! Aha, deci la voi e Zana Maseluta |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Oare nu putem sari peste ei? In cazul Deei, atunci as fi dat orice sa-i iasa mai repede si fara dureri.....dar la voi sigur va fi bine
Da, kali, iar ne viziteaza Zana Maseluta, a venit cu maseluta nr. 5 |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi ne kinuim cu caninii de 3 luni in cap !Se vad frus, albiciosi , dar SUB gingie inca..si nici gand sa erupa mai repede!Simptome nu mai avem de mult timp, somn linistit si pofta de mancare este, drept pt.care, absenta lor nu ne deranjeaza prea mult.
Asa aratam noi: stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

| Ma bucur ca nu suferiti |
|

| Ce guritza frumosa ai Matei. Bravo! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| g_nicoleta2000 wrote:Ce guritza frumosa ai Matei. Bravo!
Multumim !
Si, da, asta e partea frumoasa in cazul eurptiei dentare la noi:simptomele vin si trec repede.Maraiala putina, nazuri la masa cam o luna, diaree tot cam o luna, dar somn cat cuprinde, spre marea mea bucurie! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari iepurasi! Noi am scapat si de ultimul premolar, azi-noapte, episod incheiat cu o serie finala de urlaturi de la 4 la 5.30. Ce-i pasa puiului ca mami trebuie sa fie fresh la munca? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari,Victoras!Lasa ca mami recupereaza in weekend! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:Felicitari, Victoras!Lasa ca mami recupereaza in weekend!
Multumim de felicitari si va intoarcem un . Da' de cand au bb-lushii weekend? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| sousourel wrote:Multumim de felicitari si va intoarcem un  . Da' de cand au bb-lushii weekend?
Ei nu au, dar mamicile obosite si in "cimpul muncii"ar trebui sa aibe! |
|
|